Časté záněty pánevního dna po porodu

744
6.1.15 16:58

časté záněty pánevního dna

Ahoj po prvním porodu trpím častěji na ženské záněty léčeny antibiotiky. Asi během 2 let tak 3 až 4 záněty. Teď mám podobné problémy, asi jsem prochladla když jsme s malou sáňkovaly. Moje otázky jsou takové, co by jste mi doporučili abych infekci podchytila dřívě než se to rozjede, zatím mě pobolívá podbříškem, záda v kříži a častěji chodím na záchod? A moje druhá otázka zní: mám strach aby moje infekce neměli vliv na mé další budoucí těhotenství, docela z toho mám strach :( :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1683
5.3.15 14:05

Časté záněty pánevního dna? Já teď jeden prodělala, už je to přes 3 týdny co jsem byla na laparo, pořád nejsem v pořádku, neumím si představit, že bych to měla víckrát… Asi myslíte jen zánět nějakého z orgánů. Já si myslím, že to asi moc ovlivnit nejde. Já chytla zánět z tělíska. Asi to chce jen udržovat „podvozek“ v teple a posilovat imunitu… A ano zánět může ovlivnit plodnost nebo dítě pokud jste těhotná, ale pokud se budete hlídat, chodit na prohlídky, v dnešní době se to dá podchytit včas a bez následků, procento je malé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
5.3.15 20:19

Děkuji, já teď mám jít taky na laporoskopii, kvůli bezpefickým bolestem podbříšku a docela se bojím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
27.10.16 12:16

@kalinichta Ahojky, chtela jsem se zeptat, zda u vas pánevní zánet zanechal nejaké následky…?Nejaké problémy treba s menstruaci, bolesti, srusty…?Děkuji…
Mám to také za sebou(ale bez laparoskopie, alespon prozatim)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
3.12.16 23:29

@EvulinkaB18 objevila jsem vas prispevek az ted, takze pozde ale prece :-). Uz je to rok a pul a temer zadne zmeny to na me nenechalo. Jedine co jsem zaregistrovala jsou caste zanety. V minulosti jsem prodelala jen jeden za celou dobu a ted jimi trpim pomalu kazdy mesic. Ale jen slabsi, paleni a svedeni, na ktere pomaha intimni hygienicka kosmetika a par babskych rad. Nic hrozneho. Co vy? Jak vam je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí