Hcg Aeskulab - rychlost vysledku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.4.23 10:56

Hcg Aeskulab - rychlost vysledku

Dobry den, za jak dlouho vam prosim dorazily vysledky krevnich testu na hcg z laboratore Aeskulab (samoplatce)? Diky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1771
11.4.23 11:06

Měla jsem výsledky ještě ten den, ale záleží, kdy a kam půjdete na odběr. Byla jsem brzy ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
11.4.23 11:09

@Magda124 taky me zajima. Rano jsem sla na 7hod, ale sestricka rikala, ze si pro krev prijedou kolem 9hod. Je mozne, ze uz je vysledek hotovy, kdyz je 11hod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11788
11.4.23 11:12

@kelynka záleží na tom v kolika místech se kurýr pro vzorky zastavoval, kdy dorazil do laborky a kolik toho bylo…ale po poledni budou výsledky už určitě v laboratoři znát…k tvému lékaři pak dorazí pravděpodobně zítra. Až kurýr pojede zase pro vzorky tak doveze výsledky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
11.4.23 11:34

@kelynka byla jsem hned rano, kdyz otevirali, vysledek byl az po 16:00, volala jsem tam snad 3 krat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.23 11:51

Dekuju vsem za odpovedi a rovnou i „pro dalsi generace“ pridavam svoji zkusenost - na odberu jsem byla v 7:00 v odberovem miste prazske polikliniky, vysledky prisly (mailem) hned v 11:45.
Takze je to proste asi velmi velmi ruzne :)

• Citovat
  • Upravit
13.4.23 09:21
@Anonymní píše:
Dobry den, za jak dlouho vam prosim dorazily vysledky krevnich testu na hcg z laboratore Aeskulab (samoplatce)? Diky.
@Anonymní píše:
Dekuju vsem za odpovedi a rovnou i „pro dalsi generace“ pridavam svoji zkusenost - na odberu jsem byla v 7:00 v odberovem miste prazske polikliniky, vysledky prisly (mailem) hned v 11:45.
Takze je to proste asi velmi velmi ruzne :)

V Synlabu mám stejnou zkušenost :-). Výsledky také velmi rychle a test se dá předem koupit v jejich e-shopu. Takže pak už jen dorazíš na odběr a nezdržuješ se platbou či vypisováním svých údajů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí