Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
prosím o rady a zkušnosti s CAR v Brně, i dobré i ty špatné zkušenosti, nevím kam jít, aby tam měli dobrý přístup a netahali jenom peníze. Děkuji moc za odpovědi ![]()
Za mě Obilňák
ale jsou ženské co ti řeknou že by od tama utíkaly rychle pryč… spíš myslím že je potřeba být dobřte informovaná co a jak.. a pokud ztratíš důvěru tak jít do jiného CAR…
Já chodím taky do CAR na Obilňák a 100% spokojenost. Profesionální přístup lékařů i ostatního personálu.
@sweet78 píše:
Za mě Obilňákale jsou ženské co ti řeknou že by od tama utíkaly rychle pryč… spíš myslím že je potřeba být dobřte informovaná co a jak.. a pokud ztratíš důvěru tak jít do jiného CAR…
Děkuju za odpověď, ze začátku sem přemýšlela nad Helios, ale po pročtenejch diskuzích tady mě to odradilo a na Obilňák čtu samý dobrý, nemusí se nic doplácet navíc, jako v soukromejch, akorát že prostředí se holkám moc nelíbí. Je to tam tak s těma cenama a to prostředí tak strašný?
Za některé úkony se doplácí taky, bohužel nemám scaner, tak ti ceník nemůžu poslat, ale napiš, které výkony by tě zajímaly.
Prostředí je prostě jako v nemocnici, trochu komunistické, prostě do Obilňáku už peníze neinvestují. Ale pro mě je důležitější přístup lékařů, kteří se snaží najít problém a společnou cestou dojít až k vytouženému mimču.
![]()
@Anais píše:
Za některé úkony se doplácí taky, bohužel nemám scaner, tak ti ceník nemůžu poslat, ale napiš, které výkony by tě zajímaly.
Prostředí je prostě jako v nemocnici, trochu komunistické, prostě do Obilňáku už peníze neinvestují. Ale pro mě je důležitější přístup lékařů, kteří se snaží najít problém a společnou cestou dojít až k vytouženému mimču.
Já právě ještě nevím co a jak, protože zítra skočím k doktorce a když se mnou o tom nebude chtít mluvita udělat mě HP, tak že si tam skočím sama a nechám si ho udělat a přítel spermio, tak snad tam berou i bez žádanek, protože co sem psala emaily do CAR tak berou i bez žádanek a zadarmo
@pavlina-strakova já měla doporučení, vzali mě hned, a za nic před IVF jsme neplatili. Zkus tam zavolat a poptat se, jestli tě vezmou i bez doporučení, myslím, že s tím nebudou mít problém.
@Anais píše:
@pavlina-strakova já měla doporučení, vzali mě hned, a za nic před IVF jsme neplatili. Zkus tam zavolat a poptat se, jestli tě vezmou i bez doporučení, myslím, že s tím nebudou mít problém.
Já sem právě teď koukala na stránky a jak tam jsou dotazy, tak píšou, že spermio dělají i bez doporučení, ale hradí si ho chlap jako samoplátce, což se mě zdá divný, když to má hradit pojišťovna
Tak to nevím jak je, my měli doporučení, proč myslíš, že ti ho na gyndě nenapíšou?
To bylo první, co doktor vypisoval, když jsem za nim přišla s tím, že nemůžu otěhotnět.
@Anais píše:
Tak to nevím jak je, my měli doporučení, proč myslíš, že ti ho na gyndě nenapíšou?
To bylo první, co doktor vypisoval, když jsem za nim přišla s tím, že nemůžu otěhotnět.
Protože se nesnažíme rok a moje paní doktorka jedná podle toho jak se vyspí, když po ní nic nechceš, tak je milá, v rámci mezí, ale jinak je protivná jak osina v řiti, strašně neosobní, už sem přemýšlela, že ju vymněním, ale nevím za koho
My chodíme do Repromedy, budeme teprv podstupovat první stimulku, ale nabídli mi prvně levnější variantu, ne hned IVF. Jsou tam moc hodní a milí, všechno vysvětlí, ukáží, za mě spokojenost.
No podle diskuzí tady na emimču je snad nejhorší Helios podle přístupu, že po všech chcou akorát peníze a hned je tlačí do IVF, ale to psali i o Repromedě, tak jak vidím, tak je to asi případ od případu jiný
@pavlina-strakova píše:
No podle diskuzí tady na emimču je snad nejhorší Helios podle přístupu, že po všech chcou akorát peníze a hned je tlačí do IVF, ale to psali i o Repromedě, tak jak vidím, tak je to asi případ od případu jiný
ahoj
proč Helios nejhorší? já zas četla, že dost holkám pomohli
já tam 27.8. šla na HP a přítel na spermio a zatím nechtěli ani kačku
ted 11.9. tam jedem na konzultaci a výsledky. a primáře Texla co sem četla, tak si všichni vychvalovali
My se pořádně snažíme chvilku, ale kvůli věku to chci popohnat, tak si tam dobu snažení trochu přizpůsobím ![]()
@olííva píše:Že je hned ženou do IVF, tak nevím, a měli ste na HP a spermio žádanku??
ahojproč Helios nejhorší? já zas četla, že dost holkám pomohli
já tam 27.8. šla na HP a přítel na spermio a zatím nechtěli ani kačku
ted 11.9. tam jedem na konzultaci a výsledky. a primáře Texla co sem četla, tak si všichni vychvalovali
My se pořádně snažíme chvilku, ale kvůli věku to chci popohnat, tak si tam dobu snažení trochu přizpůsobím
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.