Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Z ovulace sedm dní po styku bys neotehotnela, 27 dní po styku bys měla na testech dálnice.
To nemáte doma světlo?
ne, měsíc po styku by jsi fakt nemusela hledat lupou
@pikola Jasně že máme. Píši však, že fotka je upravena abyste tu čárku viděli.
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:Žádnou nevidím
@Anonymní píše:
@Villanelle Takže to mám brát jako negativní test?
Já na ten test ani nekoukala, ale negativní rozhodně je. Pozitivní testy nemusíš zkoumat a upravovat, a hlavně u scénáře, který jsi popsala, je to opravdu nemožné.
@Villanelle Nevěděla jsem jestli je možné aby až takhle pozdě vyšla nějaká čárka. I když četla jsem tu už ledacos, takže člověk si nemůže být ničím jistý
Vy se doma snažíte o dítě, ty jsi zoufalá tak, že „lupou a pod UV světlem“ hledáš čárky a máte sex jen jednou za 27 dní?
![]()
@Sisika9 píše:
Vy se doma snažíte o dítě, ty jsi zoufalá tak, že „lupou a pod UV světlem“ hledáš čárky a máte sex jen jednou za 27 dní?![]()
Naopak, má panickou hrůzu z těhotenství, používají dvoj- až trojitou antikoncepci.
Test je negativní.
@Sisika9 Ano čárky „hledám“ přes fotky které upravuji. Dnes jsem si udělala test znovu a negativní pouhým okem. Ovšem po různých úpravách je na jedné fotce znovu čárka jako byla včera. Tak já už nevím. Jsou to jen kanálky nebo co. 🤦♀️
@jkra Jo já vím. Proto „začnu jednat“ až když uvidím čárku na vlastní oči tedy bez úprav. Pro mě je však záhada že jak je možné to že udělám fotky téhož testu a ta " čárka" je vidět pouze na 2 fo fotkách z 10. Ano vím že je to divné co dělám ale co už
@Sisika9 @Michelle_M Přidávám fotku abyste viděli co myslím. Podobná byla i včera. I když možná troška silnější. I když je to tak tmavé, že neuvidíte asi nic.
@Anonymní píše:
@jkra Jo já vím. Proto „začnu jednat“ až když uvidím čárku na vlastní oči tedy bez úprav. Pro mě je však záhada že jak je možné to že udělám fotky téhož testu a ta " čárka" je vidět pouze na 2 fo fotkách z 10. Ano vím že je to divné co dělám ale co už
Ty jses další ze skupinky vymastenych dementek. Druha čárka se objeví i když rozeberes test, logicky. Ona tam musí být. Ale pokud jsi tehotna, ukáže se prokazatelně když ten test pocuras. Fakt není za potrebi ji hledat. Tohle me fakt hlava nebere
Dnes jsem si udělala test. Mám 27 dní od styku. Test vyšel negativní, ale tady něco vidím. Je to čárka? I kdyby se mi nastala ovulace za 7-14 dní od styku. Neměla by být čárka už výraznější? Nebo tak tu čárku vidím jen já? Testovala jsem kvůli tomu, že má včera bolel prs i když nebyl citlivý. Co myslíte? Je možné, že je to pozitivní nebo ne? Fotka je poněkud upravená aby to bylo vidět.