Mohu být dárkyně vajíček?

Anonymní
23.9.12 17:26

Mohu být dárkyně vajíček?

Ahoj, chtěla jsem se zeptat zda mohu být dárkyně vajíček, když sama podstupuji IVF?

Problém je v PCO a anovulaci, jinak všechny testy mám již hotové genetiku, imuno prostě všechno.

Dobře reaguji na stimulace, a proto jsem se rozhodla, že pokud to půjde budu vajíčka darovat, chtěla bych pomoci jiné ženě, jelikož jsem se na pokoji při odběru setkala s paní, které bohužel neodebrali ani jeden folikl, když jsem viděla jak pláče strašně mě to ranilo…

Díky za odpověď…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65357
23.9.12 17:30

Jestli je vše v pořádku a i věkěm splňuješ…můžeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.12 17:31

Věkem jsem na tom dobře 22let… :-) i co jsem koukala tak dosažené vzdělání atd je taky ok.. :-))

mě právě šlo o ty komplikace které mám sama s otěhotněním…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.12 17:35

Informuj se v CAR, kam chodíš. Každé CAR to má trochu jinak. Podmínky sice splňuješ, ale myslím, že někde nemají zájem o své pacientky jako dárkyně - pokud je problémem anovulace. Každopádně je to chvályhodné rozhodnutí a CAR ti jistě řeknou, zda to lze realizovat. :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
65357
23.9.12 17:39

No když jsem byla já na IVF tak jsem měla dost vajíček a tak se mě dr. ptala na dárcovství…
Jenže jsem na IVF byla ve 33 letech a porodila ve 34…a tak už na dárcovství nemám věk ted…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.12 17:42

Petro a v jakém jsi Caru?

• Citovat
  • Upravit
65357
23.9.12 18:03

Jsem v praze v Podolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.