Čárka zeslábla :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5237
1.7.12 11:08

Bohužel moje zkušenost se slábnoucí čárkou je špatná…Letos v lednu jsem našla //. Od 10 do 14 DPO sílila, pak 15 DPO byla stejná jako 14 DPO, 16 DPO o dost slabší a 17 DPO jsem začala špinit… a konec… ale naštěstí se hned po 3 měsících zase zadařilo a teď si už užívám zdravé těhotenství :-)… Příroda ví co dělá, i když nás to někdy dost raní…

Samozřejmě to nemusí být tvůj případ a // ještě můžou pořádně vykouknout ;-) Přeji mnoho štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
1.7.12 11:08

On je tak trochu nerozum testovat před vynecháním MS, protože dost často se jedná o biochemické těhotenství, těhotenství odchází s MS. Je zbytečné testovat každý den, protože výsledek může ovlivnit například to, kolik jsi toho před tím vypila, kdy naposledy jsi byla na WC a hlavně rozdíl mezi jedním a druhým dnem je velmi malý. A odečítat po dvou hodinách nemá vypovídající hodnotu, dobu odečítání máš přesně uvedenou na testu, v průměru to bývá 3-5 minut.

• Citovat
  • Upravit
15674
1.7.12 11:11

Ahoj. Intenzita čárky na testu neříká nic o prosperitě těhotenství (to nejsou moje slova, ale slova MUDr. Kouckého - porodníka ;) ). A já to můžu jen potvrdit. Když jsem měla ZT, čárka byla stejně silná. Naopak, když při dalším těhotenství čárka slábla (a já navíc špinila), těhotenství dopadlo dobře ;). A to byly testy ze stejné krabičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.12 11:19

Tak koukám, že je to tak půl napůl, v některých případech to znamenalo ZT, v jiných to dopadlo dobře, no tak uvidíme. :think: Určitě dám vědět jak to dopadlo.

• Citovat
  • Upravit
31594
1.7.12 11:31

Je vedro, téměř 100% víc piješ, to má vliv na koncentraci hcg v moči, co se procedí přes ledviny. Čurací testy jsou tzv. kvalitativní, určují, zda je hcg přítomno či ne. Kvantitativní test je pouze z krve. Můžeš podle testu odhadovat a někomu to opravdu test ukazuje hezky a někomu třeba ne a v moči hladina hcg kolísá, ale stěžejní je, co je v krvi.

Nicméně je pravda, že spousta ranných těhotenství odejde a kdybychom neměli takové vymoženosti jako dnes, tak by to pro spoustu byla jen zpožděná a třeba trochu i silnější ms. Držím palce, ale i kdyby to nedopadlo, tak zaprvé - tělo si takto brzo většinou poradí samo, zadruhé - když si samo poradí, tak můžeš hned další cyklus otěhotnět, zatřetí - lepší, ať se případný problém vyřeší hned a ne abys pak musela zažívat nějaké hrůzy se zjištěním nějaké vady neslučitelné se životem, to by určitě bolelo víc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
1.7.12 12:38

Tak testovat před MS je první chyba, ale budiž :* a rozhodně je pořád naděje opravdu stačí mít moč více naředěnou nebo se HCG jinak zachytí a hned to zkresluje, takže testovat obden a pokud MS nedojde tak naděje je stále, já třeba měla silnější čárku odpoledne než ráno z raní moči, a to musela být moč naředěná ale asi se zkrátka HCG více vyplavovalo během dne než v noci :pankac:

• Citovat
  • Upravit
14856
1.7.12 12:44

Ja bych uz chvilku netestovala a hodila nohy hore a sebe do klidu, cekej na MS, pak za dva, nebo i dyl otestuj znovu.

testy taky muzou byt trochu vadne, nebo to co uz tu padlo.

ted je to stejne vsechno sazka do loterie, nezbyva nez doufat a tesit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
1.7.12 13:18

Kromě toho, co tu psaly holky o vyšším příjmu tekutin den předem, ještě často hraje roli i to, že načneš novou krabičku testíků. Navíc když jsi teprve 15 DPO, tak si myslím, že po 2 dnech bys už u biochemického byla úplně bez druhé čárky. Teď to tedy může dopadnout dobře i špatně a nic moc s tím nenaděláš. Samozřejmě ti přeju, aby to dopadlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
1.7.12 13:50

Těhotenský test testuje přítomnost HCG nikoliv jeho koncentraci tak se snaž být v klidu a počkej na utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.7.12 14:25

Zakladatelko především ty nervíky si děláš sama. Kam spěcháš? :lol: Testovat před ms a pak porovnávat a testovat každý den je čiré sebemrskačství.
Zahodˇ testy, dej si týden pauzu, užívej život a za týden bude jasněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
1.7.12 14:29

Moje zkušenost se slábnoucí čárkou je tedy taky špatná :-( Nízá hladina HCG v krvi a 5 dnů po vynechání MS samovolný potrat… A to samé, když jsem podruhé se testovala před příchodem MS… Nějak na to mám smůlu a taky to dopadlo špatně…
Samozřejmě to u Tebe tak být nemusí, ale příště raději čekej do dne vynechání MS..

Teď jsem si dělal test přesně na den a čárky tam byly dvě okamžitě a silné jak provaz..

Tak hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
1.7.12 18:34

Holky vy delate jako by jste nevedeli, jak je zenska netrpeliva, aby se dozvedela jestli je tehotna!!! Vy to neznate??? Ja teda jo. A vim, ze hodne holek tady, co se snazi o miminko, chce vedet co nejdriv, jestli se zadarilo!!! Nedivim se zakladatelce, ze testovala jeste pred ms.

Ale k otazce…ze slabnouci carkou mam bohuzel taky zkusenost a ne dobrou. Bohuzel to ani jednou nedopadlo dobre. A to jsem naposled testovala az den po ocekavane ms. Prvnich par testu ( ktere jsem si dela ob den ) sililo a pak zacala carka slabnout. Poprve mi dorazila ms s 5-ti dennim spozdeni a podruhe s 11-ti dennim spozdenim.
Ale tobe drzim palce aby to bylo zredenou moci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
1.7.12 19:01

Hele my se snažili o první dítko skoro tři roky… A nikdy jsem ji tedy dřív než první den zpoždění nedělala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
2.7.12 14:17

@kar-maa Ať si ty testy klidně každá dělá, kdy chce, ale potom se nemůže divit, že je výsledek nejasný, když netestuje správně. O to tu jde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.12 21:37

Aranco, výsledky byly neomylně správné, znamenalo to klesající HCG a dnes jsem začala krvácet, takže zamlklé těhoteství.
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí