Pozitivní test, špinění a dovolená na gyndě

35957
31.3.19 10:31

Nikam bych nešla a počkala, ono se s tím stejně nedá nic moc dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37144
31.3.19 10:35

V 5tt nemá cenu nikam chodit, jestli je těhotenství v pytli tak ani na ambulanci nic neudělají, jestli to bude v pohodě, tak to vydrží než bude tvoje dr ordinovat. Takhle brzo nebude vidět ani váček na utz. Chápu že jsi nervózní ale v téhle fázi se nedá nic než čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
31.3.19 10:38

@slecna_xy můžeš si do lékárny dojet pro ascorutin, ale v tomto týdnu je to buď a nebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
31.3.19 10:43

@Kriss Tina já bych nejradši počkala na svoji doktorku ten týden,ale trochu mě vyděsila sestra na gyndě,volala jsem tam a řekla jí,že mám pozivní test a špiním,ona mi řekla,ať zajdu na ambulanci,že nejspíš budu potřebovat prášky na zastavení toho špinění.Ale ani se nezeptala na poslední ms,možná si myslela,že jsem dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
31.3.19 10:45

@slecna_xy tak prášky si kup sama, na to se dává ascorutin a ten je volně prodejny v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
31.3.19 10:51

Souhlas, na ambulanci ti stejně daj leda ascorutin a doporučí klidový režim. V 5tt b nejspíš ani nebylo nic vidět v děloze. Pokud opravdu jen špiníš a není tam čerstvá krev, myslím, že to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
31.3.19 11:07

prosimte nikam nejezdi. stejne nic nepomuze. bud doma a doufej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
31.3.19 11:08

Děkuji holky,dnes koupím ten ascorutin 🙂 a ohledně toho klidového režimu to znamená co?pracuju v kanceláři to je v pohodě,ale teď o víkendu vařím,peču,včera jsme byli na procházce,pojedem na nákup,nemusím jen ležet ne?cítím se dobře 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
31.3.19 11:22

@slecna_xy tak klidový režim je ze lezis, mě když ho naridili v nemocnici tak sem musela jenom ležet a max si dojít na záchod. Nesměla sem chodit, skoro ani sedět, stát u plotny nebo lítat venku bylo nemyslitelné. Ale pokud nijak závratně nekrvacis tak je to jedno, dělej jak je ti to příjemné, ale zbytečně nenamahej břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
31.3.19 11:28

Kazdej gyndar, co ma dovolenou, musi mit za sebe ze zakona nahradu… takze na webu nebo na dverich ordinace to proste bude napsany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.3.19 11:28

Nikam nechod.muzes si vzit ascorutin a aspon jeste dva tydny vydrz.ted s tim nikdo nic neudela a na pohotovosti te servou nebo pozenou na revizy jako me :oops: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3100
31.3.19 11:29

@slecna_xy Taky jsem na začátku špinila. Doktor mi jen napsal Ascorutin a Utrogestan na zavádění. Žádný klidový režim mi nenařídil. Pokud se to má udržet, tak se to udrží a pokud ne, nepomůže ani klidový režim. Teď je to opravdu buď a nebo. Kup si ten Ascorutin a pak dělej tak, jak ti to bude příjemný. Držím pěsti ať je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.3.19 11:30

A klidovej rezim v tomhle tydnu nema smysl..pokud teda netahas ve skladu 50kilove baliky..ted je to bud a nebo..jestli budes lezet ve 4 tydnu tak co pak..jestli je to vse o.k tak se udrzi i kdyz polezes po horach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
31.3.19 14:31

A co by si chtěla aby v té nemocnici udělali? Nikam nechoď, je to buď a nebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie