Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Co pripravit veceri a prostrit pro tri a az se zepta, koho jeste cekame, tak reknes, ze nase dite prece
no já jsem mu jen vložila do ruky těhotenský test, bylo krásné vidět slzičky štěstí v jeho očích
@Anonymní píše:
Holky, vůbec nevím jak mu to nám oznámit. 🙈 Nic mě nenapadá. Jestli mu to normálně říct nebo třeba zabalit bodýčko nebo tak nějak. Nejsem moc kreativní
Ja mela naplanovane toliko veci a pak to prislo…ze v zaplavu vseho jsem proste pred neho polozila test a koukej. On byl vzhuru asi 10min a ja jsem dosla z nocni, takze do 30min jsme byli od sebe, se svymi pocity ![]()
Ahoj,holky jsme tu nová. Mám dotaz vidíte taky na testu ducha? Nebo už mám opravdu vidiny. Je to z dnešního rána. Ale dneska večer jsme začala krvácet,ale není to asi úplně menzes mi přijde… Mám to strašně málo. Nevíte co to může být. Děkuji a snad nepíšu blbosti.
Že seš těhotná, driv nebo později zjistíš. Pokud nevíš jak, poroste ti břicho. Není třeba hystericky nakupovat několik testů po sobě a pod lupou je zkoumat a fotit a dávat do diskuzí
![]()
Jen se dlouho už snažíme tak jsme myslela že by to už mohlo vyjít .tak se nezlob
@Drabeček píše:
Jen se dlouho už snažíme tak jsme myslela že by to už mohlo vyjít .tak se nezlob
buď v klidu, člověk co po tom moc touží, tak už vidí, co chce i když tam nic není, ono to určitě vyjde, vydrž
@Drabeček já to tam teda vidím a myslím že jsme na tom s testama uplně stejně ![]()
Holky, tak jsem mu to řekla.
No, byl překvapený, i šťastný, ale teď řešíme to, aby jsme to zvládli. Strašně se toho bojím a nevím proč.
Jsme v pronajmu, práci máme oba, auto každý svoje, ale stejně se bojíme hlavně finančně
tak jsi to nakonec nevydržela do víkendu
ale nedivím se ti, člověk je toho plný a musí to jít ven. Já to zjistila při oblékání, než jsem pro něj jela na metro, tak jsem to tajila jen půl hodinky
, ale rodiče to už věděli, tak čekali na jeho reakci se mnou ![]()
@lenka197917 píše:
tak jsi to nakonec nevydržela do víkendu![]()
ale nedivím se ti, člověk je toho plný a musí to jít ven. Já to zjistila při oblékání, než jsem pro něj jela na metro, tak jsem to tajila jen půl hodinky
, ale rodiče to už věděli, tak čekali na jeho reakci se mnou
No, fakt se to nedalo vydržet.
Jako jeho reakce byla skvělá, potom o tom přemýšlel, no chceme ho, ale bojí se taky. Ono v tom těhotenství to těm chlapům asi ještě nedochází. Mi to tak přijde ![]()
Holky, vůbec nevím jak mu to nám oznámit. 🙈 Nic mě nenapadá. Jestli mu to normálně říct nebo třeba zabalit bodýčko nebo tak nějak. Nejsem moc kreativní