Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, rozhodla jsem se založit toto téma, protože mi přijde, že všechna ostatní jsou už dostatečně obsazená. Chtěla jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s tímto centrem. Já sem chodím od konce července a vypadá to že musím na IVF.
Ahojky, my chodíme na IRG v Bělehradské ani nevím, že tam je další centrum.Jsem na tom stejně, jen se rozhodnout!!! ![]()
Já chodím do Bělehradské. Nejdřív to vypadalo na iui ale v pondělí mi řekli že jediná možnost ja IVF ale budeme ho muset nejspíš odmítnout protože by jsme to nezvládli finančně ![]()
Tak to vás vítám do „klubu“ - my taky chodili do IVF institutu. Máme za sebou 2 IVF a z toho druhého je naše zlatíčko Rozárka
Ahojky, tak my jsme taky podstoupili IVF v Bělehradské a na druhý pokus máme 2 měsíční holčičku Nikolku.
Jeeee, Rozárce taky budou příští týden dva měsíce…třeba jsme se tam potkaly ![]()
Nám 4 budou 3měsíce, ale narodila se o tři týdny dřív, termín jsme měli 28. června a narodila se 4 června, takže je možný, že jsme se tam potkali ![]()
Ahoj, proč finančně, je ti přes 40 let??Mě ano, tak přemýšlíme, ale já nemám moc času a jednou si to nechceme vyčítat, že jsme to nezkusili..tak moc chci malou kuželku
Mám už velké zdravé dětičky a neplánovaně a ted na tom pracujem cíleně a nic nic nic
čtu tu tolik příběhů moc všem držím palečky, Je to pro mě něco nového a navíc nemám si o tom, co prožíváme s kým promluvit, jednak to nepochopí asi i odsoudí a na to fakt nejsem zvědavá tak je to!!!pa ![]()
Ahoj ostatním, tak to blahopřeju, vypadá to, že to funguje
no, nic mi nevadí, co budu muset podstoupit, mám za sebou inseminaci a litr slz!!Ted jen ty penízky, to je moc moc, ale uvidíme!!!pa
Je mi 25 takže mám ještě celkem i čas ale miminko bych moc chtěla. Penízky jsou opravdu problém ale za blbost se platí. Musíme počkat do příštího roku.
Ale i když je ti přes 40 a už máš děti tak chápu co to pro tebe znamená. Chápu i to že ti lidi nerozumí a nemáš si o tom s kým promluvit. I když se holky v práci opravdu snaží tak nikdy nemůžou pochopit jak se cítím. Taky proto ráda chodím sem, protože vím že i když máme každá jiný problém tak cíl máme stejný.
Kuželko chápu, že přemýšlíš i nad svým věkem, mě je 38, takže žádná mladice, naštěstí jsme měli pokusy částečně hrazené pojišťovnou…stejně nás ty dva pokusy vyšly cca na 50 tis. Kč.
Díky za pochvalu Rozárky, je to zlatíčko, taky se narodila dřív, a to o 6 týdnů.
Pokud se budete na něco chtítzeptat, tak neváhejte ![]()
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jestli jste brala některá Clostilbegyt.Byla jsem včera v centru a když jsem doktoru řekla že na IVF momentálně jít nemůžu tak mi ho nasadil.
Ahoj holky.Take chodím ve varech do bělehradské, uz od loňského září. Co se týče spokojenosti, tak jak s čím. Dpktori ok, akorát hodně informací mi nedali a našla sem je tady na miminu.nebo je udělují ale pozdě, něktsestry joou třeba po tel protivné. Nez jsme sli teď na druhé ivf, hodně sem zvazovala tam jít. Nakonec se ale povedlo a sem skoro v šestém týdnů.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.