Čarodějnický kostým - výroba

603
11.4.14 13:17

Čarodějnický kostým - výroba

Ahoj všem, poradíte jak nejjednodušeji vyrobit čarodějnický kostým pro dceru? Představovala jsem si třeba jen sukýnku, ale nikde nemůžu na nic vhodného narazit…Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1490
11.4.14 13:22

V papírnictvích občas vídám ty čarodějnické klobouky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
11.4.14 13:26

@Mama11 Ten máme doma, stál nás 56,– a je super :) Už se těším s malým na čáry..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
11.4.14 13:28

Tak klobouk je jasný, ale co na tělo? A co Vy, máte kostým i pro sebe? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
11.4.14 13:28

@Zuzz Možná bych nastříhala (rukávy, konce dolních lemů,.. atd..)třeba troje starý tričko, svetr.. a basta.. do toho koupit pavouka a příšít ho k tomu a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
11.4.14 13:30

Nebo koupit černé delší tričko a nastříkat na něj barvou na textil přes šablonu obrázky.. :think: taky řešení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
11.4.14 13:30

@xjanik No, to je taky jediné, co mě zatím napadlo…A pokud na nic lepšího nenarazím, tak to tak i dopadne..Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
11.4.14 13:36

JJ, čarodějnický klobouk z papírnictví máme taky, pak jsem ještě koupila křivej nos na guničku (asi za 40 kč v balení 2 ks, myslím, že v Globusu). Doma jsem jí dala svoje bavlněné krátké šaty na ramínka a přišila jsem tam myšku z Ikea, co už doma měla. A myslím, že byla v loni parádní čarodějnice. Takový jednoduchý, ještě jí nebyli ani tři a nevěděla jsem co si na sebe nechá dát, takže jsem nechtěla pořizovat nic drahýho, nebo se dělat s nečím složitým… :oops: Letos to chci vylepšit o nějaký rozcuch, malůvku na obličej a možná „kabelku“ ve trvaru dýně (jestli ovšem zbyde čas na výrobu) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
11.4.14 13:57

@masa.dis Super! :palec: Myšku z Ikea máme taky.. tak se asi nechám inspirovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
11.4.14 13:59

No, perfektní, tak už se mi má představa tak nějak dává do kupy :-) Díky moc za Vaše tipy! Budu ráda za další -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
11.4.14 14:06

Já jsem koupila malé tutu sukýnku, k tomu bude mít černé tričko, černé legínky, chlupatou vestičku, do ruky plyšovou kočku nebo krysu z Ikea. Klobouk na hlavě nesnese, takže jí večer před zapletu copánky a bude mít pořádný háro. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
11.4.14 14:10

@cilly O tutu sukýnce jsem taky přemýšlela, ale na jednorázovou akci je to docela drahé a rychle mi z toho vyroste…Proto přemýšlím nad levnější variantou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
11.4.14 14:27

@Zuzz My ji objednali z ebay, vyšla na 50,–, takže žádná velká investice. :mrgreen:

Jinak loni jsem malé na čarodějnice kostým koupila. Letos už chci být kreativnější. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
12.4.14 20:12

… ještě jsem našla dva nápady na výrobu na internetu. Tak snad se nebudou autoři zlobit…
http://www.mestoprodeti.cz/…-kostym.html
 http://test.bazar-www1.superhosting.cz/navod.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
24.4.14 17:56

… tak jsem právě dodělala děvčatům „kostýmy“. Je to taková slátanina nápadů z internetu a mojí fantazie. Jde jen o černá trička, která jsem nejdřív nastříhala. Potom jsem na ně savem udělala pavučinu, na pavučinu našila plastové pavouky (bílé a černé, ale ty nejdou moc vidět :P ). Starší jsem koupila náhrdelník s kostma pro dospěláky, takže ho má jako opasek a mladší jsem upletla opasek z jutového provázku. Čepice mají obě koupené v papírnictví. Na ostrou akci jim ještě vylepším obličej (barvama na obličej) a starší dostane křivý nos z loňska a vrbové koštátko… Tak snad budou parádní čarodějnice… Ještě aby vyšlo počasí… A co vy dámy, už máte v kostýmu jasno??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat