Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Testuješ ve stejnou dobu? nechodíš v noci na záchod? že by ta moc byla slabá? já to taky tak měla a bohužel ![]()
Jo jo, testuju vždy hned ráno po probuzení, z první ranní moči, stále stejným testem (Mamatest 10). A tys měla tedy ZT? O kolik se ti zpozdila MS?
Netestuj každý den, počkej 2 dny a zkus znova. Mohla si ten den víc pít, tím pádem byla moč víc ředěná..Já měla na jednom testíku taky slabší (po asi 3 co sílily) a po 2 dnech byly //zase tmavší.
Jowano, děkuji, no ještě to nevzdávám, ale špatná jsem z toho hodně.
Ale budu ještě doufat.
Neboooj-mne ciarka tiez zoslabla, uz som to oplakala-a teraz tu beha maly skoro rocny drobec.
A predtym som mala ukazkovu dialnicu, aj priznaky ako z knizky-a zamlknute tehotenstvo.
Kym ti doktor nepovie ze je koniec-tak koniec nie je
…
Drzim palce
Příspěvek upraven 01.07.12 v 10:52
Tak jsem to našla, první 2testy jsem vyhodila, pak mě napadlo si je nechat - 13. je určitě tmavší než 14. (foceno před rokem - to to letí
)
No a jak dlouho jsi to nechávala vyhodnotit? Je to divné, protože čárky tam byli, i když slabé, a ten poslední je skoro prázdný. Ale 15 DPO je opravdu docela brzy, takže já bych tak týden počkala, zkusila to znovu, a pokud bude čárečka pořád tak slabá nebo nic, tak se zeptej na to doktora. Držím pěsti. Kdyžtak to zkuste příště… ![]()
Děkuju vám.
No tak uvidíme jak dopadne další test, nezbývá než čekat…
ArankaC., nechávala jsem to vyhodnotit asi 2 hodiny, ten poslední.
@Anonymní píše:
ArankaC., nechávala jsem to vyhodnotit asi 2 hodiny, ten poslední.
No to je teda hodně dlouho, nechci nic říkat, ale nemá se to nechávat tak do 5 minut? A co ty ostatní? To mohlo tím pádem vykazovat falešně pozitivní výsledky, i když je divné, že by to takhle udělalo několikrát. ![]()
O síle té čárky na testu to vůbec není - čárka mi sílila, HCG v krvi mi rostlo ukázkově a stejně jsem potratila, takže nějakou čárkou se vůbec nenervuj.
Ahoj holky, tak jsem se moc radovala, že jsem těhotná, od 11 DPO byla vidět druhá čárka a postupně sílila, až do 13DPO, ale 14 DPO trochu zeslábla a dnes, 15 DPO (první den vynechané MS), to není o nic lepší.
Kdo jste to měl také tak a co z toho nakonec bylo?