Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky,
staršímu synovi se moc líbí časopis Sluníčko. Chtěla jsem se zeptat nevíte ještě o nějakém v podobném stylu? Nebo nemáte třeba zkušenosti s pracovními sešity? Baví to děti? Ať mu to trošku zpestřím.
Jo a budou mu 4 a půl. Tak něco vhodné pro tento věk. Díky za tipy ![]()
Děcka mají rádi Méďu Pusíka, pak myslím ještě Dráček- nebo tak nějak. Původně jsem koupila jen na zkoušku, ale musím kupovat další, protože malé se fakt moc líbí. Ale zase se jí moc nelíbí Sluníčko.
Preplatila jsem Dracka na zkousku a jsem spokojena, malo reklam a syna bavi. Moc se mi teda nelibi grafika, ale jemu jo, no tak co uz
.
Tak já mám 4 letého kluka baví ho Sluníčko, hlavně vystřihování a dostal i takové sešity s dinosaury kde jsou samolepky a musí se s nimi doplňovat obrázky tak u toho vydrží dlouho
.
Mně se docela líbí časopis Míša (myslím, že se tak jmenuje), Měďa Pusík by byl fajn, kdyby tam nebylo tolik reklam… ![]()
Jdu se optat. Syn dostává k narozeninám už od 4 let předplatný sluníčka. Jenže poslední dobou mě sluníčko přestává bavit kvůli neuvěřitelnému množství reklam. Vrcholem všeho bylo poslední číslo, kdy ke sluníčku přišly 2 katalogy hračkářství a syn sluníčko ani neotevřel. Chci se zeptat, jaký časopis pro 6. letýho kluka? Do školy ještě nepůjde, až za rok, ale úkoly dělá celkem rád.
@donaga to zní dobře, ale jednou za 2 měsíce, nevím jak by to snesl
když přijde sluníčko, tak nevybíráme schránku bez něj
a už takhle špatně nese, že mě chodí epocha jednou za 14 dní a jemu sluníčko jen jednou měsíčně. Nicméně píšu si na seznam. Přemýšlela jsem na pusíkem, ale zase si říkám jestli není už moc pro mrňata.
Tak v Levných knihách nebo i jiných prodejnách se dají koupit „časopisy“ jenom s úkoly nebo prostě vytisknout z netu?
@lleennttiillkkaa My kupujeme Pusíka, máme ještě mladší, takže si ho užijou oba. Je fakt, že tedy hodně s ním pracoval v rámci logopedie, takže toho psa a méďu zná dobře. Není to jen pro mrňata, je tam spousta úkolů pro starší děti a hlavně v každém čísle nějaká vystřihovánka, to ho baví ![]()
@hofka ano to máme taky tyhle knížky, ale celkem všem vyhovoval narozeninový dárek v podobě předplatnýho časopisu, takže hledám nějakou náhradu sluníčka.
Nebo pak pro předškoláky je ještě Dráček
http://casopis-dracek.cz/
No a co ta Hrana? I když ta už nevychází pravidelně a předplatné již nelze. Leda dokoupit stará čísla a nová vždy po jednom. Ale mě se časopis moc líbí.