Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Věkem jsem na tom dobře 22let…
i co jsem koukala tak dosažené vzdělání atd je taky ok.. ![]()
mě právě šlo o ty komplikace které mám sama s otěhotněním…
Informuj se v CAR, kam chodíš. Každé CAR to má trochu jinak. Podmínky sice splňuješ, ale myslím, že někde nemají zájem o své pacientky jako dárkyně - pokud je problémem anovulace. Každopádně je to chvályhodné rozhodnutí a CAR ti jistě řeknou, zda to lze realizovat.
![]()
No když jsem byla já na IVF tak jsem měla dost vajíček a tak se mě dr. ptala na dárcovství…
Jenže jsem na IVF byla ve 33 letech a porodila ve 34…a tak už na dárcovství nemám věk ted…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat zda mohu být dárkyně vajíček, když sama podstupuji IVF?
Problém je v PCO a anovulaci, jinak všechny testy mám již hotové genetiku, imuno prostě všechno.
Dobře reaguji na stimulace, a proto jsem se rozhodla, že pokud to půjde budu vajíčka darovat, chtěla bych pomoci jiné ženě, jelikož jsem se na pokoji při odběru setkala s paní, které bohužel neodebrali ani jeden folikl, když jsem viděla jak pláče strašně mě to ranilo…
Díky za odpověď…