Častá menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.4.14 21:53

vnuččiny problémy

Ahoj Kecalko, moc děkuji za radu, víte, ona to není přímá vnučka, je přijatá, ale přesto ji máme hodně rádi a byli bychom moc neradi kdyby takováto holčina měla trpět a celkem zbytečně, a hlavně v tomto věku, její matka totiž povídala. že ji lékař ani nechtěl vidět a matce zdělil, že prý na toto nejsou žádné léky, což se mi vůbec nezdá a ani nelíbí. misselitte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
14.4.14 22:01

@misselitte Já vás naprosto chápu. Léky na to jsou. Doporučuje se i hormonální antikoncepce ( ano je to tak i když je jistě panna) protože se tím ustaluje hladina hormonů Za sebe mohu doporučit čaj z kontryhelu a heřmánku. Po porodu jsem neskutečně trpěla ohledně Ms a tyhle dva čajíky mi oprvadu pomohly. Klidně si jejich účinky vyhledejte a zkuste než se pustíte do hormonální léčby. Ale co s naprostou jistotou mohu říct, že když se nevydáte cestou bylinkářskou, tak určitě existují nějaké preparáty farmakologické. Nebojte se zavolat a informovat se i u jiných dokotů. Musím ale dost soucítit s vnučkou ( at jsou biolog. vazby jakékoliv - máte ji rádi a proto se snažíte pomoci). Vybavila jsem si jak to pro mě bylo tehdy těžké, když jsem krvácet začínala. Bylo to hrozné, tak to neodkládejte a když se doberete vyřešení dejte to gynekologovi patřičně najevo. Držím pěsti a rozhodně vnučka trpět nemusí a že jistě trpí jak to tak bývá na počátcích…
Přeji zdraví Vám i vnučce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.14 11:48

Vnuččiny problémy

Ahoj Kecalko, moc a moc děkuji za radu a omlouvám se, večer jsem musela napsat sms mé snaše, mimochodem babičce té vnučky a pak jsem odpadla jak snop, vstávám totiž ráno ve čtyři manžel chodí na brigádu ale neslyší buzení, i on je těžce postižený, chytil před dvaceti osmi roky příušnice a ty mu vlítly do mozku a má s tím velké problémy, takže jsem jak na trampolíně a to již těch skoro třicet let ho držím více méně pomocí přírodních vitamínů a celkově bez chemických přípravků, pokud je to jen trošičku možné, dokonce mě pochválil i lékař na důchodové komisi, že mu chráním zbytky zdraví a přežívám toto bez příspěvků a podobných věcí, že nám stačí důchody, a i poslechnu to nadhození gynekologovi po vyřešení problémů naší " malé ". Ivanka ( misselitte )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
15.4.14 12:19

@misselitte Já bych hlavně přála, aby se to vyřešilo a kočka mohla v klidu menstruovat jako každá jiná. Ohledně péče o muže máte/š můj obdiv. V rodině ted řešíme něco podobného, jde o mého dědu a není mu snad ani rady ani pomoci. No to by bylo na dlouho. V kažém případě dejte vědět, jak jste dopadly a co vám bylo nebo nebylo doporučeno.. Taky by mne to zajímalo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.14 22:49

Vnuččiny problémy

Ahoj Kecalko, jak je vidět tak tyto všci nechodí po horách ale bohužel po nás obyč smrtelnících, prosím, dejte mi vědět co je Vašemu dědečkovi, možná by mu bylo pomoci a pak svěřená starost - poloviční starost. Pište na : Vaclav. martinec@centrum.cz, tady se moc nehodí probírat takovéto věci to není o kramaření ale je to z jiného soudku. Ivanka ( jméno není nijak pokroucené, nemohu za blbost svých rodičů ) :kytka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí