Často nemocné dítě nechodící do školky

Anonymní
9.12.22 15:40

často nemocné dítě nechodící do školky

Ahoj, prosím o radu. Dítě mi asi před rokem upilo z otevřené lahvičky pití, které mohl předtím pít kdokoliv. Okolí mě vyděsilo, že z toho může chytit například hiv nebo jinou nemoc přenášenou tělními tekutinami. Z center pomoci se mi ozvali, že se nemusím bát, že by tam musela být krev, ale i tak se bojím, nevím jestli má někdo zkušenost a žije s někým takovým nebo sdílel společné pití a ví o tom víc z první ruky? Ale k věci, pediatrička mi řekla, že krevní testy nám dělat nemohou na základě požadavku a že by muselo být dítě častěji nemocné, teď ve třech letech kdy chodíme jenom na píseček bez školky stále, je pomalu měsíc co měsíc nemocné a má vysoké teploty, pokaždé nemoc snáší špatně.. může mít ten hiv nebo něco z toho pití, které vypil? mám z toho strašné obavy, ale nikdo ho nechce testovat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76579
9.12.22 15:43
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o radu. Dítě mi asi před rokem upilo z otevřené lahvičky pití, které mohl předtím pít kdokoliv. Okolí mě vyděsilo, že z toho může chytit například hiv nebo jinou nemoc přenášenou tělními tekutinami. Z center pomoci se mi ozvali, že se nemusím bát, že by tam musela být krev, ale i tak se bojím, nevím jestli má někdo zkušenost a žije s někým takovým nebo sdílel společné pití a ví o tom víc z první ruky? Ale k věci, pediatrička mi řekla, že krevní testy nám dělat nemohou na základě požadavku a že by muselo být dítě častěji nemocné, teď ve třech letech kdy chodíme jenom na píseček bez školky stále, je pomalu měsíc co měsíc nemocné a má vysoké teploty, pokaždé nemoc snáší špatně.. může mít ten hiv nebo něco z toho pití, které vypil? mám z toho strašné obavy, ale nikdo ho nechce testovat.

navštiv psychologa nebo psychiatra a začni se léčit z úzkostné poruchy a to rychle, než z toho dítěte vychováš taktéž uzlíček nervů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2006
9.12.22 15:51

To je dobrý psycho. Nech ho vyšetřit jako samoplatce a pak viz příspěvek výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
9.12.22 15:56

Většina dětí je teď nemocná bez ohledu jestli do školky chodí nebo ne, to je každý podzim zima normální :nevim: většina dětí oslintá venku kde co, nechápu proč máš strach zrovna z takových nemocí a zrovna až po roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
9.12.22 16:05

Okolí tě vyděsilo? Nebo ty ses vyděsila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
9.12.22 16:24

No a ve skolce se napije z hrnicku jineho ditete, vleze na wc, vse osaha a neumyje si ruce, napriklad. Nas triletak dosud strka ruce do pusy a aby nas nastval nebo ze srandy olize kde co. A ziju, ja :lol: spis si najdi psychologa/psychiatra pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
9.12.22 16:26

Radši navštiv doktora ty, toho na hlavu. Že jsou deti nemocné na podzim nemocné a zvlášť ty školkové, je úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
9.12.22 16:29

Si normální? HIV z toho, ze se napije z jinyho hrnku? :roll:
Navíc ikdyby, HIV umírá na vzduchu do par sekund. Nevydrží tam půl hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
9.12.22 17:38

To opravdu myslis vazne? Ze se bojis, ze ma 3 lete HIV? A z lahve? Tak snad umis googlit a najit si, co HIV je..jestli ho nemas ty, tak tvoje dite taky ne…to se jako napila z lahve ve fetackem doupeti nebo co? I tak byses mozna mohla bat tak zloutenky…a to ses vazne ptala doktorky, jestli udela testy na HIV kvuli napiti z lahve? Doufam, ze ti doporucila aspon psychologa…tak namatkou..moje dcera olizla tyc v mhd, sklo v zoo, kraj pokladny v supermarketu..tak nasla jednou ho.vno v piskovisti (to nastesti neolizla)..a je zdrava jako rybicka…jestli je dite casto nemocne, zkus neco delat s imunitou..vitaminy, doplnky stravy, oguzovani atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
9.12.22 17:42

Kdyby bylo HIV přenosné tak, že se člověk napije po jiném z hrnečku tj kapénkovou infekci mame tedy závažný problém.

8)
  • Citovat
  • Upravit
24992
9.12.22 17:45

Eh, zaplať si testy jako samoplatce a je vyřešeno ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.12.22 17:46

Muze mit tzv. periodicke horecky.

Na lahev zapomen, to je totalni blbost. Pockrj ve skolce, tam budou po sobe olizovat vsichni vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.12.22 17:57

Před rokem? To fakt ne… Rok je dlouhá doba na to aby se něco projevilo. Jinak HIV fakt nechytnes po pití z cizí flašky. To max žloutenku, opar atd… Je normální že děti na podzim jsou často nemocné a některé co mají horší imunitu, tak to snáší hůř.. náš syn je často nemocný a mladší od něj noc nechytne.. tak že jeden má špatnou imunitu a druhý je jako skála a noc ho jen tak nesloží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
9.12.22 18:00

Nepsala si tady o tom tak před tím rokem? Že si mu dala v obchodě Kubíka, nebo co to bylo, a pak ti došlo, že láhev byla porušená? Tu diskuzi si pamatuju.
Opravdu z toho napití nemůže mít HIV. Musí to pro tebe být teda hodně náročný rok, po psychické stránce myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
9.12.22 18:38

Heduš - ty začínáš s Münchhausenův syndromromem v zasoutpení a hledáš na co umírá tvoje dítě,. aby si ho tahala pdo doktorech?

to je velmi často a právem brané jako týrání.

Mazej se léčti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+