Který CAR v Brně?

3.9.12 11:21

Který CAR v Brně?Poraďte

Ahoj holky
prosím o rady a zkušnosti s CAR v Brně, i dobré i ty špatné zkušenosti, nevím kam jít, aby tam měli dobrý přístup a netahali jenom peníze. Děkuji moc za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8569
3.9.12 11:52

Za mě Obilňák :) ale jsou ženské co ti řeknou že by od tama utíkaly rychle pryč… spíš myslím že je potřeba být dobřte informovaná co a jak.. a pokud ztratíš důvěru tak jít do jiného CAR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
3.9.12 11:55

Já chodím taky do CAR na Obilňák a 100% spokojenost. Profesionální přístup lékařů i ostatního personálu.

• Citovat
  • Upravit
3.9.12 11:56
@sweet78 píše:
Za mě Obilňák :) ale jsou ženské co ti řeknou že by od tama utíkaly rychle pryč… spíš myslím že je potřeba být dobřte informovaná co a jak.. a pokud ztratíš důvěru tak jít do jiného CAR…

Děkuju za odpověď, ze začátku sem přemýšlela nad Helios, ale po pročtenejch diskuzích tady mě to odradilo a na Obilňák čtu samý dobrý, nemusí se nic doplácet navíc, jako v soukromejch, akorát že prostředí se holkám moc nelíbí. Je to tam tak s těma cenama a to prostředí tak strašný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
3.9.12 12:02

Za některé úkony se doplácí taky, bohužel nemám scaner, tak ti ceník nemůžu poslat, ale napiš, které výkony by tě zajímaly.
Prostředí je prostě jako v nemocnici, trochu komunistické, prostě do Obilňáku už peníze neinvestují. Ale pro mě je důležitější přístup lékařů, kteří se snaží najít problém a společnou cestou dojít až k vytouženému mimču.
:lol:

• Citovat
  • Upravit
3.9.12 12:12
@Anais píše:
Za některé úkony se doplácí taky, bohužel nemám scaner, tak ti ceník nemůžu poslat, ale napiš, které výkony by tě zajímaly.
Prostředí je prostě jako v nemocnici, trochu komunistické, prostě do Obilňáku už peníze neinvestují. Ale pro mě je důležitější přístup lékařů, kteří se snaží najít problém a společnou cestou dojít až k vytouženému mimču. :lol:

Já právě ještě nevím co a jak, protože zítra skočím k doktorce a když se mnou o tom nebude chtít mluvita udělat mě HP, tak že si tam skočím sama a nechám si ho udělat a přítel spermio, tak snad tam berou i bez žádanek, protože co sem psala emaily do CAR tak berou i bez žádanek a zadarmo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
3.9.12 12:20

@pavlina-strakova já měla doporučení, vzali mě hned, a za nic před IVF jsme neplatili. Zkus tam zavolat a poptat se, jestli tě vezmou i bez doporučení, myslím, že s tím nebudou mít problém.

• Citovat
  • Upravit
Anais
3.9.12 12:26

@sweet78 nazdar, copak ty tady :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3.9.12 12:59
@Anais píše:
@pavlina-strakova já měla doporučení, vzali mě hned, a za nic před IVF jsme neplatili. Zkus tam zavolat a poptat se, jestli tě vezmou i bez doporučení, myslím, že s tím nebudou mít problém.

Já sem právě teď koukala na stránky a jak tam jsou dotazy, tak píšou, že spermio dělají i bez doporučení, ale hradí si ho chlap jako samoplátce, což se mě zdá divný, když to má hradit pojišťovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
3.9.12 13:05

Tak to nevím jak je, my měli doporučení, proč myslíš, že ti ho na gyndě nenapíšou?
To bylo první, co doktor vypisoval, když jsem za nim přišla s tím, že nemůžu otěhotnět.

• Citovat
  • Upravit
3.9.12 13:21
@Anais píše:
Tak to nevím jak je, my měli doporučení, proč myslíš, že ti ho na gyndě nenapíšou?
To bylo první, co doktor vypisoval, když jsem za nim přišla s tím, že nemůžu otěhotnět.

Protože se nesnažíme rok a moje paní doktorka jedná podle toho jak se vyspí, když po ní nic nechceš, tak je milá, v rámci mezí, ale jinak je protivná jak osina v řiti, strašně neosobní, už sem přemýšlela, že ju vymněním, ale nevím za koho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
3.9.12 14:34

My chodíme do Repromedy, budeme teprv podstupovat první stimulku, ale nabídli mi prvně levnější variantu, ne hned IVF. Jsou tam moc hodní a milí, všechno vysvětlí, ukáží, za mě spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.12 14:43

No podle diskuzí tady na emimču je snad nejhorší Helios podle přístupu, že po všech chcou akorát peníze a hned je tlačí do IVF, ale to psali i o Repromedě, tak jak vidím, tak je to asi případ od případu jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
3.9.12 17:21
@pavlina-strakova píše:
No podle diskuzí tady na emimču je snad nejhorší Helios podle přístupu, že po všech chcou akorát peníze a hned je tlačí do IVF, ale to psali i o Repromedě, tak jak vidím, tak je to asi případ od případu jiný

ahoj :mavam: proč Helios nejhorší? já zas četla, že dost holkám pomohli :nevim: já tam 27.8. šla na HP a přítel na spermio a zatím nechtěli ani kačku :) ted 11.9. tam jedem na konzultaci a výsledky. a primáře Texla co sem četla, tak si všichni vychvalovali :) My se pořádně snažíme chvilku, ale kvůli věku to chci popohnat, tak si tam dobu snažení trochu přizpůsobím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.12 17:40
@olííva píše:
ahoj :mavam: proč Helios nejhorší? já zas četla, že dost holkám pomohli :nevim: já tam 27.8. šla na HP a přítel na spermio a zatím nechtěli ani kačku :) ted 11.9. tam jedem na konzultaci a výsledky. a primáře Texla co sem četla, tak si všichni vychvalovali :) My se pořádně snažíme chvilku, ale kvůli věku to chci popohnat, tak si tam dobu snažení trochu přizpůsobím ;)
Že je hned ženou do IVF, tak nevím, a měli ste na HP a spermio žádanku??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.