Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc vás prosím a zároveň se omlouvám že se ptám na takovouhle blbinu. Nicméně tento příspěvek je pro každého, kdo v dětství nebo i v dospělosti sledoval seriál Charmed neboli Čarodějky. Kdo to znáte opravdu dobře, jistě víte o posledním dílu kdy tam byla Prue než zemřela. Ptám se na to protože ten díl jsem viděla už asi 100× a stále mi to nedává smysl, buď mi něco uniklo nebo nevím. Ve zkratce Shax nebo jak se jmenuje na začátku prohodí proskleným oknem Prue a Piper a Phoebe Shaxe zažene a zavolá Lea a ten je obě uzdraví. Jenže oni ho jdou porazit ven a vidí je tam lidé kteří odhalí vlastně celý svět že jsou čarodějky. Jedna fanynka se dostane do jejich domu a když ji odmítnou tak ona Piper zvenku postřelí. Zároveň v tomto čase se přenese Phoebe za koulem do podsvětí. Odvrátí jeho zlé kouzlo a teď důležité…Leo se tam přenese taky protože ještě před tím než Piper postřelí ho přesvědčí že to že o nich ví celý svět to může napravit a on to že mohou kontaktovat démona Tempuse který umí vrátit čas. Mezitím ale neví protože v podsvětí neslyší jejich volání že Piper je postřelená a Piper v nemocnici zemře. Coul jde za zdrojem aby poprosil Zdroje jestli vrátí čas protože je to riziko i pro démony. On řekne že ho posune jen když se čarodějka Phoebe přidá ke straně zla, Coul souhlasí a řekne že tak může zachránit jednu ze svých sester. Phoebe řekne Coulovi že souhlasí, ale že musí Piper a Prue varovat před útokem toho démona jinak zahynou obě. To ale Coul neví že zdroj je velice mazaný a povolá teď nevím jak se jmenuje jiného démona aby Coula zadržel. A teď už to nechápu vracíme se opět na začátek…není tam vlastně Phoebe protože Coul ji řekl že ti co jsou v podsvětí tak se v čase nevrátí. Tudíž Phoebe v minulosti není jen doktor, Prue a Piper. Démon je obě prohodí oknem a v tuhle chvíli už přiběhla Phoebe která tam teď není, řekla kouzlo a pak zavolala Lea který je uzdravil. Ten nic teď ale neslyší protože je v podsvětí. Myslí si stejně jako Phoebe že je Cole varoval a nehrozilo jim žádné nebezpečí. Takže oknem proletěla Prue i Piper, nikdo je neuzdravil, nikdo je neprozradil, nikdo nebyl postřelený ale logicky pokud je Leo nesměl uzdravit, tak by byly mrtvé obě dvě ne? Ne jen Prue a tohle je právě to co vůbec nechápu…
Tak na začátku 4. série Piper řekla Leovi, že uzdravil ji, protože jsou manželé, ale měl uzdravil Prue, protože byla nejsilnější. Obě asi uzdravit nestihl
Jinak, bylo více variant, jedná, že se to ukončí po 3. sérii. Shannen odejít musela, nesnesla se s Alyssou a ta měla asi větší sílu v zákulisí. Zrovna nedávno jsem četla, že teď říkají i Holly a Rose, že spolupráce s Alyssou nic moc… Ale kde je pravda…
Jsou to všechno drby.
Jasný tomu rozumím ale jak je možný že Piper vyhojil a Prue ne když je před tím vyhojil obě…
@anisek123 asi proto, že Shannen musela odejít. Jiný důvod to nemělo. A dějově to dali tak, že Leo mohl uzdravit jen jednu a logicky si vybral manželku.
@Tony02 píše: Více
Kdysi se říkalo, že měla i velké problémy s alkoholem. Že odešla kvůli Alysse řekla sama Shannen v roce 2023.
@Serpentini píše: Více
Jj, dřív se říkalo že měla velké problémy s alkoholem, byla nespolehlivá a vyvolávala konflikty, pak jsem četla rozhovor s ní a říkala že už ji projekt čarodějky ani nebavil a neshody s Alyssou byly jen poslední kapkou, že pak i schválně vyvolávala rozepře a dělala problémy aby ji chtěli vyhodit oni…což snad měla potvrdit i Holly která je velká kamarádka Shannen. No kde je pravda se asi nikdy nedozvíme…
Každopádně předpokládám že vzhledem k tomu že Leo nevěděl že Piper a Prue jsou zraněné protože ho neměl kdo zavolat a on by ho ani vlastně neslyšel tak přišel pozdě a ony už měly fakt na kahanku…a tím pádem první zachránil svou manželku Piper a Prue už tedy zachránit nestihl…zatímco poprvé ho Phoebe vlastně skoro hned zavolala a tak stihl vyléčit obě..
Ty jo, Čarodějky jsem sledovala v telecích letech, ale tohle už si moc nepamatuju. Já sledovala hlavně díly s Chrisem, protože se mi tehdy strašně líbil ten herec.
Ale nedávno jsem zhlédla čarodějnický seriál Agátha: za vším schovaná a ten se mi taky docela líbil.
@Serpentini ano, Shannen se s Alyssou zrovna nesnesla, to je známo. Ale nedávno jsem četla, že Alyssa byla velké zvíře v zákulisí a dala jim na výběr, buď odejde ona nebo Shannen. A producenti si vybrali ji, protože Shannen dělala problémy. Prý chtěla odejít se Shannen i Holly, ale dvě herečky pustit nechtěli. A že by se nová trojka měla moc ráda se mi nezdá. V poslední době byly fotky z akcí se Shannen, Holly a Rose. Tak mě napadá, jaké by to bylo, kdyby od 4. série byly tyto tři, bez Phoebe…
@Vladusxx taky si myslím, že dějově tam chtěli zachovat aspoň Piper, tak Leo vyléčil jako první ji.
@Tony02 no to by potom museli sérii ukončit, nebo najít jiné tři sestry kterym by pak zbyla Halivelka dělala koučku protože dvě utajené poloviční sestry by už asi byly moc…
@Roxy ivka jojo byl to fešák..stejný typ jako jeden plavčík z pobřežní hlídky který se mi taky líbil…ale už si asi nevzpomenu jak se jmenoval… ![]()
@Vladusxx píše: Více
Tak to nevím, pobřežní hlídku jsem nesledovala, ale jestli byl stejný typ, tak by se mi asi také líbil.
Ženský kde jste daly oči?? Kvůli Cola bych se bez váhání rozvedla. ![]()
A podle mě budou slípky a mrchy obě, jak Shanon tak Alyssa. Nevyhodily Shanon i z Beverly Hills?