Čárka nebo vykoukaný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.4.19 20:43

Holky, vůbec nevím jak mu to nám oznámit. 🙈 Nic mě nenapadá. Jestli mu to normálně říct nebo třeba zabalit bodýčko nebo tak nějak. Nejsem moc kreativní :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.19 20:47

Co pripravit veceri a prostrit pro tri a az se zepta, koho jeste cekame, tak reknes, ze nase dite prece

• Citovat
  • Upravit
165
2.4.19 20:55

no já jsem mu jen vložila do ruky těhotenský test, bylo krásné vidět slzičky štěstí v jeho očích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
2.4.19 20:55
@Anonymní píše:
Holky, vůbec nevím jak mu to nám oznámit. 🙈 Nic mě nenapadá. Jestli mu to normálně říct nebo třeba zabalit bodýčko nebo tak nějak. Nejsem moc kreativní :D

Ja mela naplanovane toliko veci a pak to prislo…ze v zaplavu vseho jsem proste pred neho polozila test a koukej. On byl vzhuru asi 10min a ja jsem dosla z nocni, takze do 30min jsme byli od sebe, se svymi pocity :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.19 21:08

Jsem zmatená

Ahoj,holky jsme tu nová. Mám dotaz vidíte taky na testu ducha? Nebo už mám opravdu vidiny. Je to z dnešního rána. Ale dneska večer jsme začala krvácet,ale není to asi úplně menzes mi přijde… Mám to strašně málo. Nevíte co to může být. Děkuji a snad nepíšu blbosti.

• Citovat
  • Upravit
165
2.4.19 21:16

je mi líto, ale nic tam nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
2.4.19 21:23

Že seš těhotná, driv nebo později zjistíš. Pokud nevíš jak, poroste ti břicho. Není třeba hystericky nakupovat několik testů po sobě a pod lupou je zkoumat a fotit a dávat do diskuzí :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
2.4.19 21:28

@lilithlilith omlouvám se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
2.4.19 21:31

Jen se dlouho už snažíme tak jsme myslela že by to už mohlo vyjít .tak se nezlob

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
2.4.19 21:37
@Drabeček píše:
Jen se dlouho už snažíme tak jsme myslela že by to už mohlo vyjít .tak se nezlob

buď v klidu, člověk co po tom moc touží, tak už vidí, co chce i když tam nic není, ono to určitě vyjde, vydrž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
2.4.19 22:08

@lenka197917 děkuji moc… :) .. tak snad priste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.4.19 13:14

@Drabeček já to tam teda vidím a myslím že jsme na tom s testama uplně stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.19 17:59

Holky, tak jsem mu to řekla. 8o No, byl překvapený, i šťastný, ale teď řešíme to, aby jsme to zvládli. Strašně se toho bojím a nevím proč. :? Jsme v pronajmu, práci máme oba, auto každý svoje, ale stejně se bojíme hlavně finančně

• Citovat
  • Upravit
165
4.4.19 18:09

tak jsi to nakonec nevydržela do víkendu :D :D ale nedivím se ti, člověk je toho plný a musí to jít ven. Já to zjistila při oblékání, než jsem pro něj jela na metro, tak jsem to tajila jen půl hodinky :D , ale rodiče to už věděli, tak čekali na jeho reakci se mnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.19 18:11
@lenka197917 píše:
tak jsi to nakonec nevydržela do víkendu :D :D ale nedivím se ti, člověk je toho plný a musí to jít ven. Já to zjistila při oblékání, než jsem pro něj jela na metro, tak jsem to tajila jen půl hodinky :D , ale rodiče to už věděli, tak čekali na jeho reakci se mnou :D

No, fakt se to nedalo vydržet. :lol: Jako jeho reakce byla skvělá, potom o tom přemýšlel, no chceme ho, ale bojí se taky. Ono v tom těhotenství to těm chlapům asi ještě nedochází. Mi to tak přijde :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex