Který CAR v Brně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
792
3.9.12 17:44

@pavlina-strakova ajo, tak mě by to zrovna vůbec nevadilo, kdyby mě hnali do IVF, i v to doufám :D ne, právě žádnou žádanku sem mít nemusela :palec: protože než bych se dočkala něčeho u svýho gyndaře, tak by asi ten rok fakt uplynul :cert: tak sem se rozhodla, že to vezmu do svejch rukou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.12 17:50
@olííva píše:
@pavlina-strakova ajo, tak mě by to zrovna vůbec nevadilo, kdyby mě hnali do IVF, i v to doufám :D ne, právě žádnou žádanku sem mít nemusela :palec: protože než bych se dočkala něčeho u svýho gyndaře, tak by asi ten rok fakt uplynul :cert: tak sem se rozhodla, že to vezmu do svejch rukou :mrgreen:

Já mám právě takovou gynekoložku na baterky, podle nálady, tak když mě nebude chtít udělat HP a přítele poslat na spermio, tak si tam asi skočím, s toho všeho vylezlo, že akorát Helios to má zadarmo.Ale prý zase rejžují peníze na lidech ve všem ostatním, tak snad když bych tam šla na HP a přítel na spermio, tak dostaneme výsledky a mohli by sme jít i jinam, přece když tam půjdeme na tyto 2 vyšetření, tak se nezavazujeme k tomu, že tam musíme chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
3.9.12 17:55

Nene :D určitě tam nemusíš zůstat :) my tam právě prvně vyrazili jen na SPG a po cestě sem se rozhodla, že to tam zkusíme a byla sem zrovna 3DC, tak mi hned vzali krev na HP a objednala sem se na konzultaci :) a to mám od baráku přes 100km :roll:,ale zkusíme to :) a když se mi tam nebude něco zdát, tak prostě půjdu jinam :) odejít můžeš kdykoliv, nikdo tě nemůže nikde držet :pankac: jo, a objednací lhůta na SPG byla tejden, takže paráda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.12 17:57
@olííva píše:
Nene :D určitě tam nemusíš zůstat :) my tam právě prvně vyrazili jen na SPG a po cestě sem se rozhodla, že to tam zkusíme a byla sem zrovna 3DC, tak mi hned vzali krev na HP a objednala sem se na konzultaci :) a to mám od baráku přes 100km :roll:,ale zkusíme to :) a když se mi tam nebude něco zdát, tak prostě půjdu jinam :) odejít můžeš kdykoliv, nikdo tě nemůže nikde držet :pankac: jo, a objednací lhůta na SPG byla tejden, takže paráda :potlesk:

Já sem právě čekala jestli příjde MS, přišla dneska tak zítra zajdu za doktorkou a uvidím, jestli bude kecat o tom, že se nesnažíme rok atd, tak si tam půjdu sama a bude klid, ale to mě zase ten HP a spermio bude k ničemu, když ona nebude mít zájem to řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
3.9.12 17:59

@pavlina-strakova ano.. pokud ti tůj gynDr. nenapíše žádanku tak musíš spermiogram platit.. a taky ještě varianta že tam pošle manžela urolog… teoreticky i obvoďák by mohl napsat žádanku. Jde o to že s doporučením neplatíš ale jinak jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
3.9.12 18:02

@pavlina-strakova a teď koukám že oliiva neměla… a neplatila… zkus zavolat jestli ji potřebuješ nebo ne… že by jsi to chtěla bezplatně a uvidíš co ti řeknou. A do IVF tě požene každý pokud budete mít výrazně podprůměrné výsledky případně i vyšší věk… a to z důvodu že šance na otěhotnění je výýýýrazně vyšší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
3.9.12 18:04
@Anais píše:
@sweet78 nazdar, copak ty tady :mrgreen:

nazdárek :) chtěla jsem pomoci se správně rozhodnout zbloudilé ovečce a rozšířit řady nás Obilňaček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
3.9.12 18:07
@pavlina-strakova píše:
Já sem právě čekala jestli příjde MS, přišla dneska tak zítra zajdu za doktorkou a uvidím, jestli bude kecat o tom, že se nesnažíme rok atd, tak si tam půjdu sama a bude klid, ale to mě zase ten HP a spermio bude k ničemu, když ona nebude mít zájem to řešit

no nebude ti to k ničemu, tvůj gyndař ti nemůže nařizovat jestli můžeš jít do CAR nebo ne :mrgreen: a až si nějakej CAR vybereš, tak jak říká @sweet78 tam a uvidíš :) ale jak sem psala, já v Helios nepotřebovala nic a zatím to bylo zadarmo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
3.9.12 18:22

@pavlina-strakova kolik ti je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.12 18:24

Tak já mám jasno akorát v tom, že když mě žádanky nenapíše, tak valíme do Heliosu, jinak nevím jestli Reprofit a nebo Obilňák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
3.9.12 18:25

@pavlina-strakova HP ti nebude k ničemu ale v CAR si stejně budou chtít udělat svůj ovšem když si už teď uděláš HP a budeš vědět že jsi v pořádku tak budeš mít klid… pak už jen obstarat spermio a pokud i tam budou průměrné výsledky tak jít do CAR. Takže nejlepší je vybrat CAR a tam udělat spermio s tím že pak tam budeš chodit i ty a tvůj chlap už tam bude muset jen třeba na kontrolní spermio nebo až na IVF k odběru vajíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.12 18:25
@sweet78 píše:
@pavlina-strakova kolik ti je let?

V lednu bude 28,což už není nejmíň, ale ani né nejvíc, tak nevím proč se tomu prckovi k nám nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
3.9.12 18:26

@pavlina-strakova žádanku ti napíše… to se neboj… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
3.9.12 18:27

@pavlina-strakova no a jinak by to měl mít každej CAR napsaný v ceníku :) aspon Helios to tam má že SPG hradí pojištovna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
3.9.12 18:27

@pavlina-strakova tak s tímhle věkem se neboj že ti gynDr. nebude chtít napsat žádanku.. když řekkneš že se snažíte půl roku a že by jste přece jen chtěli mít jistotu aby se eventuelně začalo něco podnikat zavčas… tak určitě napíše žádanku hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.