Časté nucení na malou

104
4.3.14 06:07

časté nucení na malou

Zdravím. Dnes v noci jsem se vzbudila cca kolem třetí a od té doby mám pořád nucení na záchod. Nemohla jsem kvůli tomu už ani usnout. Sotva vylezu z wc už tam sedím znovu. Myslíte, že to může být zánět, ikdyž mě nic nepálí? Už jsem ho kdysi měla a je to jiné než při zánětu, a od té doby na sebe dávám pozor abych neprochladla atd…A těhu to být určitě nemůže, poslední ms byla 15.2 takže teď jsem tak zhruba v polovině cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10291
4.3.14 06:38

Já myslím, že je to určitě zánět…zatím s ti rozjíždí, proto to ještě nepálí. Být tebou nakulušu okamžitě na pohotovost, načůrám do kelímku a vydyndám si antibiotika. Pak pěkně dva dny v posteli a v klidu a pak aspoň týden v teple! A vypít aspoň 4 litry denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
4.3.14 06:39

I když jestli se ti to nezhoršuje, tak by to mohlo být i z nastydnutí třeba…to musíš ty vědět, jestli se zvyšuje intenzita :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
4.3.14 06:50

Začínající zánět, mě na to vždycky pomůže Urinal akut. Dá se koupit normálně v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
4.3.14 07:51

Měla jsem to taky tak. Začalo večer v 9, celou noc na záchodě a ráno už byla v moči krev :? Klidně to může být začínající zánět. Já pak skončila týden s 39°C. Takže bych nic nepodceňovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
4.3.14 08:12

Zánět. Já ho měla párkrát a nikdy mě nic nepálilo, jen furt ta potřeba čůrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
4.3.14 14:45

Jo holky je to zánět…než jsem stačila dojet k doktorce, tak se to pěkně rozjelo a ta se pak pěkně divila když koukala na hodnoty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
6.3.14 11:04

Holky myslíte, že mě k tomu zánětu můžou bolet prsa? Že to mám k tomu? Občas mě bolívají než přijde ms, ale na tu je ještě brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí