Časté špinění

Anonymní
4.2.11 22:05

časté špinění

Dobrý den, potřebuji poradit. Po druhém porodu mám problémy s častým špiněním. Brala jsem orgametril ráno a večer jednu tabletu. to jsem užívala asi 1,5 roku. pak byl pulrok v pohodě a nyní znovu. Minulý měsíc jsem začala špinit 4 dny po menzes a špinila jsem až do další menzes. Dr mi napsala antikonc.AZALIA . nyní mám týden po menzes a opět i s antikonc. špinění. Máte někdo nějakou radu? Moc díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
4.2.11 22:13

jinou antikoncepci, pri antiku zadne spineni byt nema, takze to chce jiny pomer hormonu, proste vydrz a porad otravuj mudr, dokud ti hormony nesednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.8.11 22:13

Ahoj Holky, já sice těhotná ještě nejsem ale beru HA, od 17let a asi mi nikdy žádná pořádně nesedla, bo se mi vždycky za nějaký čas objevilo špinění mezi cyklem, tak se udělaly testy a pak se HA vyměnila… ted jsme vysazovali nedavno hormony na štítnou žlázu, udělala se mi na vaječníku malá cystička a mam necely rok nohou HA ale nízkodávkovou a je to 3měs. co zase mezicyklem v polovině spinim, šla jsem s tim na gyndu, ale moc modra nejsem udelal testy pichnul mi injekci a prislo mi ze se mu to nejak nezda, mela jsem pred tim zanet, tak se bojim co a jak… vysledky budu mit cca za 14dni a napadaji me hruzostrasne veci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí