Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj děvčata,
jsem jedna z mnoha, co podstoupila IVF. Chvíle do doby, než se testuje, jsou strašné, ale pak, když najdeme vytoužené //, jsme v 7. nebi
Tak zkouším založit téma pro ty, kdo byly v srpnu na IVF s pozitivním výsledkem. Pojďme si popovídat o svých pocitech…
@chcimimi1 Ahojky..a už máš těhu potvrzené? nebo zatím jen testíky??
Ahoj
já jsem byla začátkem srpna na KET a také jsem konečně našla //…kolikáty jsi týden a už jsi byla na UTZ?
Ahoj holky, mám to potvrzené jak z testíků //, tak z krve a na UZ už taky bylo něco málo vidět… Ale vychází mi to na 4 - 5.tt.
A jak jste na tom vy???
@chcimimi1 My už máme srdíčko a 1cm jsme 8tt přesně 7+4tt a jak ti je co příznaky a tak?
Ahoj holky.Tak já naštěstí nezvracim, občas mám odpolední nevolnosti. Jinak mě bolí prsa, strašně. Občas mám křeče v břiše a špinim, tak ležim, a jsem hrozně unavená, na to, jaký jsem živel
A jak se cítíte vy?
Ahoj holky, tak koukám, že nás tu moc není a je tu nějaké mrtvo ![]()
Tak napište, jak se cítíte vy. Kdy máte termín??? Mě to vychází na půlku května… Je to ještě dlouhá cesta. Člověk nejdřív čeká, zda najde vytoužené //, ale pak před každou kontrolou je nervní, zda je vše v pořádku, i když se snaží na to nemyslet… Nebo to máte jinak???
Ahoj holky ja jsem taky byla IFV vše probíhalo v pořadku. Akrát pár dní po transferu mi začalo strašně rychle zvečovat břicho.
Prodělá jsem syndrom ovarií 14 dni jsem s tím ležela v nemocnici. Naštěstí se zadařilo čekalo jsem dvojčata další šok byl když jsem akutně musela do nemocnice znovu a řekli mi že maji podezdřeni na syndrom mizející ho dvojčete. Teď jsem v 8 týdnu a doufám, že bude vše v pořádku. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.