Může to být dehydratace?

789
17.7.14 19:02

muze to byt dehydratace

Ahoj vsem, uz druhy den se mi obcas mota hlava a je mi na omdleni, mam zvyseny tlak 140/91.V pondeli jsem byla normalne ve fitku a nic mi nebylo.ted jsem poryd unavena, zadychavam se.Piju tak do 2 litru denne, spis min. Muzou to byt priznaky dehydratace? Bojim se aby to nebylo neco horsiho.Taky me boli obcas zada v spodni casti.Mudr ma ted 14 dni dovcu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
17.7.14 19:12

No já bych si raději někam zašla, doktor musí mít určitě záskok, tohle mi moco normální nepřijde, na dehydrataci to nevidím, ale fakt nejsem doktor, hlavně to nepodceňuj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esamalova
17.7.14 19:14

Já bych to viděla na reakci na tohle bláznivé letní počasí, mívám to také tak. Před dětmi jsem bývala naprosto v pohodě, ale teď po porodech je to maso…asi stárnu, či co. Krom toho- teď je počasí pořád našponované, jen jen vypuknout bouřka a ono pořád nic, tak to může být i z toho, alespoň já to tak cítím- jsem v podstatě nepoužitelná máma. Bolest zad s tím pravděpodobně nesouvisí, já jsem dělala gymnastiku, takže když je blbý počasí, nebo mám PMS, bolí mě záda, koleno, rameno :mrgreen: Dcerky jsem odnosila v šátku a nosítku, tak to tomu také moc nedodává… Nicméně, pokud jsi to nikdy předtím nemívala, možná máš nedostatek něčeho v těle. A pokud tě to otravuje (mě tedy dosti, ale co s tím nadělám, počasí nezměním), možná by bylo fajn to později s Mudrou prokonzultovat. Lepší jít jednou zbytečně, než se tím trápit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11370
17.7.14 19:14

Podle mě nějaká viróza… teď to dost lítá, protože tohle teplý počasí je pro bakterie a viry jak dělaný. Hodně kamarádek teď zalehlo se střevní virozou nebo zánětem močáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
17.7.14 19:16

Dehydr. si myslim, ze to neni.Ani to nevypada na nic vazneho, ale to musi vyloucit doktor. Zalezi, jestli mas nejake jine problemy, nadvahu, chron. problemy, vek atd. A taky, jak dlouho cvicis, jakym zpusobem/fitko muze zpusobit bolesti zad kdyz cvicis spatne anebo se spatnou zatezi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
17.7.14 19:21

Je mi 33,mam sedave zamestnani, ted bylo hodne stresu, cvicim docela casto, jsem obezni ale zhubnout se mi ani pri dobrem jidelnicku a sportu nedari. Nikdy predtim jsem to nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esamalova
17.7.14 19:24
@luckyhorse píše:
Je mi 33,mam sedave zamestnani, ted bylo hodne stresu, cvicim docela casto, jsem obezni ale zhubnout se mi ani pri dobrem jidelnicku a sportu nedari. Nikdy predtim jsem to nemela.

Pokud je to úplně nově a pokračovalo by to, tak bych s tím pro jistotu zašla na pohotovost, když máš Mudru pryč…Jak jsem psala- lepší jít jednou zbytečně a udělat ze sebe hypochondra, než potom hořce litovat…

• Citovat
  • Upravit
789
17.7.14 19:43

Prave…ale porad si rikam ze je to kombinace stresu, horkeho pocasi, malo spanku, spim od 23 do 4 hodin, malo piju a malej mel ted anginu. Uvidim pres vikend a pak kdyztak naklusu k jine doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
17.7.14 19:47

@luckyhorse Víš co, tohle počasí dává zabrat kolikrát i těm, kteří se nehoní a jsou váhově v pohodě :-/. myslím, že i tlakem a hlavně únavou ti dává tělo najevo, abys přibrzdila. Ten tlak je asi vyšší, ale to může být i k té námaze, jak si dáváš do těla…
Každopádně zpomal a zkus si tlak změřit v klidu. pokud by i tak byl takhle vyšší, tak bych se obrátila na dr.
Jinak dnas v práci jsem myslela, že budu :poblion: a že se musím každou chvíli svalit, protože tam bylo dusno a nedýchatelno, ale naštěstí jsem přežila-i když to bylo nechutné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
17.7.14 19:50
@luckyhorse píše:
Prave…ale porad si rikam ze je to kombinace stresu, horkeho pocasi, malo spanku, spim od 23 do 4 hodin, malo pijua malej mel ted anginu. Uvidim pres vikend a pak kdyztak naklusu k jine doktorce

Jste si odpověděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
17.7.14 20:37

Je fakt ze denodenni ctyrhodinove cestovani v tramvaji, vlaku y buse tomu taky neprida, uz aby bylo chladneji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
17.7.14 20:38

Jinak ted klidu tlak 138/88 nevim kolik je norma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
17.7.14 20:50
  • načítám...