Krvácení 5 dní po termínu menstruace

461
1.4.19 18:31

@Primaanova já myslím že to bohužel nevyšlo :-( ale jestli budeš mít ovulaci jak jsi zvyklá nevím ale myslím že se možná jen o něco málo posune. Držím palce ať to příště výjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1850
1.4.19 19:12

Ahoj, můžeš zkusit test až dokrvácíš, ale pozor, může tam být ještě zbytkové hcg takže radši později..Jinak bych to brala jako ms a snažila se dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.19 17:37

Ahojky🙂
Mám na vás dotaz..
Byla jsem na kontrole u své doktorky, kde bylo vše v pořádku.
Týden nato nepřišla ms , udělala jsem si den zpoždění test ( 1 foto )
Po týdnu zpoždění (2 foto) jsem dostala menstruaci. Trochu jinou ,než obvykle. Trvala 4 dny.
Brala jsem to tak,ze se to nepovedlo. Ale pořad mi něco říkalo, ze mám zkusit po ms ještě test.. dnes jsem si ho tedy udělala (3 foto). Co si o tom myslíte ? Na gyndu jsem objednána. Ale pořad nad tím přemýšlím :zed:
Dekuji za vsechny názory.

• Citovat
  • Upravit
6238
2.4.19 19:32
@Anonymní píše:
Ahojky🙂
Mám na vás dotaz..
Byla jsem na kontrole u své doktorky, kde bylo vše v pořádku.
Týden nato nepřišla ms , udělala jsem si den zpoždění test ( 1 foto )
Po týdnu zpoždění (2 foto) jsem dostala menstruaci. Trochu jinou ,než obvykle. Trvala 4 dny.
Brala jsem to tak,ze se to nepovedlo. Ale pořad mi něco říkalo, ze mám zkusit po ms ještě test.. dnes jsem si ho tedy udělala (3 foto). Co si o tom myslíte ? Na gyndu jsem objednána. Ale pořad nad tím přemýšlím :zed:
Dekuji za vsechny názory.

No vypadá to že čárka dokonce sílí, tak zkus test za 2-4 dny a podle výsledku se objednej :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.19 20:19

@Michaela02993
Nooo prave ,ze sílí. Dokonce dneska digitální test ukázal + 1-2 :D
Nerozumím tomu :nevim: :D

• Citovat
  • Upravit
6238
2.4.19 20:28
@Anonymní píše:
@Michaela02993
Nooo prave ,ze sílí. Dokonce dneska digitální test ukázal + 1-2 :D
Nerozumím tomu :nevim: :D

Tak ono krvácení v prvním trimestru není nic neobvyklého, kamarádka měla třeba do 4 měsíce menstruaci takže ani nepostrehla že je těhotná. No uvidíš až ti to krvácení zakončí, stejně když test ukáže 1-2 tak dr ještě nebude mít nárok nic vidět :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.19 20:45

@Michaela02993
Taky jsem o tom četla , ze je to víceméně normální.
Digitální test beru pouze jako orientační. Krvácení už nemám a čárka zesílila , tak snad to bude vše ,tak jak má být :palec:
Dle mého názoru by asi čárka slabla,kdyby to odešlo s krvácením.

• Citovat
  • Upravit
6238
2.4.19 21:11
@Anonymní píše:
@Michaela02993
Taky jsem o tom četla , ze je to víceméně normální.
Digitální test beru pouze jako orientační. Krvácení už nemám a čárka zesílila , tak snad to bude vše ,tak jak má být :palec:
Dle mého názoru by asi čárka slabla,kdyby to odešlo s krvácením.

Tak ono kdyby to odešlo tak furt nějaké zbytkové hcg zůstává ale je pravdou že by test měl asi slabnout… No tak za 2 týdny k dr a bude jasno :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.21 18:16

Zdravím
Měla jsem 5 dní spoždění v neděli co byla teď jsem začala slabě špinit a pak jsem krvacela o neco víc, ale menstruace mi trvá 7 dní a tohle krvácení skončilo včera. Test sice mám ale nepouzila jsem ho, chtěla jsem tomu dát 7 dní čas a asi jsem udělala dobře že? :(
No nedá se dělat nic jiného než čekat do další menstruace a během ovulace se snažit znova :srdce:

ikdyz tu čtu, že někdo krvácí a přesto je těhotná. A moje známá jela do nemocnice v 4 měsíci s krvácením. Když byla už na posteli tak než dorazil doktor hodně z ní tekla krev a sestra ji řekla, že asi potratila a doktor udělal ultrazvuk a vše měla v po. Dítě už je rok na světě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex