Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
my jsme si celé těhotenství krásně užívali oba. Vůbec jsme si nepamatovali, že bychom to takhle vnímali s předešlými dětmi a partnery. Sice to bohužel špatně dopadlo, ale držíme spolu, tak to spolu nějak překonáme.
@lenka197917 píše:
my jsme si celé těhotenství krásně užívali oba. Vůbec jsme si nepamatovali, že bychom to takhle vnímali s předešlými dětmi a partnery. Sice to bohužel špatně dopadlo, ale držíme spolu, tak to spolu nějak překonáme.
To mě moc mrzí ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Mám 2 den zpožděný, tak jsem si teď udělala test a nevím jestli tam opravdu je, nebo jsem si ji vykoukala, co myslíte? Jsem z toho docela v šoku.
No je tááám ![]()
děkuji ti, ale bohužel už se nedá nic dělat, počkáme na výsledky pitvy a třeba se pokusíme o další nebo to nepůjde a nějak se s tím vyrovnáme, ale zatím je to těžký moc.
@lenka197917 píše:
děkuji ti, ale bohužel už se nedá nic dělat, počkáme na výsledky pitvy a třeba se pokusíme o další nebo to nepůjde a nějak se s tím vyrovnáme, ale zatím je to těžký moc.
Jestli chceš, můžeme si napsat přes zprávy.
Posílá hodně síly ![]()
@Taciras jo souhlasím s tebou, taky jsem měla 95% věcí použitých a jen pár kousků nových. Sledovala jsem bazárky a pořídila vše za zlomek ceny. Taky už bych dneska nedala 6000 za kočárek, jako před 18 lety pro syna.
@Anonymní píše:
Ahoj,holky jsme tu nová. Mám dotaz vidíte taky na testu ducha? Nebo už mám opravdu vidiny. Je to z dnešního rána. Ale dneska večer jsme začala krvácet,ale není to asi úplně menzes mi přijde… Mám to strašně málo. Nevíte co to může být. Děkuji a snad nepíšu blbosti.
Biochemicke