Časté selhání HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5932
11.4.21 19:08

Brala jsem HA 11 let a ani při chřipce, či jedné zapomenuté pilulce neselhala.
Moje sestra má tzv,,superplodnou dělohu,, otěhotněla přes pilulky, sama jsem ji říkala, že to není možné, že zapomněla, nebo zvracela, chřipka, ale tvrdila, že vážně ne. Dala si pak pro jistotu tělísko a co se nestalo… otěhotněla i přes něj.
Když to tu čtu, tak tomu taky nevěřím, jsou to totiž neuvěřitelné příběhy :lol:
Ale ano, stát se to může…
A tak jsem tetou 3 neteřinek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.21 19:13
@Angry_birds píše:
Tak zase najeď na HA, a třeba otěhotníš. :palec:

Hele to už jsem zkusila. Bohužel, moje problémy jsou způsobeny tou poslední antikoncepcí(depo provera).

• Citovat
  • Upravit
3912
11.4.21 19:14

Znám někoho, kdo se na to vymlouval. I ten tatínek se s tím v pohodě srovnal. Od té doby na selhání nevěřím. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9671
11.4.21 19:18

Pearl index hormonální antikoncepce je 0,3 (optimální použití) až 9 (běžné použití). Tzn. i při správném použití otěhotní během jednoho roku 3 uživatelky z 1000 ročně. No a až 9 ze 100 takových, které to zobou jak lentilky a s příbalovým letákem si moc nelámou hlavu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
11.4.21 19:22
@Anonymní píše:
Hele to už jsem zkusila. Bohužel, moje problémy jsou způsobeny tou poslední antikoncepcí(depo provera).

Jooo, tento sajrajt se tady už taky řešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
11.4.21 19:53

Tady na emiminu je větší šance ze otehotnis přes prášky než normálně.
Nevěřím ani slovo, protože vždycky to děcko chcou. Kdyby opravdu nechtěly, valí na potrat, takže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.4.21 19:56

@klara1234578 podle mě blbost, jen baby podvádí a svádí to na ha.. Šance je 0.1%,kdyz k tomu prictes šanci má běžné otěhotnění, je to jedna z tisíce, co to řekne. Osobně to mám potvrzeno od dr, jenže u nás bylo vše extra, když jsme jeli na ostro, nedařilo se, půl roku ha a byla jsem v tom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.4.21 20:17
@Zumpa píše:
Antikoncepce selhává lidem, kteří typově zapadají do pořadu Výměna manželek.

No sorry 🤣 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.4.21 20:20
@Anonymní píše:

Depo provera je největší svinstvo, nech si napsat pilulky. Já mám prave díky tomu prostředního. 4 měsíce depo provery, 6 měsíců v kuse ms, pak šílený cyklus, 3 roky zkoušení, nic.. Dostala jsem minisiston, brala ho poctivě, žádná chřipka atd, nic a ejhle, na kontrole, jak se věci mají, jsem byla v 8 týdnu :mrgreen: ono to fakt může zabrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.21 20:35
@Murka píše:
Zrovna dnes jsem tu zakládala podobné téma. Podle mě některé ženy prostě polykají HA aniž si přečtou příbalový leták, muži tahají kondomy z peněženek, kde je nosí x let, případně si myslí, že přerušovaná soulož je stoprocentní ochrana.
A je fakt zajímavé, že antikoncepce selhává pořád těm stejným typům lidí.

Souhlasím vlastně… můžu poprosit odkaz na tu diskuzi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
12.4.21 09:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
12.4.21 09:41

Žádná o tom, že v drtivé většině případů jsou „selhala antikoncepce“ jen kecy, ale…znám osobně ženskou, která otěhotněla přes hormonální tělísko. Hodně pak řešili, co s ním v těhotenství. Byla dlouho před skončením účinnosti, předtím dlouho fungovalo. A asi se shodneme, že hormonální tělísko nejde jen tak „špatně užívat“ nebo „potají vysadit“, takže jsem přesvědčená, že podobně může vypadnout účinek i HA v tabletách. Zvlášť, když část ženských bere nízkohormonální tablety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.21 15:02

@Murka děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat