Nějak dlouhá MS

9859
3.2.11 21:27

Nějak dlouhá MS

Ahojte :mavam:

7.1.jsem dostala první MS po porodu. Že trvala 9 dní, ne obvyklé 4 dny mě nijak nepřekvapilo, protože je to ještě prostě rozházené.

22.1 jsem měla dle mě ovulaci(15.den po MS), pač ze mě vypadlo cosi, co skoro vždy při ovulaci. Jenže o dva dny později jsem dostala MS opět a už trvá 11dní.

Je to na návštěvu gyndařky? Necítím se nijak blbě, je mi hej, nic mě nebolí… ale je to strašně votravný :cert:

Měl to po porodu taky někdo takhle příííšerně dlouhé, prosím? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
3.2.11 21:36

Ahoj, tak já první měla taky dlouhou a dostala jsem ji 5 týdnů po porodu a byla extrémně silná, pak jsem začala brát HA, takže se další zkrátila a postupně se to dostávalo do normálu a po 3 měsících už to bylo OK, ale mam to nějaký rozhašený i když ne o moc +-den, jsem taky po sekci, nevim jak by to dopadlo, kdybych prášky brát nezačala, tak ti v tomhle nemůžu poradit a pokud to máš nějak silný, tak bych na gyndu skočila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
3.2.11 21:52

Ahoj, já tak dlouho MS neměla(ani po jednom dítěti). Jestli trvá těch 11 dní a je silná, tak bych radši zašla na radu k Mudře. Ale asi to bude jen taková ta „normalizace“ :-). Nic příjemného. Já se mám :dance: 9 měsíců nic a teď další 4 bez. Ale kdypak to zas příjde??? Netěším se :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí