Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nové snažení
Ahoj holky je tu někdo kdo bude koncem října začátkem listopadu navštěvovat Repromedu? My ano pokud se nestane zázrak tak se jdeme koncem října domluvit kdy co a jak začít. Už se nemůžu dočkat. ![]()
Nebudeme navstevovat, ale chci poprat hodne stesti. Repromeda je skvela, hlavne pani doktorka Hromadova, ta je uzasna, tak at se zadari! ![]()
Skrítku, proč jsi na druhé ivf změnila CAr?
Zakladatelko, hodně štěstí, my byli u dr. Hromadové, první pokus vyšel, syn Kryštof. Druhé těhu přirozeně!
Nechej si udělat všechna vyšetření a na nic nespěchejte ![]()
No, my jsme z Prahy, do Repromedy jsme zacali dojizdet na nase prvni IVF, protoze tam ma odtamtud ma sestra krasne dva kluky, tak jsme rikali, ze zkusime taky Repromedu a jak rikam, naprosta spokojenost, bohuzel to skoncilo potratem, ale to se holt nekdy stava. Ted uz chodime do Prahy do Iscare (prece jen, to dojizdeni bylo trosku mazec
a Iscare mame 5 zastavek tramvaji ![]()
Aha, tak to chápu. My taky máme z repromedy strašně krásného kluka ![]()
@skritek Petra píše:
@Dita01 tam asi kluky umi namichat poradne
Holky děkuji. Já do Repromedy už taky chodila. První IVF neuhnízdilo se a po druhém jsme si dali dvě embrijka a byly to nakonec trojčátka, ale podstoupili jsme redukci na jedno a to bohužel ve 22tt dopadlo porodem po předčasném odtoku PV tak jsem tuto diskuzi chtěla i pro ty co do toho jdou ted taky, ale děkuji za spokojené názory. Paní dr Hromadová je tam na svém místě a taky jsem s ní max spokojená. U kontrol jsem měla ted nového dr Koukala a je moc milý a prohlídky dělá s velkou opatrností. Snad to ted bude jak má.
@nurse.007 joj, teda devce, to sis taky prozila sve, tak ted uz do tretice vseho dobreho!!! ![]()
@skritek Petra jo jo ted už to prostě musí vyjít. MUSÍ. Bohužel to tak asi má být. Nevím jinak co si o tom myslet. ![]()
Ahojky, my jsme objednaní do Repromedy koncem září
Slyšela jsem na ně samou chválu, tak snad nám taky pomůžou ![]()
@Andrej29 Ahoj myslím, že budeš spokojená. Ted jsem měnila gynekologa a ten mi doporučuje taky Repromedu, i když jsme tam už jezdili. My jdeme koncem října tak ty už to máš za chvilinku.
@nurse.007 za chvilku to je.. Strašně se toho bojím, ale na druhou stranu se těším, že se konečně začne něco dít. Nám právě Repromedu doporučil můj doktor, takže jsem ho poslechla
Jsme objednaní k panu doktorovi Koukalovi. Co jsem pročítala diskuse, tak s ním byly holky spokojené, tak uvidíme ![]()
@Andrej29 jo jo je jemný milý a takový nesmělý mi přišel, ale každopádně moc příjemný pan doktor a když si nevěděl rady tak to konzultuje s paní doktorkou Hromadovou. Jsou tam všichni milý.
@nurse.007 píše:
@Andrej29 jo jo je jemný milý a takový nesmělý mi přišel, ale každopádně moc příjemný pan doktor a když si nevěděl rady tak to konzultuje s paní doktorkou Hromadovou. Jsou tam všichni milý.
jéé, tak to si mě potěšila, že si mi potvrdila, že je fajn..
Jsem zvědavá, jak rychle se to rozjede po té první konzultaci. Hormonální profil už mám od svého doktora + fotky z ultrazvuku každý měsíc a na SPG už přítel v Repromedě byl..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.