Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj, jake mate zkusenosti s kocarkem casual play S4?
diky za odpovedi
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4Ahoj Helo. Měla jsem Casualplay S4 ( jsem takovej ten kočárkovej fanda). Sporťáček je lehoučký, úplně dorovna položit nejde, ale téměř. Vsedě je také trochu zakloněn. Polohuje se popruhem, zatáhneš za něj a je to.Díky dvojitému přednímu kolu je stabilita výborná, kola jsou nafukovací. Jedině když jedeš na hodně nerovném terénu, tak to přední nadskakuje a hrčí. Myslím si, že i pro mimi je pohodlný. Při skládání jakoby zajede přední kolo pod kočár a ty zadní odděláš, přesto ho považuji za méně skladný. Nákupní koš je mini. Má teleskopickou vysunovací rukojeť. Pro mamky pod 160 cm je dost vysoko. Jinak si myslím, že je fajn a vypadá exkluzivně
markéta
Ahoj holky, my jsme ho zrovna koupili a dokonce s parádní slevou http://www.mamedite.cz/…/180-kocarek
Už se nemůžu dočkat až nám dojde
**Ahojky taky jsem si casual s4 koupila,jsem snim opravdu spokojená nemůžu si stěovat…Nafukovací kola jsou super takže je jasné, že v zimě se sním jezdí perfektně…Já snad ani lidem co maj na to penízky jinek nedoporoučuji,,, ![]()