Čarodějnický kostým - výroba
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Čarodějnický kostým - výroba
Ahoj všem, poradíte jak nejjednodušeji vyrobit čarodějnický kostým pro dceru? Představovala jsem si třeba jen sukýnku, ale nikde nemůžu na nic vhodného narazit…Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Mama11 Ten máme doma, stál nás 56,– a je super
Už se těším s malým na čáry..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak klobouk je jasný, ale co na tělo? A co Vy, máte kostým i pro sebe? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzz Možná bych nastříhala (rukávy, konce dolních lemů,.. atd..)třeba troje starý tričko, svetr.. a basta.. do toho koupit pavouka a příšít ho k tomu a je to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo koupit černé delší tričko a nastříkat na něj barvou na textil přes šablonu obrázky..
taky řešení..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xjanik No, to je taky jediné, co mě zatím napadlo…A pokud na nic lepšího nenarazím, tak to tak i dopadne..Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JJ, čarodějnický klobouk z papírnictví máme taky, pak jsem ještě koupila křivej nos na guničku (asi za 40 kč v balení 2 ks, myslím, že v Globusu). Doma jsem jí dala svoje bavlněné krátké šaty na ramínka a přišila jsem tam myšku z Ikea, co už doma měla. A myslím, že byla v loni parádní čarodějnice. Takový jednoduchý, ještě jí nebyli ani tři a nevěděla jsem co si na sebe nechá dát, takže jsem nechtěla pořizovat nic drahýho, nebo se dělat s nečím složitým…
Letos to chci vylepšit o nějaký rozcuch, malůvku na obličej a možná „kabelku“ ve trvaru dýně (jestli ovšem zbyde čas na výrobu) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@masa.dis Super!
Myšku z Ikea máme taky.. tak se asi nechám inspirovat!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, perfektní, tak už se mi má představa tak nějak dává do kupy
Díky moc za Vaše tipy! Budu ráda za další -)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem koupila malé tutu sukýnku, k tomu bude mít černé tričko, černé legínky, chlupatou vestičku, do ruky plyšovou kočku nebo krysu z Ikea. Klobouk na hlavě nesnese, takže jí večer před zapletu copánky a bude mít pořádný háro.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cilly O tutu sukýnce jsem taky přemýšlela, ale na jednorázovou akci je to docela drahé a rychle mi z toho vyroste…Proto přemýšlím nad levnější variantou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzz My ji objednali z ebay, vyšla na 50,–, takže žádná velká investice. ![]()
Jinak loni jsem malé na čarodějnice kostým koupila. Letos už chci být kreativnější. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
… ještě jsem našla dva nápady na výrobu na internetu. Tak snad se nebudou autoři zlobit…
http://www.mestoprodeti.cz/…-kostym.html
http://test.bazar-www1.superhosting.cz/navod.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
… tak jsem právě dodělala děvčatům „kostýmy“. Je to taková slátanina nápadů z internetu a mojí fantazie. Jde jen o černá trička, která jsem nejdřív nastříhala. Potom jsem na ně savem udělala pavučinu, na pavučinu našila plastové pavouky (bílé a černé, ale ty nejdou moc vidět
). Starší jsem koupila náhrdelník s kostma pro dospěláky, takže ho má jako opasek a mladší jsem upletla opasek z jutového provázku. Čepice mají obě koupené v papírnictví. Na ostrou akci jim ještě vylepším obličej (barvama na obličej) a starší dostane křivý nos z loňska a vrbové koštátko… Tak snad budou parádní čarodějnice… Ještě aby vyšlo počasí… A co vy dámy, už máte v kostýmu jasno??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit