Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Napište mi , prosím vaše zkušenosti s tímto inetovým obchodem. Chtěla bych si u nich objednat zboží a tak budu ráda za vaše postřehy. věrka ![]()
Ahoj
Sice nemám zkušenosti s tímto internetovým obchodem, ale slyšela jsem, že jim dlouho trvá vyřízení reklamace reklamace. Ale taky chci u nich objednat, tak jsem zvědavá na reakce ![]()
Jo jinak nevím, jestli víš o tomhle - http://www.todo.cz
Já u nich chci koupit židličku, mají tam dobrou cenu. Sice mám starší po dcerce, ale Míša je blintoš, má reflux a tak mi přijde super to napolohování ihned po jídle.
ahojky,
ted jsem u nich nakupovala. Nejprve jsem poslala emailový dotaz a to v pátek po jejich prac. době. Majitel mi hned ten den odpověl. a zboží bylo nachystáno v podstatě do týdne,kromě jednoho výrobku,který jim ještě nedošel poštou. Jelikož jsme z Brna, tak to manža osobně vyzvedl. Jen pozor, od 1.11. mají novou adresu. zatím žádné negativní zkušenosti nemám a ceny mají nízké ![]()
Irias
My jsme u nich kupovali loni autosedačku a byli jsme maximálně spokojení, reagovali rychle na e-maily, chování při osobním vyzvednutí bylo taky příjemné. Proto jsme u nich chtěli letos v létě koupit větší autosedačku a tak jsem je dvakrát nebo třikrát poprosila e-mailem o radu a nedočkala jsem se žádné odpovědi, takže nevím, co si o nich mám myslet a samozřejmě jsme si autosedačku koupili jinde.
Lenka
Já jsem tam před nedávnem kupovala židličku (výborná cena), došla v pořádku, ale až po 3 nedělích a to po mojí telefonické urgenci
Lhůtu 3 neděl mají v dodacích podmínkách, ale stejně jsem byla docela zklamaná. A kdybych tam nevolala, kdo ví jak dlouho by jim to trvalo…
Věrka
Já mám super zkušenost!! Objednávali jsme tak autíčko od Chicca …a na moje početné maily mi paní odpovídala vždy do několika minut, jednání super, dodání bleskurychlé ![]()
Baghira
Máme dobrou zkušenost, jen jsme zatím naštěstí nic nereklamovali. Dokud nic nereklamuješ, jsou všechny internetové prodejny v podstatě stejné. Caryfuk má dobré ceny, koupili jsme tam zidli Bambi a auto Chicco, došlo do týdne a vše o.k.
Dobře pořiď
Pihule
Holky díky moc za odpovědi. Jen mám ještě dilema, že Míšan je těžká váha, už teď má dost přes 9 kg a tak nevím jak mi pak dlouho vydrží ta židlička, jakou má nosnost. No popřemýšlím. Jedině jestli nemáte typ na židličku pro jedlíky ![]()
Zatím ahoj věrka
Já jsem z Čáryfuka objednávala fusak,hned druhý den mi přišlo potvrzení objednávky a za necelé 3 týdny fusak přišel,vše bylo v pořádku.Ty 3 týdny mají ve smlouvě,tak jsem s tím počítala.
Reklamaci jsem zatím na žádném netovém obchodě neřešila,takže nevím…
Hanka
My jsme taky těžká váha (6m 9,8kg
), máme Cam Campione a ta teda vypadá, že by unesla i mě
Má mohutný plastový „nožičky“ nebo spíš podstavec, takže zatím váhu neřeším ![]()
Věrka
Já mám od nich baťůžek na kočárek, bylo to zboží, co neměli na skladě, trvalo to cca 4 týdny, ale ještě před odesláním z jejich strany mi přišel mail s dotazem, zda o něj stále stojím a po potvrzení mi baťůžek přišel během 3 dnů…vše v pořádku.