Problémy po Postinoru

155
29.1.14 13:59

Problémy po postinoru

Ahojky, před pár dny jsem byla nucena užít postinor, protože nám praskl kondom :o(. Menstruaci jsem dostala v pohodě, tak, jak jsem ji dostat měla, jen byla o něco silnější…už mi skončila, ale stále mě pobolívá břicho. Myslíte, že to má něco společného s práškem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2230
29.1.14 14:01

@Dvořka možný to je, mě po postinoru bylo celkem zle cca 14dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.1.14 14:05

@Dvořka většinou jo.. mi po něm bylo zle pomalu měsíc.. navíc mi rozházel cyklus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
29.1.14 14:11

A jak zle, jesti se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
29.1.14 14:15

@Dvořka Asi je to normální. Já ho před časem také musela vzít. Dobré dva měsíce mi bylo zle, jako bych byla těhotná. Neustále unavená, pocity na zvracení, do toho celkem slušně rozhozené nervy. Menstruaci jsem měla silnou a hodně často. Nevolnosti přešly až zhruba po těch dvou měsících. Ale cyklus jsem měla rozhozený dobrého půl roku :zed:.
Doufám, že už postinor nikdy nebudu potřebovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
29.1.14 14:23

Já jsem na tom podobně. Jsem bez nálady, bez chuti na nic a unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
29.1.14 14:24

Ze od žaludku, unavená, bolesti hlavy a břicha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
29.1.14 15:03

Mně způsobil mimoděložní těhotenství, takže nevím, které příznaky připsat mu a které právě těhotenství, ale bylo mi divně až do operace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
29.1.14 15:03

@Dvořka Postinor je sajrajt, je to hormonální granátek.. Rozhození hormonální rovnováhy a od toho vyplývající široká škála příznaků je naprosto běžná.

Oficiálně uváděné velmi časté a časté nežádoucí účinky: krvácení mimo menstruaci, bolest hlavy, nauzea, bolest v podbřišku, opoždění menstruace o více než 7 dní, nepravidelné krvácení a špinění, citlivost prsou, závrať, průjem, zvracení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
30.1.14 08:34

Ahoj, taky jsem měla podobné potíže (únava, bolest hlavy, žaludek na vodě, totálně bez nálady) po Postinoru, to trvalo zhruba měsíc + čtvrt roku rozhozený cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.15 20:32

Prosím o zkušenosti. S přítelem nám selhala antikoncepce (přesně v den ovulace) a do 24 hodin jsem si vzala prášek Nulsora (to samé co postinor). Neměla jsem žádné nevolnosti a za 4 dny mi začalo krvácení. Toto krvácení trvá už 10 dní. Někdy je to takové silnější špinění, někdy krvácení. V příbaláku píší že krvácení může být silnější, ale nepíší jak moc silné. Máte tedy prosím někdo zkušenost že by krvácení po užití prášku trvalo tak dlouho? Nebo si mám zavolat na gyndu? Jinak mě nic nebolí a ještě kojím. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
6257
21.2.15 20:53

Postinor je homonální bomba pro tělo, brala bych ascorutin 3 denně a jasný že jít k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
21.2.15 20:59

Jdi co nejdriv k lekari. :hug: Ja vzala postinor jednou v zivote a nic se nedelo, zadne krvaceni nic, takze nemuzu radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.15 07:19

Dekuji ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.15 09:44

Holky, nevíte co na průjem po Postinoru? zkoušela jsem endiaron, ale k ničemu, tak jestli to musím přetrpět nebo něco pomůže. Děkuju

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa