Čarodějky - díl, kdy zemře Prue, nedává smysl

36
16.11.24 12:22

Čarodějky film

Moc vás prosím a zároveň se omlouvám že se ptám na takovouhle blbinu. Nicméně tento příspěvek je pro každého, kdo v dětství nebo i v dospělosti sledoval seriál Charmed neboli Čarodějky. Kdo to znáte opravdu dobře, jistě víte o posledním dílu kdy tam byla Prue než zemřela. Ptám se na to protože ten díl jsem viděla už asi 100× a stále mi to nedává smysl, buď mi něco uniklo nebo nevím. Ve zkratce Shax nebo jak se jmenuje na začátku prohodí proskleným oknem Prue a Piper a Phoebe Shaxe zažene a zavolá Lea a ten je obě uzdraví. Jenže oni ho jdou porazit ven a vidí je tam lidé kteří odhalí vlastně celý svět že jsou čarodějky. Jedna fanynka se dostane do jejich domu a když ji odmítnou tak ona Piper zvenku postřelí. Zároveň v tomto čase se přenese Phoebe za koulem do podsvětí. Odvrátí jeho zlé kouzlo a teď důležité…Leo se tam přenese taky protože ještě před tím než Piper postřelí ho přesvědčí že to že o nich ví celý svět to může napravit a on to že mohou kontaktovat démona Tempuse který umí vrátit čas. Mezitím ale neví protože v podsvětí neslyší jejich volání že Piper je postřelená a Piper v nemocnici zemře. Coul jde za zdrojem aby poprosil Zdroje jestli vrátí čas protože je to riziko i pro démony. On řekne že ho posune jen když se čarodějka Phoebe přidá ke straně zla, Coul souhlasí a řekne že tak může zachránit jednu ze svých sester. Phoebe řekne Coulovi že souhlasí, ale že musí Piper a Prue varovat před útokem toho démona jinak zahynou obě. To ale Coul neví že zdroj je velice mazaný a povolá teď nevím jak se jmenuje jiného démona aby Coula zadržel. A teď už to nechápu vracíme se opět na začátek…není tam vlastně Phoebe protože Coul ji řekl že ti co jsou v podsvětí tak se v čase nevrátí. Tudíž Phoebe v minulosti není jen doktor, Prue a Piper. Démon je obě prohodí oknem a v tuhle chvíli už přiběhla Phoebe která tam teď není, řekla kouzlo a pak zavolala Lea který je uzdravil. Ten nic teď ale neslyší protože je v podsvětí. Myslí si stejně jako Phoebe že je Cole varoval a nehrozilo jim žádné nebezpečí. Takže oknem proletěla Prue i Piper, nikdo je neuzdravil, nikdo je neprozradil, nikdo nebyl postřelený ale logicky pokud je Leo nesměl uzdravit, tak by byly mrtvé obě dvě ne? Ne jen Prue a tohle je právě to co vůbec nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
315
16.11.24 12:35

Tak na začátku 4. série Piper řekla Leovi, že uzdravil ji, protože jsou manželé, ale měl uzdravil Prue, protože byla nejsilnější. Obě asi uzdravit nestihl :roll: Jinak, bylo více variant, jedná, že se to ukončí po 3. sérii. Shannen odejít musela, nesnesla se s Alyssou a ta měla asi větší sílu v zákulisí. Zrovna nedávno jsem četla, že teď říkají i Holly a Rose, že spolupráce s Alyssou nic moc… Ale kde je pravda… :? Jsou to všechno drby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.11.24 12:40

Jasný tomu rozumím ale jak je možný že Piper vyhojil a Prue ne když je před tím vyhojil obě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.11.24 13:19

@anisek123 asi proto, že Shannen musela odejít. Jiný důvod to nemělo. A dějově to dali tak, že Leo mohl uzdravit jen jednu a logicky si vybral manželku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9049
16.11.24 13:43
@Tony02 píše: Více

Kdysi se říkalo, že měla i velké problémy s alkoholem. Že odešla kvůli Alysse řekla sama Shannen v roce 2023.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
16.11.24 13:57
@Serpentini píše: Více

Jj, dřív se říkalo že měla velké problémy s alkoholem, byla nespolehlivá a vyvolávala konflikty, pak jsem četla rozhovor s ní a říkala že už ji projekt čarodějky ani nebavil a neshody s Alyssou byly jen poslední kapkou, že pak i schválně vyvolávala rozepře a dělala problémy aby ji chtěli vyhodit oni…což snad měla potvrdit i Holly která je velká kamarádka Shannen. No kde je pravda se asi nikdy nedozvíme…
Každopádně předpokládám že vzhledem k tomu že Leo nevěděl že Piper a Prue jsou zraněné protože ho neměl kdo zavolat a on by ho ani vlastně neslyšel tak přišel pozdě a ony už měly fakt na kahanku…a tím pádem první zachránil svou manželku Piper a Prue už tedy zachránit nestihl…zatímco poprvé ho Phoebe vlastně skoro hned zavolala a tak stihl vyléčit obě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
16.11.24 15:23

Ty jo, Čarodějky jsem sledovala v telecích letech, ale tohle už si moc nepamatuju. Já sledovala hlavně díly s Chrisem, protože se mi tehdy strašně líbil ten herec. :mrgreen: Ale nedávno jsem zhlédla čarodějnický seriál Agátha: za vším schovaná a ten se mi taky docela líbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.11.24 15:43

@Serpentini ano, Shannen se s Alyssou zrovna nesnesla, to je známo. Ale nedávno jsem četla, že Alyssa byla velké zvíře v zákulisí a dala jim na výběr, buď odejde ona nebo Shannen. A producenti si vybrali ji, protože Shannen dělala problémy. Prý chtěla odejít se Shannen i Holly, ale dvě herečky pustit nechtěli. A že by se nová trojka měla moc ráda se mi nezdá. V poslední době byly fotky z akcí se Shannen, Holly a Rose. Tak mě napadá, jaké by to bylo, kdyby od 4. série byly tyto tři, bez Phoebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.11.24 15:45

@Vladusxx taky si myslím, že dějově tam chtěli zachovat aspoň Piper, tak Leo vyléčil jako první ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
16.11.24 16:02

@Tony02 no to by potom museli sérii ukončit, nebo najít jiné tři sestry kterym by pak zbyla Halivelka dělala koučku protože dvě utajené poloviční sestry by už asi byly moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
16.11.24 16:03

@Roxy ivka taky se mi líbil Chris 🤭 resp. ten herec :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
16.11.24 16:04
@Vladusxx píše: Více

Viď. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
16.11.24 16:09

@Roxy ivka jojo byl to fešák..stejný typ jako jeden plavčík z pobřežní hlídky který se mi taky líbil…ale už si asi nevzpomenu jak se jmenoval… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
16.11.24 16:11
@Vladusxx píše: Více

Tak to nevím, pobřežní hlídku jsem nesledovala, ale jestli byl stejný typ, tak by se mi asi také líbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puzzles
16.11.24 16:39

Ženský kde jste daly oči?? Kvůli Cola bych se bez váhání rozvedla. :lol:
A podle mě budou slípky a mrchy obě, jak Shanon tak Alyssa. Nevyhodily Shanon i z Beverly Hills?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!