Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Poslední dobou se říká že dělají falešné duchy
Ale osobne mám jen dobrou zkušenost, mně vždy ukázal spravne
Mně též ukázal v obou případech naprosto jednoznačně a správně - ale letos v zimě už to bude 10 let a 5 let zpátky ![]()
Rok jsem se s nimi snažila a nikdy nic neukázaly, dokud jsem nebyla opravdu těhotná. ![]()
Tak uvidíme no mě se na testu udělal viditelný duch ale všude psali že to nemám řešit že je to falešné jsem 6 dní před ms testovala jsem jen tak a vyskočilo toto 🙆
Děla falešné duchy, tak posledního půl roku stojí úplně za houby.
@Anonymní píše:
Tak uvidíme no mě se na testu udělal viditelný duch ale všude psali že to nemám řešit že je to falešné jsem 6 dní před ms testovala jsem jen tak a vyskočilo toto 🙆
Mamatesty jsou hodně náchylné na to jak se namočí. Nejlepší je namášet je tak do poloviny toho namáčecího pole, ne až po rysku. Falešné duchy hází hlavně když se namáší až po rysku, ale když se namočí jen do půlky, tak ne.
Jinak mamatesty mají hodně barviva, proto ukaží ducha/čárku dřív než jiné testy. Zkus kdyžtak test ještě zítra a pokud bude čárka silnější, tak je to na dobré cestě.
Držím palce!
Tak mamatest dělá falešné duchy můj druhý test byl negativní
@Merlin_anonim Jak jsem psala výše, hodně záleží na tom jak je test namočený. Pokud se namáčí až k rysce, tak opravdu hází falešné duchy. Je třeba na to dávat pozor, když se testuje mamatesty.
Mohu vřele doporučit. Nezklamaly při prvním ditěti, ani teď. Dělala jsem si i testy z Dr. Maxe (přímo ty jejich) a tam byla jen slaboučká čárka, přitom na Mamatestu už to bylo poměrně hezky vidět. Přitom citlivost stejná.
Caute holky
..já už fakt nevím, přečetla jsem spoustu diskuzi na téma mamatest 10, a nemůžu si z toho udělat nejakej kloudnej názor..dneska jsem 9Dpo, vím že je na test brzy a kdyby mě nebylo zle, neměla bych prsa samou zilu (i ty malé zilky) skoro před výbuchem, tvrdy cipek nahore s lepkavym hlenem (bezne takovy neni, spis kremovy) tak se na celý test vyprdnu, už mám jedno úspěšný tehotenstvi za sebou a z období, než se povedlo první dítko jsem pozorováním se poučena dost
.
Včera 8dpo ráno test podle mě slabe pozitivni, dnes 9dpo ráno spíš negativni. Hodně možná něco vidím, ale ruku do ohně bych za to nedala. Když to shrnu, těhotne se cítím, ale těm testům nerozumím. Mate někdo know how, jak poznat jestli je ta čárka falešná? Ta 8dpo byla vidět hned po namoceni a zůstala tam i po zaschnutí, byla tlustá a lehce růžová. První foto 8dpo, druhá dnes 9dpo.
@Evilface28 Být tebou, ještě počkám. Testovat takhle brzy je nesmysl. Já to nevydržela a dělala si Mamatest 11DPO a nebylo na něm nic. O dva dny později slaboučký duch. Další den už byla čárka silnější a další už krásně výrazná.
@RenataS88 jo, já vím. Bohužel patřím mezi ty „stastlivce“, co fyzicky pociťují každou byť jen malou hormonální změnu aniz bych ji hledala. Od té doby, co jsem přestala kojit vím o každý ovulaci, o každý změně cipku, o každým zakolisani estrogenu..
..teď to je po dlouhy dobe celý jiny, tak jsem si říkala že by…
když jsem viděla tu čárku, měla jsem celkem radost. Pak jsem ale narazila na to, že tenhle test dělá falesny, i když upřímně nechápu jak je to fyziologicky možný. Tak jsem si říkala, že by to přece melo jít nějak odlišit, když se to zabarvi jen při přítomnosti Hcg, které jinak než s embryem nebo hormonální léčbou není možné…nicméně díky za odpověď, asi mi stačí i to, že se semnou o tom vůbec někdo baví
![]()
@Evilface28 Jo, to jsem také četla, že tenhle test dělá falešné duchy. Ale nevím, mě pokaždé ukázal správně. A to jsem se už natestovala. A v drtivé většině právě Mamatest. Nikdy žádný falešný duch. Prostě když jsem těhotná nebyla, nebyl ani duch 😄
@Evilface28 Ahojky, taky jsem zkoušela včera GS Mamatest a objevila se slabá čárka/duch (viz foto) a přitom si myslím, že těhotná nejsem, ani nemám zpoždění (jsem spíš ve fázi předpokládané ovulace)…Dělala jsem dnes jiný test a sněhobílo. Takže za mě osobně si příště koupím jinou značku radši. Osobně mám dobrou zkušenost s testy od Dr. Maxe ![]()
Dobrý den co si myslíte o mamatestech? Jaké máte s nimi zkušenosti, jsou spolehlivé nebo dělají falešné duchy? 👻//