Časté buzení 16m syna

5.1.24 12:52

Časté buzení 16m syna

Ahoj, už delší dobu mě trápí spánek našeho syna. Do půl roka byl schopný spát i 9 hodin v kuse, kdy jsem měla strach, jestli vůbec žije. Co vylezly první zoubky, šlo všechno do kopru. Začínám být zoufalá, protože to trvá už 10 měsíců… Je mu 16m, spal ve svém pokojíčku, neuspávali jsme. Od roka začal protestovat a tak jsme začali uspávat. Ležíme s ním, dokud neusne. S tím problém nemám, vetšinou usne do 15 minut. Pak se ale budí v intervalu 2-3 hodiny. Začala jsem s ním spát, ale ničemu to nepomohlo, jen jsem víc nevyspalá a podle mě ho i budí, když se převaluji. Zase ale když se vzbudí, tak tolik nevyvádí, jako když je sám. Přes den má jeden spánek, vyloženě se hlásí, kdy už chce jít. To samé večer. Před měsícem jsme sebrali dudlíka. Často se taky stává, že má hodinové bdělé okno uprostřed noci a když nechci dát prso, je to mazec. Nějaká rada? Kromě nechat ho řvát? To prostě nezvládám. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4330
5.1.24 14:01

@Deniska.Lohr radu nemám vím jak se cítís u nás 12m teď taky nespí v noci se probudí a proste si hraje povídá převaluje se někdy brečí a to klidně i 3hodiny… přes den spí už 4mesice jen jednou a to cca hodinu až dvě… upřímně doufám ze se to srovná jsem jako chodici mrtvola ale asi nic nenadelam :zed: :zed: musíme to nejspíš vydržet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
5.1.24 14:03

Mně se v průměru 5× za noc budí stále ( noc v kuse ještě nikdy nespalo ) skoro 3 leté dítě. Neuděláš s tím nic. Prostě ke spánku celou noc musí dozrát. Přes den už samozřejmě nespí vůbec.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510