CAR České Budějovice

1002
18.9.12 12:43

Car České Budějovice

Kdo kde je spokojený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1002
18.9.12 12:44

Ahoj holky chodila jsem do Artu a mám za sebou 2 neúspěšné IVf, tak by mě zajímalo jaká jste kde byla jestli v Pronatalu nebo v Artu a jak jste spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.12 12:57

Přešla jsem z ARTu do Pronatalu a jsem maxi málně spokojená. V ARTu je to jen fabrika na peníze a bohužel příčinu mi našli až v Pronatalu. Navíc, v ARTu se děje něco nelegálního a teď tam prý mají nějaké problémy s úřady. Doporučuji Ti, aby jsi si zde přečetla diskuze o pronatalu, názor si udělej sama ;)

• Citovat
  • Upravit
1002
18.9.12 13:30

Díky moc já jsem přešla teď do pronatalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
18.9.12 13:37

Byla jsem v pronatalu v pátek na první návštěvě doktor Mayer na mě působil velmi příjemně taky mi Art připadal, že jim jde jen o peníze. Tam mi tvrdili, že je to ve mě, že mám vysoké FSH a nakonec jak jsem si vyžádala ty papíry tak jsem zjistila, že má manžel špatné spermíky. A já mám FSH 6,7. Jinak Mayer mi narovinu řekl, že to přirozenou cestou nepůjde, ale že se budou moc snažit aby to vyšlo uměle, teď čekám na MS a až nám udělají nové testy tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
18.9.12 13:58

Díky moc mám poslední pokus takže zkusím pronatal. Jinak první dítko mám normálně. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.9.12 13:59

Jsem taky z Artu a zatím zůstávám i když důvod neúspěchu jsem si musela najít sama :roll: :roll: Mám ještě mrazule a pokud mě nevyjdou tak zkusím minimálku. Na tu si ale zajedu k Machačovi do Reprofitu. Jinak ivf bych podstoupila opět v Artu. Mayera znám a ten mě nějak nikdy nesedl.Ale každá to máme prostě jinak..někomu sedne to a druhýmu zase tamto. Důležité je aby jsi se cítila dobře a hlavně aby se zadařilo. Tak hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
18.9.12 14:03

Ahoj byla jsem v pronatalu a ted čekám dvojcatka z ket a Mayer super, vysvětlil -lidsky přístup. Moc mile a přátelské sestry objednávání bez problému ze dne na den. Jedine ze na ivf přes pojišťovnu (punkci a transfer) se jezdí buď do Prahy či K. Varu ale ket jsem si platila sama a tak byl v Budejkach a luxus a klid a pohoda, věřím ze to hodne pomohlo k uspechu. Jedinej kdo mi nepad do oka je druhej pan doktor- uz nevím jak se jmenuje takovej mladej - ale to asi byly jen ty nerviky na pochodu, snažil se a kdyz si nebyl jistej vždy konzultoval s Mayerem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
18.9.12 14:06
Tak to Ti moc gratuluju. JÁ DOUFÁM, ŽE MI DO TOHO PŮJDEM TAK V LISTOPADU. No já na to opu a transfer budu muset do Prahy.
@rusovlaska.e píše:
Ahoj byla jsem v pronatalu a ted čekám dvojcatka z ket a Mayer super, vysvětlil -lidsky přístup. Moc mile a přátelské sestry objednávání bez problému ze dne na den. Jedine ze na ivf přes pojišťovnu (punkci a transfer) se jezdí buď do Prahy či K. Varu ale ket jsem si platila sama a tak byl v Budejkach a luxus a klid a pohoda, věřím ze to hodne pomohlo k uspechu. Jedinej kdo mi nepad do oka je druhej pan doktor- uz nevím jak se jmenuje takovej mladej - ale to asi byly jen ty nerviky na pochodu, snažil se a kdyz si nebyl jistej vždy konzultoval s Mayerem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
18.9.12 15:03

Tak moc držím palce, z moji zkušenosti - je dobre do Prahy a zpět mít řidiče a hlavně ty nerid nech to na druhých a pak doma aspoň jeden den poctivě ležet. Přeju at jsou tam //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
19.9.12 10:26

Ahoj, s dovolením se přidám.
Zatím jsem byla v Artu, na 90% změním CAR. Uvažujeme o Pronatalu, nebo rovnou o ISCARE do Prahy. S Prahou je to komplikace, je to přeci jen daleko dojet tam 4× měsíčně. Ale prý mají dobré statistiky.
Včera manža psal do Plzně. Moje obvodní gynekoložka mě poslala na imuno, uvidíme, na kdy nás objednají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
19.9.12 10:34

Ahoj vítám Tě já jsem přešla do toho Pronatalu tak jsem zvědavá. Četla jsem recenze na toho doktora z té Prahy kam se jezdí na OPu a hodně si ho chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
19.9.12 10:38

@mikolaska Tak to čekám na Tvoje zkušenosti, až je budeš mít, tak se, prosím, poděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
12.10.12 10:39

Pronatal ČB

Já chodím o začátku do Pronatalu v čb, jsem véceméně spokojená, ted čekám na menstr. a začnu si píchat před ivf. Ovšem ten mladší lékař, blonďák, mi příliš sympatický není, oproti Dr. Mayerovi, který mi je příjemnější. Ale asi můj pocit…Není tady někdo, kdo ted taky začíná s ivf v čb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
12.10.12 10:41

Ahoj mě taky víc připadá rozumnější Mayer já čekám na schválení od pojišťovny a pak začnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.