Časopisy pro předškoláka v podobném stylu jako Sluníčko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4092
29.8.14 13:11

Časopisy pro předškolá

Ahojky,

staršímu synovi se moc líbí časopis Sluníčko. Chtěla jsem se zeptat nevíte ještě o nějakém v podobném stylu? Nebo nemáte třeba zkušenosti s pracovními sešity? Baví to děti? Ať mu to trošku zpestřím. :) Jo a budou mu 4 a půl. Tak něco vhodné pro tento věk. Díky za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
846
29.8.14 13:15

Děcka mají rádi Méďu Pusíka, pak myslím ještě Dráček- nebo tak nějak. Původně jsem koupila jen na zkoušku, ale musím kupovat další, protože malé se fakt moc líbí. Ale zase se jí moc nelíbí Sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.8.14 13:16

Občas koupíme Pusíka, sluníčko máme předplacené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.8.14 13:16

Kluk má rád Méďu Pusíka. Máme už i předplatné :-)

• Citovat
  • Upravit
28294
29.8.14 13:17

Preplatila jsem Dracka na zkousku a jsem spokojena, malo reklam a syna bavi. Moc se mi teda nelibi grafika, ale jemu jo, no tak co uz :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
29.8.14 13:27

Tak já mám 4 letého kluka baví ho Sluníčko, hlavně vystřihování a dostal i takové sešity s dinosaury kde jsou samolepky a musí se s nimi doplňovat obrázky tak u toho vydrží dlouho :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
29.8.14 13:46

Mně se docela líbí časopis Míša (myslím, že se tak jmenuje), Měďa Pusík by byl fajn, kdyby tam nebylo tolik reklam… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
29.8.14 13:46

Hrana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
15.6.15 08:09

Jdu se optat. Syn dostává k narozeninám už od 4 let předplatný sluníčka. Jenže poslední dobou mě sluníčko přestává bavit kvůli neuvěřitelnému množství reklam. Vrcholem všeho bylo poslední číslo, kdy ke sluníčku přišly 2 katalogy hračkářství a syn sluníčko ani neotevřel. Chci se zeptat, jaký časopis pro 6. letýho kluka? Do školy ještě nepůjde, až za rok, ale úkoly dělá celkem rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
15.6.15 08:20

@donaga to zní dobře, ale jednou za 2 měsíce, nevím jak by to snesl :D když přijde sluníčko, tak nevybíráme schránku bez něj :) a už takhle špatně nese, že mě chodí epocha jednou za 14 dní a jemu sluníčko jen jednou měsíčně. Nicméně píšu si na seznam. Přemýšlela jsem na pusíkem, ale zase si říkám jestli není už moc pro mrňata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
15.6.15 08:31

Tak v Levných knihách nebo i jiných prodejnách se dají koupit „časopisy“ jenom s úkoly nebo prostě vytisknout z netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
15.6.15 08:32

@lleennttiillkkaa My kupujeme Pusíka, máme ještě mladší, takže si ho užijou oba. Je fakt, že tedy hodně s ním pracoval v rámci logopedie, takže toho psa a méďu zná dobře. Není to jen pro mrňata, je tam spousta úkolů pro starší děti a hlavně v každém čísle nějaká vystřihovánka, to ho baví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
15.6.15 08:33

@hofka ano to máme taky tyhle knížky, ale celkem všem vyhovoval narozeninový dárek v podobě předplatnýho časopisu, takže hledám nějakou náhradu sluníčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
15.6.15 08:35

Nebo pak pro předškoláky je ještě Dráček
http://casopis-dracek.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
15.6.15 08:36

No a co ta Hrana? I když ta už nevychází pravidelně a předplatné již nelze. Leda dokoupit stará čísla a nová vždy po jednom. Ale mě se časopis moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí