IVF 08/12 a po něm // :-)

363
10.9.12 12:29

IVF 08/12 a po něm // :-)

Ahoj děvčata,
jsem jedna z mnoha, co podstoupila IVF. Chvíle do doby, než se testuje, jsou strašné, ale pak, když najdeme vytoužené //, jsme v 7. nebi :-) Tak zkouším založit téma pro ty, kdo byly v srpnu na IVF s pozitivním výsledkem. Pojďme si popovídat o svých pocitech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2681
10.9.12 12:33

@chcimimi1 Ahojky..a už máš těhu potvrzené? nebo zatím jen testíky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
10.9.12 12:44

Ahoj :kytka: já jsem byla začátkem srpna na KET a také jsem konečně našla //…kolikáty jsi týden a už jsi byla na UTZ?

• Citovat
  • Upravit
5505
10.9.12 13:03

Ja se hrde pridavam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
11.9.12 20:16

Ahoj holky, mám to potvrzené jak z testíků //, tak z krve a na UZ už taky bylo něco málo vidět… Ale vychází mi to na 4 - 5.tt.
A jak jste na tom vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
11.9.12 20:20

@chcimimi1 My už máme srdíčko a 1cm jsme 8tt přesně 7+4tt a jak ti je co příznaky a tak?

• Citovat
  • Upravit
363
16.9.12 15:20

Ahoj holky.Tak já naštěstí nezvracim, občas mám odpolední nevolnosti. Jinak mě bolí prsa, strašně. Občas mám křeče v břiše a špinim, tak ležim, a jsem hrozně unavená, na to, jaký jsem živel ;-) A jak se cítíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
20.9.12 13:20

Ahoj holky, tak koukám, že nás tu moc není a je tu nějaké mrtvo :(
Tak napište, jak se cítíte vy. Kdy máte termín??? Mě to vychází na půlku května… Je to ještě dlouhá cesta. Člověk nejdřív čeká, zda najde vytoužené //, ale pak před každou kontrolou je nervní, zda je vše v pořádku, i když se snaží na to nemyslet… Nebo to máte jinak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sogra
30.9.12 16:15

Ahoj holky ja jsem taky byla IFV vše probíhalo v pořadku. Akrát pár dní po transferu mi začalo strašně rychle zvečovat břicho.
Prodělá jsem syndrom ovarií 14 dni jsem s tím ležela v nemocnici. Naštěstí se zadařilo čekalo jsem dvojčata další šok byl když jsem akutně musela do nemocnice znovu a řekli mi že maji podezdřeni na syndrom mizející ho dvojčete. Teď jsem v 8 týdnu a doufám, že bude vše v pořádku. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.