Časté noční krmení UM

1482
1.3.15 10:59

Časté noční krmení UM

Ahoj, chlapeček se mi pořád budí i v noci po třech hodinách (krmíme Nutrilonem, přidáváme Nutriton). Pije 7-8× denně 130 ml. Myslím, že je to tím, že je ještě maličký, je mu teprve 10 týdnů, prosím, napište mi, že bude brzy spát déle, mám černé kruhy pod očima a padám na tvář, děkuju:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.3.15 11:01

To je ale naprosto běžné 8o 8měsíční se mi budí po hodině dvou (je teda kojená)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
1.3.15 11:04

@wonder woman tak koukám, že jsem pěknej srab, hehe:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.3.15 11:05

Zatim vydrz, casem se to natahne v noci samo.

ma fakt v noci hlad? nestaci treba dudlik a pochovat nebo dat napit trochu vody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
1.3.15 11:09

@Ali-Ali jojo, je to hlad, budí se tak po dvou a půl hodinách, to ještě uhraju hlazením a dudlíkem, pak už je to jasné:). Ale je fakt, že je to asi úplně normální, já jsem asi taková citlivka, no..:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.3.15 11:13

@Ostružka
nejsi sama kdo z toho neni „nadsen“, neboj ;) mi se prvni dite budilo v noci na jidlo jen prvnich 6-8 tydnu a prisla jsem si jak zombie…

ale, jak zacne davat prikrmy a vecer kasi, tak se vic ustali vyraznejsi denni rezim a melo by to byt lepsi i s tou noci. mi se dodneska budi mladsi (14m) na piti v 11 vecer, ale to je v pohode, hlavne, ze pak spi do 7 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
1.3.15 11:15

@Ali-Ali díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
1.3.15 11:18
@Ostružka píše:
Ahoj, chlapeček se mi pořád budí i v noci po třech hodinách (krmíme Nutrilonem, přidáváme Nutriton). Pije 7-8× denně 130 ml. Myslím, že je to tím, že je ještě maličký, je mu teprve 10 týdnů, prosím, napište mi, že bude brzy spát déle, mám černé kruhy pod očima a padám na tvář, děkuju:))))

Co zkusit navýšit dávku Nutrilonu. Mám stejně starou holčičku a krmíme dávkou 150 až 166ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
1.3.15 11:21

@Claire00 kolikrát za 24 hodin krmíte? Taky jsem uvažovala, že zvýším dávku. Celkově za den vypije hodně a trochu blinká, tak zatím dávám častěji a 130, ale asi začnu dávat večer víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
1.3.15 11:21
@wonder woman píše:
To je ale naprosto běžné 8o 8měsíční se mi budí po hodině dvou (je teda kojená)

Mne se stejně budí jedenácti měsíční kojena :-) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1.3.15 11:26

@jezzz to je radost co? :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
1.3.15 11:38

@wonder woman Ju, to je :mrgreen:

Ale já už to neresim. Do puberty ji to snad přejde :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1482
1.3.15 12:14

@jezzz kolik hodin denně tak spíš a jak se s tím vypořádáváš? Já dávám v noci tak 4 hodiny spánku a přes den už není čas, jen výjimečně. Budu si muset nějak zvyknout, předpokládám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
1.3.15 12:23

Syn se mi taky budil na um po trech hodinach, od tri mesicu pak uz jen jednou za noc a od pul roku spinka celou noc ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
1.3.15 12:26

Tak mě se budí i tříleťák :nevim: na mlíko do těch necelých 2 let (1× v noci) a měl fakt hlad, sem tam si prospal celou noc (vyjímečně) a i teď se v noci vzbudí (1-2×), kolikrát ani nic nechce a vstává v 5h. Do toho se střídá s bráškou, ten vstává 1-2×. No, raději bych @Ostružka počítala s tím, že se ještě dlouho nevyspíš :) Ale u nás je to asi vyjímka, v okolí spí děti líp, i když do těch 18M se i hodně kamarádkám děti budily..a to dokonce i po hodině a půl až dvou. Jinak zkusit dát veče víc mlíka by mohlo být řešení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová