Časté pálení v krku

Anonymní
13.4.20 12:15

Časté pálení v krku

Už měsíc jsem zavřená doma, ani do obchodu nechodím, tudíž jsem snad nemohla nikde nic chytit, ale často se mi stává, že mě pálí v krku po probuzení, někdy to zmizí během dne, někdy se mě to drží více dní, krk mám ale na pohled čistý…napadlo mě…po dohodě s lékařem jsem po 14 letech vysadila léky na štítnou žlázu…není to následek…?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
999
13.4.20 13:11

Co suchy vzduch v loznici? (V byte) ja tak vzdycky poznam spolehlive 2 veci- zacinajici alergii na pyly a suchy vzduch v dome…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
13.4.20 13:20

Taky mám běžně.. Buď když topime v ložnici v kamnech nebo když spím s otevřenou pusou a dýchám tak pusou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
13.4.20 13:21

Nejsi alergická na sperma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.20 14:04

Taky je možné třeba mít zlatého stafilokoka dlouhodobe a vrací se..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.20 14:10

Nechce se mi nyni na ORL…na stafilokoka asi je ATB?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.20 14:28

No buď antibiotika nebo orofar apod. Hodně mi pomáhá bylinkovy sprej do krku-sezenete v lekarne… Nejsem ale lékař, co kdybyste si zavolala alespoň obvodakovi a popsala mu svůj problém?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.20 14:36

A muzu znat nazev toho spreje? ze bych ho zkusila…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.20 14:51

Jmenuje se to streptokill

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.24 13:43

Oživuji diskuzi. Minulý týden jsme byli celá rodina nemocná, já měla jen den zvýšenou teplotu 37,3 a hlenovitý kašel. O víkendu mi bylo už dobře, jen dozníval kašel. A od pondělí mám sucho v krku, pálí mě tam a krk je hodně rudý (ale žádné čepy, angína to není). Ale jinak mi nic není, není mi blbě, nemám teplotu, ani rýmu, normálně funguju, jen ten krk je nepříjemný. Máme doma suchý vzduch (30 %), může to být tím? K lékaři s takovou blbostí nepoletím, ale ráda bych si na ten krk něco koupila, máte něco osvědčeného? Nechci si kupovat blbosti a zkoušet. Díky moc za rady.

• Citovat
  • Upravit
2109
25.1.24 14:36

Lichořeřišnice, streptokill, tvarohový zábal s česnekem, já zaháněla přes víkend bolest v krku právě tím streptokillem a zahnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí