Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Antoa je to přesně jak říkáš
každý bude chválit hlavně to kde to vyšlo… a třeba by to bylo tak že zrovna ten pokus co to dopadlo by to vyšlo i kdyby nezměnily CAR… Do toho člověk nevidí… ![]()
a taky souhlasím s tím že IVF a vůbec asistovaná reprodukce je momentálně hodně velký byznys… ![]()
přeji ti aby se co nedřív povedlo a i ty jsi mohla konečně chválit ten CAR který byl úspěšný v cestě za tvým miminkem ![]()
@sweet78 píše:
@Antoa je to přesně jak říkáškaždý bude chválit hlavně to kde to vyšlo… a třeba by to bylo tak že zrovna ten pokus co to dopadlo by to vyšlo i kdyby nezměnily CAR… Do toho člověk nevidí…
a taky souhlasím s tím že IVF a vůbec asistovaná reprodukce je momentálně hodně velký byznys…
přeji ti aby se co nedřív povedlo a i ty jsi mohla konečně chválit ten CAR který byl úspěšný v cestě za tvým miminkem
Tak mám jít k doktorce příští středu se domluvit co a jak, jestli budemr ještě čekat a nebo ne, já na nic čekat nebudu, chcu aby se něco začlo dělat hned, né až za půl roku
@pavlina-strakova píše:@Antoa píše:
ten má také dobré jméno, chodí tam dvě moje známe co jsme se potkaly na OBi. Měly tam více pokusů, pak přešli na Reprofit a na poprvé se povedlo, ale třeba to byla jen náhoda a za další každý si chválí to, kde to vyšlo…
Mě to zatím nevyšlo nikde, ale třeba se podaří čase z mražáčků. nyní si dávám pauzu. [/citac
DRŽÍM PALEČKY ABY TI TO VYŠLO CO NEJDŘÍVmoc děkuji
@sweet78 píše:
@Antoa je to přesně jak říkáškaždý bude chválit hlavně to kde to vyšlo… a třeba by to bylo tak že zrovna ten pokus co to dopadlo by to vyšlo i kdyby nezměnily CAR… Do toho člověk nevidí…
a taky souhlasím s tím že IVF a vůbec asistovaná reprodukce je momentálně hodně velký byznys…
přeji ti aby se co nedřív povedlo a i ty jsi mohla konečně chválit ten CAR který byl úspěšný v cestě za tvým miminkem
@pavlina-strakova píše:
Tak mám jít k doktorce příští středu se domluvit co a jak, jestli budemr ještě čekat a nebo ne, já na nic čekat nebudu, chcu aby se něco začlo dělat hned, né až za půl roku
a hlavně si najdi co nejvíce informací, ať Tě neoblbnou, to víš je to byznys!!!Jedná se o jejich žvanec a čím vícekrát se Ti to nepovede tak tím více jejich dovolených v Alpách. Ale tobě to klapne hnedle neboj, to jen já jsem smolař. ![]()
@Antoa píše:
a hlavně si najdi co nejvíce informací, ať Tě neoblbnou, to víš je to byznys!!!Jedná se o jejich žvanec a čím vícekrát se Ti to nepovede tak tím více jejich dovolených v Alpách. Ale tobě to klapne hnedle neboj, to jen já jsem smolař.
Informací o čem??Tobě to taky klapne, neboj. U nich je to víc dovolenejch a u nás míň, takže budeme sedět doma na prdeli a bez dětí a oni si budou vesele jezdit po světě
Holky, vykašlete se na jejich dovolené a věřte, že vám pomůžou… ja tomu věřím a to nevím jestli to bude na poprvé nebo na pokolikáté… ale když už nic tak toto musí klapnout ![]()
@Eveny píše:Úrčitě ti to klapne, u vás to v Reprofitu šlo docela rychle jak vidím, tys měla cykly i ovu v pořádku??A ty seš přímo z Hodonína?
Holky, vykašlete se na jejich dovolené a věřte, že vám pomůžou… ja tomu věřím a to nevím jestli to bude na poprvé nebo na pokolikáté… ale když už nic tak toto musí klapnout
@pavlina-strakova ano, jsem primo z Hodonína. U nás to šlo opravdu moc rychle ani jsem se nestihla vzpamatovat…
my jsme to měli domluvené přes známosti… tak na objednani byla trochu protekce… cykly jsem mela pravidelně, ale tu ovu moc nevim… hned mě objednali na tu laparku, prej je to nejpresnejsi a vse zjistovali podle toho a dalsi postup nam navrhli IUI. tak ted cekame, co bude dal po clostiku… ![]()
@Eveny píše:
@pavlina-strakova ano, jsem primo z Hodonína. U nás to šlo opravdu moc rychle ani jsem se nestihla vzpamatovat…my jsme to měli domluvené přes známosti… tak na objednani byla trochu protekce… cykly jsem mela pravidelně, ale tu ovu moc nevim… hned mě objednali na tu laparku, prej je to nejpresnejsi a vse zjistovali podle toho a dalsi postup nam navrhli IUI. tak ted cekame, co bude dal po clostiku…
Aha, já bych to taky brala rychle než na něco čekat
![]()
Příspěvek upraven 06.09.12 v 00:22
@Eveny píše:
Ja mám v čejči celou rodinu… a kde tam bydlite?
Já tady moc lidí neznám, přítel je odsud.Jak se rodina jmenuje?
Příspěvek upraven 06.09.12 v 00:21
@pavlina-strakova píše:
Informací o čem??Tobě to taky klapne, neboj. U nich je to víc dovolenejch a u nás míň, takže budeme sedět doma na prdeli a bez dětí a oni si budou vesele jezdit po světě
informací o ivf, o postupech, o cenách tam či onam, jít na nezávaznou konzultaci třeba do více center…
@Eveny píše:
Holky, vykašlete se na jejich dovolené a věřte, že vám pomůžou… ja tomu věřím a to nevím jestli to bude na poprvé nebo na pokolikáté… ale když už nic tak toto musí klapnout
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@sweet78 tak to máme společný záměr