Častější kakání + růst zubů

505
30.7.09 07:06

Častější kakání + růst zubů

Ahoj holky, chtěla jsem poradit, malému se prodírají 2 spodní špičáky najednou. Už 2 týdný má řídkou stolici a až 5 krát za den. Byli jsme u dr, udělala výtěr a vše bylo v pořádku. Nakazala beztukovou dietu a dávat Hylak a Smectu. Pak jakoby se už to lepšilo, tak jsem to vynechala a začali pomalu přecházet na normální stravu, jenže zas se pokakal 5 krát za den. Když ten den mu dávám suchou stravu, tak je vše v pohodě, 2 hovínka za den, ale jakmile přidám jogurt, ovoce, tak je zas to samý. Může to kakání souviset s těmi špičáky? Když mu rostly stoličky, tak měl řídší stolici jen tři dny a pak to ustalo. Ale teď s tím už bojujeme 2 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4361
30.7.09 20:30

Ahoj,
malé teď taky roste docela dost zubů naráz a taky má už několik dnů stolici nejmíň 3× denně a řídkou s úžasnou vůní :D i já bych potřebovala kolík na nos. Jinak mi kakala tak 1 a někdy ani to ne, takže bych řekla že to je fakt jen z těch zubů, i když je už to u vás docela dlouho, ale u nás je malá trochu protivnější už taky druhý týden tak myslím že to taky potrvá dýl. A jestli jsou výtěry v pořádku tak se neboj to by něco zjistili. Já doufám že to brzo přejde a vám to přeju taky :) mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí