Kvasinky v šestinedělí

505
3.2.11 20:16

Kvasinky v šestinedělí

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, můžou být kvasinky v šestinedělí? Cítím mírné svědění, ale ne pořád. Měla jsem s tím problém i v těhu, ale kvasinky to nebyly, dr říkal, že jsem citlivá na různé změny v organizmu a radil při problémech si dát Tetraborico. Ale jak je to v šestinedělí, také se to něčím přelečuje, asi ne že, je to asi stejné jako při menzesu, že jsem musela vyčkat až skončí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6555
3.2.11 21:52

Myslím, že ano..Já měla svědění už v šestinedělí, ovšem nešly udělat stěry z čípku, protože jsem pořád krvácela, takže se dělaly až měsíc po šestinedělí a kvasinka se potvrdila.Každopádně dej si pozor na řádné mytí rukou, já si je sice myla permanentně, ale přesto se mi ta mrcha přenesla i na jedno prso a můžu ti říct, že kojení je teď fakt za trest.Tak at se toho vyvaruješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
3.2.11 21:55

Jo měla jsem vlastní vinou. Oplachovala jsem si totiž šití v heřmánku a pak zjistila, že heřmánek způsobuje kvasinky. :pocitac: Vždycky po wc jsem se opláchla namazala canestenem a dala vložku. Přešlo to za pár dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.2.11 15:01

xangel, a co jsi na to svědění používala během šestinedělí?

Lady, a kolikrát denně mazat Canestenem? Mám doma Clotrimazol, je to stejné jako Canesten?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.2.11 15:26

Holky a je vhodné častější sprchování? Já se sprchuji 2× za den, možná je to málo, ale víc při malým nestihnu a trpím na močák, tak aby se mi tím častým nerozjel zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.2.11 15:26
Andrejka1 píše:
xangel, a co jsi na to svědění používala během šestinedělí?Lady, a kolikrát denně mazat Canestenem? Mám doma Clotrimazol, je to stejné jako Canesten?

Tenkrát nic, až když se po testech potvrdila, tak mi doktorka napsala Clotrimazol a pak nějaké čípky přímo dovnitř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.2.11 15:28

Holky a je vhodné častější sprchování? Já se sprchuji 2× za den, možná je to málo, ale víc při malým nestihnu a trpím na močák, tak aby se mi tím častým nerozjel zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.2.11 15:29

A jak si to svědění vydržela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.2.11 16:36
Andrejka1 píše:
A jak si to svědění vydržela?

Tak já jsem na tohle lempl, vždycky jsem všechno nějak přetrpěla raději než abych šla k doktorovi.Tedy před porodem, po porodu k doktoru se vším chodím, páč co mám já, mohl by mít i malej..A ty ještě krvácíš? Pokud ne, zajdi si na gyndu, dá ti určo taky nějaké čípky…Zatím maž zevně tím Clotrimazolem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.2.11 18:07

No právě mám teprve dva týdny po porodu, tak asi stejně by mi žádné čípky teď ještě nepředepsal, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.2.11 18:48

Joo, to nevím :nevim: Zavolej mu, řekne co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
4.2.11 20:18

Stačí tam zavolat, já se mazala po každém kkoupání. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie