Časté otáčení v postýlce

2418
17.3.14 22:37

caste otaceni v postylce

Ahoj holky, jake jsou vase zkusenosti s detmi a jejich otacenim v postylce v souvislosti se zhorsenim spanku (i toho meho :lol: ) Ma osmimesicni dcera se zacala cca pred 14 dny sama otacet i v postylce a nejradeji ted k me nelibosti spi na brisku, ovsem kazde pretoceni ze zad na brisko, ci z briska na bok provazi sileny cirkus, mlati s sebou klidne i pul hodiny, funi, vzdycha, vzteka se, asi je po mne, ja se pred spanim taky furt mrvim :mrgreen: jenomze to co dela mala je neskutecny, vypada to, jakoby nemohla najit spravnou polohu, dneska rano jsem ji to stopovala a nez se trochu uklidnila (aby pak za pul hodky vstavala :zed: ) trvalo ji to 52 minut a to je treba i 3× za noc. Jsem z ni trochu zoufala, snazim se ji s tim otacenim pomahat, ale za chvili uz s sebou zase mele. Vubec se nevyspi a i ja mam pocit, ze jsem zpet v sestinedeli, co dve hodiny jsem vzhuru a pomaham ji s otacenim, nebo kojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27645
17.3.14 22:42

Malému je 6,5 měsíce a začal se otáčet asi před 14 dny taky na bříško tři dny trvalo než si zvykl a naučil se otáčet i zpátky protože do té doby se otočil na bříško a šíleně řval když chtěl na záda ted to umí a je klid a nechávám ho spát jak mu to vyhovuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
17.3.14 22:44

No nechci tě strašit, ale to píšeš o našem nejstarším :twisted: je mu teď rok a půl a o moc to lepší není, bývaly dny kdy k tomuhle přidával i křičení ze spaní a to co půl hodiny. Hodně se zlepšilo po roce, teď už spí klidněji. Šílené převalování má tak dvakrát za noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
17.3.14 22:46

@rusovlaska.e to me ale strasis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.3.14 22:59
@Janha píše:
Ahoj holky, jake jsou vase zkusenosti s detmi a jejich otacenim v postylce v souvislosti se zhorsenim spanku (i toho meho :lol: ) Ma osmimesicni dcera se zacala cca pred 14 dny sama otacet i v postylce a nejradeji ted k me nelibosti spi na brisku, ovsem kazde pretoceni ze zad na brisko, ci z briska na bok provazi sileny cirkus, mlati s sebou klidne i pul hodiny, funi, vzdycha, vzteka se, asi je po mne, ja se pred spanim taky furt mrvim :mrgreen: jenomze to co dela mala je neskutecny, vypada to, jakoby nemohla najit spravnou polohu, dneska rano jsem ji to stopovala a nez se trochu uklidnila (aby pak za pul hodky vstavala :zed: ) trvalo ji to 52 minut a to je treba i 3× za noc. Jsem z ni trochu zoufala, snazim se ji s tim otacenim pomahat, ale za chvili uz s sebou zase mele. Vubec se nevyspi a i ja mam pocit, ze jsem zpet v sestinedeli, co dve hodiny jsem vzhuru a pomaham ji s otacenim, nebo kojim.

Nepíšeš o nás? :D Syn má skoro 8 měsíců, zhruba do 6 měsíce spal celou noc, to byl balzám, ale to co máme teď.. :zed: Chápu tě, vzhůru jsem tak 6× za noc a ty rána pak stojí za to. Těším se, až to zase přejde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
17.3.14 23:09

Mame to same :D

Od prvni dcery vim, ze se kazdy pokrok projevil ve spanku, jak se naucila stoupat, tak porad v postylce vstavala a plakala, pak si zas sedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
17.3.14 23:26

Nase se pri. kazdem otoceni postavi na kolena a peruje a jeci a je vzhuru.. Ted uz v noci ne, pres den porad :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.3.14 08:40

Anebo píšeš o nás:-)))))) nám je 7. mes a mam euplne to samy…spí v pytly ale není to o ni c lepsí tak premyslim ze se na pytel vykaslu a necham ho pretacet ja kchce akorat ze na brisku neusne az kdyz je ko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.22 08:50

Přetáčení a stoupání - 9 měsíční

Ahoj holky, naše to začala dělat v 9 měsících a kousek, teď ji bude 10 M za 10 dní a pořád se přetáčí, leze už delší dobu a přetáčet z bříška na záda a obráceně už umí několik měsíců… Jsem zoufalá, budí se mi 10-15× za noc, tak si ji vezmu k sobě a tam taky, vždy dát k prsa a někdy mám i hodinu klid. Slintá děsně a do všeho naštvaně kouše. Jen nevím jak jí naučit spát na tom bříšku, aby se nebudila, dá se nějak pomoct? Spí v pytli a v postýlce nemá nic, žádné copy, mantinely. Stoupá si od prosince a zatím jen „ručkuje“ kolem gauče a stolku a samozřejmě ještě nechodí… Napadlo mě zkusit dát bez pytle či dát cop zas kolem postýlky? :roll: :roll: :roll: Nechápu, že to dělá až teď, když se přetáčí už od září… Díky všem za rady co zkusit, nebo vydržet až se to prostě naučí a usne, nebo nám vylezou další zuby. Máte někdo mimi, že Vám šly dřív dvojky dole než jedničky nahoře? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí