Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem výsledky ještě ten den, ale záleží, kdy a kam půjdete na odběr. Byla jsem brzy ráno.
@Magda124 taky me zajima. Rano jsem sla na 7hod, ale sestricka rikala, ze si pro krev prijedou kolem 9hod. Je mozne, ze uz je vysledek hotovy, kdyz je 11hod?
@kelynka záleží na tom v kolika místech se kurýr pro vzorky zastavoval, kdy dorazil do laborky a kolik toho bylo…ale po poledni budou výsledky už určitě v laboratoři znát…k tvému lékaři pak dorazí pravděpodobně zítra. Až kurýr pojede zase pro vzorky tak doveze výsledky…
@kelynka byla jsem hned rano, kdyz otevirali, vysledek byl az po 16:00, volala jsem tam snad 3 krat.
Dekuju vsem za odpovedi a rovnou i „pro dalsi generace“ pridavam svoji zkusenost - na odberu jsem byla v 7:00 v odberovem miste prazske polikliniky, vysledky prisly (mailem) hned v 11:45.
Takze je to proste asi velmi velmi ruzne ![]()
@Anonymní píše:
Dobry den, za jak dlouho vam prosim dorazily vysledky krevnich testu na hcg z laboratore Aeskulab (samoplatce)? Diky.
@Anonymní píše:
Dekuju vsem za odpovedi a rovnou i „pro dalsi generace“ pridavam svoji zkusenost - na odberu jsem byla v 7:00 v odberovem miste prazske polikliniky, vysledky prisly (mailem) hned v 11:45.
Takze je to proste asi velmi velmi ruzne
V Synlabu mám stejnou zkušenost
. Výsledky také velmi rychle a test se dá předem koupit v jejich e-shopu. Takže pak už jen dorazíš na odběr a nezdržuješ se platbou či vypisováním svých údajů.
Dobry den, za jak dlouho vam prosim dorazily vysledky krevnich testu na hcg z laboratore Aeskulab (samoplatce)? Diky.