Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Trápí mě už od nového roku časté změny nálad, ráno přijdu do práce, mám veselou náladu, najednou mi v hlavě přepne a jsem naštvaná s nikým nemluvím a za chvíli se zase směji, takhle to jde celý den. Taky mívám často halucinace, vidím lidi nebo pohyby i když se nic neděje. Mám problém nastoupit do MHD aby na mě lidi nekoukali. Stres žádný neprožívám, léky neberu, doma i v práci naprostá pohoda.
V poslední době mě na to i lidé upozorňují, ale nechci si nějak připustit že bych měla nějaký psychický problém. Je tu někdo, kdo tohle taky zažil? Děkuji za rady všem
Změny nálad může vyvolat i hormonální porucha nebo nedostatek hořčíku, nicméně halucinace nejsou sranda a osobně bych šla k odborníkovi, nejdřív na kompletní krevní rozbor k obvoďákovi a dál on už doporučí, možná neurologa.
Já myslim, že už jsi to připustila. Běž k psychiatrovi, než to přestaneš zvládat. Nemáš se za co stydět. Je dobře, že máš sama náhled-je to vzácné a všichni to určitě ocení.
Přesně jak píší děvčata, hlavně k doktoru než bude pozdě. Držím palce
Psychiatr, neurolog. Muze to byt kde co od maniodepresivity ke zmenam na mozku.
Určitě odborníka, může se u tebe začít projevovat duševní nemoc
Podle těch příznaků to i vypadá na tu maniodepresi ale je třeba fakt neodkláat lékaře
Děvčata děkuji za povzbuzeni, v pondeli dojdu k obvodacce a uvidim co mi rekne
Děvčata děkuji za povzbuzeni, v pondeli dojdu k obvodacce a uvidim co mi rekne. Myslíte že k návštěve psychiatra potrebuji jeji doporuceni, kdyby nahodou mela dovolenou. pokud to totiz odlozim už tam nepujdu znam se
Doporuceni urcite nepotrebujes. A k obvodacce vem i ranni moc, je to jistejsi. Jednou jsem tam byla taky s podobnymi priznaky a chtela prave moč. Drzim palce
Tak obvodacka ma tri tydny dovolenou, myslite ze mam pockat nebo radsi zkusit zastupujiciho doktora?
Trápí mě už od nového roku časté změny nálad, ráno přijdu do práce, mám veselou náladu, najednou mi v hlavě přepne a jsem naštvaná s nikým nemluvím a za chvíli se zase směji, takhle to jde celý den. Taky mívám často halucinace, vidím lidi nebo pohyby i když se nic neděje. Mám problém nastoupit do MHD aby na mě lidi nekoukali. Stres žádný neprožívám, léky neberu, doma i v práci naprostá pohoda.
V poslední době mě na to i lidé upozorňují, ale nechci si nějak připustit že bych měla nějaký psychický problém. Je tu někdo, kdo tohle taky zažil? Děkuji za rady všem