Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, dostala jsem ted MS po 17 dnech…cekala jsem ji az za tyden..odjakziva mam MS pravidelnou jak hodinky…antikoncepci neberu…jinak mi je 34 a mam jedno ditko…skoro 3 roky…mate nekdo zkusenost, co muze byt pricinou? Diky
Omlouvam se za chybu v nadpisu…pisu z telefonu…nevim ale jak to opravit…
@Kelly3 píše:
Stres?
Ten jsem mela i jindy…ale je pravda ze nejsem v pohode…uzivam 5 mesicu AD a ted jsem zase docela v haji…navic jsem tri dny pred tim chytila neco strevniho…
@Vojtula
já MS mívala normálně 19-21DC, byla jsem na krvi a měla jsem rozházený hormony… dr. nasadil proveru na 4 měsíce a ustálilo se mi to na 25-26DC. ![]()
@mookiee píše:
@Vojtula
já MS mívala normálně 19-21DC, byla jsem na krvi a měla jsem rozházený hormony… dr. nasadil proveru na 4 měsíce a ustálilo se mi to na 25-26DC.
Diky
muzu vedet kolik ti je a zda jsi mela i jine projevy? Ja se totiz posledni dobou i dost potim v noci
@Vojtula Kamarádka taky měla jednou délku cyklu 16 dní, úplně bez jakéhokoliv důvodu, byl to cyklus bez ovulace, po něm pak byl zas klasický, normální délka. Taky má MS pravidelnou, nakonec jsme přišly jen na to, že u ní to bude asi věkem, je jí 40. Prostě se to tak někdy stane.
@Luci1986 píše:
@Vojtula Kamarádka taky měla jednou délku cyklu 16 dní, úplně bez jakéhokoliv důvodu, byl to cyklus bez ovulace, po něm pak byl zas klasický, normální délka. Taky má MS pravidelnou, nakonec jsme přišly jen na to, že u ní to bude asi věkem, je jí 40. Prostě se to tak někdy stane.
No to by i sedelo, mela jsem totiz piciz, ze tentokrat jsem nemela po MS ovulaci..tu poznam vzdy.. diky
jinak jdu ale pro sichr za tyden k dr.
@Vojtula Pokud třeba náhodou počítáš plodné dny, tak se nedá uvažovat s tím, že hned po MS, které nepředcházela ovulace, budou nějaké neplodné dny, protože ovu může přijít dřív. To jen na okraj.
@Vojtula Zítra se kamarádky můžu zeptat, jestli se jí to pak stalo ještě někdy.
Může to být i psychický. já napřiklad krámy zaručeně dostala, kdy jsem někam jela. pokud mi teda zrovna neskončily, to pak bylo ok. ale párkrát se mi stalo, jela jsem na školní výlet, tetka měla dorazit až za 10 dní, a buch, přijeli jsme, a druhý den ráno mi to začalo. takže jsem se ani nemohla koupat v rybníku
a jednou mi měla přijít na konci týdenní dovolené..no přišla ještě v letadle
(cestou tam)