Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bílé hrudky jsem měla ve výtoku taky a byl to kvasinkový zánět. Jen mě to teda příšerně svědilo a pořád jsem se drbala, ale ty začátky u mě probíhaly úplně stejně a to drbání a svědění přišlo až po několika dnech.
Ahoj,zkus si nejdrive koupit v lekarne cipky Gyno-Pevaryl jsou na tri dny a jak ti to nepomuze urcite buch sla k dr.Podle priznaku se taky priklonuji ke kvasinkam.Cipky se prodavaji i v kombinaci s kremem ktery pouziva partner.
ahojky holky, díky za Vaše odpovědi. Tak jsem dala na Vaší radu a zašla do lékárny pro Gyno-Pevaryl, kupodivu jsem je však ani nemusela použít, jelikož mě během včerejška ten výtok přešel. Takže ho mám akorát do zásoby pro stýčka příhodu ![]()
Anonymní píše:
ahojky holky, díky za Vaše odpovědi. Tak jsem dala na Vaší radu a zašla do lékárny pro Gyno-Pevaryl, kupodivu jsem je však ani nemusela použít, jelikož mě během včerejška ten výtok přešel. Takže ho mám akorát do zásoby pro stýčka příhodu
Tak to je fajn, držím palce aby se to nevrátilo. ![]()
ikdyz te to preslo ja bych to osobne tema cipkama radsi i tak prelecila.Zalezi na tobe
![]()
Ahojky holky, díky za podporu. Tak prozatím to vypadá dobře, čípky pořád leží doma v šuplíku ![]()
Ahojky holky, tak kvasinky se už neukázaly, teď ale řeším úplně jinou věc a to, že mi meška MS. Dle mých výpočtu měla dorazit v pátek, nejpozději v neděli, ale zatím nic. Test jsem ještě neděla, mám docela obavy, že by to nevyšlo… cítím se dobře, akorát od neděle mám pobolívání podbříšku (v neděli po celý den, často při vstávání ze židle mě to silně bolelo, hlavně na pravé straně). Včera už ta bolest nebyla tak intenzivní a dneska uvidím…
Už jednou jsem měla takové zpozdění, ale tehdy jsem těhotná nebyla, testy byly negativní, MS se objevila po 41 dnech.
Dobrý den, jsem tady nová, tak snad tady píšu správně. Chci se zeptat, 9.2. by my správně měly přijít mé dny, většinou mám delší cyklus, ne kratší no a tento měsíc jsem zaregistrovala už 8.2. k večeru růžový výtok, který nesvědil, nepálel. Když jsem si pal dávala sprchu, tak jsem vypozorovala ještě trošku krve, ale mohlo to být pár kapek, na večer jsem si vzala vložku a šla spát, jenže ráno nic a od té doby také nic. Břicho mě ani nebolí, není mi špatně, jen mě pobolívá pravé prso, ale také se nedá říct, že to je nějaká krutá bolest, jak píšou ženy na diskuzích, je to prostě jen takový tlak uprostřed v bradavce. Nevím, zda by se mohlo jednat o těhotenství, zatím jsem netestovala, myslím si, že je brzo. Ale než plašit
Měla jste to některá takhle? Jinak s přítelem se nechráníme, miminko bychom chtěli, ale nespěcháme na něj.
Předem děkuji
![]()
Ahoj holky, nevím jestli jste to už nějaká z vás zažila, ale doufám že mi poradíte. Ovulaci jsem měla před 10 dni to vím podle doktora i ovulační bolesti mívám dosti zřetelně. Muj cyklus je 33 někdy 35 dní. Dnes je to práve právě ten 10 DPO žádné příznaky těhotenství nemám. Jen mě pobolívá podbřišek, což je u mě normální. Takže vím že mě zase ta červená nemine
. Dneska jsem ale byla na toaletě, při větším zatlačení se mi na toaletním papíru objevilo řekla bych nepatrné množství světle růžového hlenu. Možná to bylo jen zašpinění, ale překvapila mě ta barva a hlavně nevím proč jen jednou, od té doby nic.Tak si říkám jestli to není třeba z děložního čípku nebo tak. Jestli někdo odpoví, budu moc ráda.
@SasankaB tohle se mi stává každý cyklus vždy pár dní než sorazí ms
nevím co to přesně je, ale když se mi to stalo poprvý, radovala jsem se, že jsem asi těhu, ale pár dní na to přišla mrcha. A od té doby to tak mám pořád ![]()
Děkuji Komteska80.Nejspíš budu muset k doktorovi, třeba je to důvod proč se nedaří. ![]()
@SasankaB takhle lehce růžově můžeš zašpinit i při uhnízdění vajíčka v děloze (pokud se snažíte) a pobolívání podbřišku jako u ms je taky běžné…
k doktorovi zatím neutíkej, stalo se to jednou, nemusí to nic být(pokud nebudeš těhu
),může to být jen jednorázový hormonální výkyv a stejně by na nic teď nepřišel a nic neviděl.. ![]()
Taky tě ale může zlobit cyklus, pokud jsi po vysazení HA a to by se taky mělo upravit a když ne a bude se to opakovat, tak po pár cyklech navštiv gynekologa ![]()
Ahoj, potřebovala bych poradit.od středy mám pozitivní těhotenský test, dneska se mi při utírání na papíru objevilo lehké špinění, ms mám dostat v pondělí, co to může být?
@Market30 1)jsi těhotná a špinění je běžné a ničemu nevadí +viz výše
nebo 2)dle testu jsi těhotná a ms se rozjede-proto by se neměly dělat dřív než po vynechání ms, protože pak je člověk zbytečně zklamaný, tak musíš bohužel i s touto variantou počítat
Ať to dobře dopadne ![]()
Ahoj holky,
obracím se na Vás s prosbou o radu. Již něco málo se s přítelem snažíme o mimi, bohužel prozatím bez úspěchu. Dotaz se však týká trošku jiné věci. Jsem těsně před MS, 26 DC (MS cyklus mi trvá +- 30 dní). Včera se u mě objevil lehce narůžovělý výtok a dneska pokračuje, akorát se v něm objevují bílé hrudky a mírně zapáchá. Omlouvám se za podrobný popis, ale nevím si rady. Je to docela nepříjemné. Vím, že bych asi měla jít k dr. a taky se tam nejspíš chystám a ordinovat bude až ve středu, dřív se k němu nedostanu.
Stalo se to některé z Vás? Moc děkuji za každou reakci.