Casualplay Vintage

843
5.3.07 10:33

Casualplay Vintage

Ahoj holky,
máte prosím niektorá skúsenosti s týmto kočíkom? hlavne ma teda zaujíma používanie polohovatelného vajíčka Prima Easy namiesto hlbokej korby…
nemože to malému nejako ublížiť na chrbticu, keď bude dlhodobo vlastne v autosedačke? a do akého veku sa mi tam vojde?

http://nejlepsikocarky.mimishop.cz/detail.php?…

Ďakujem!;o)

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
5.3.07 11:12

Steno ja ho nemam, ale co me zarazi,
kocarek ma strasne kratkou operku zad!!!! Pak to vajicko stoji 5000????? Ty kokso to Maxi xosi je levnejsi........

I kdyz barvicky jsou nadherne

Ted jsem nekde cetla ze ve vajicku nema byt dite dyl jak 2 hodiny denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
5.3.07 12:31

my práve autosedačku ako takú máme, najbezpečnejšiu akú bolo možné kúpiť, takže toto by bolo fakt len na kočár…
ide teraz čiste o záležitosť toho, že v tomto designe sa hlboká korba nevyrába… :oops: :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
5.3.07 14:09

Ahoj Steno, já to chci jen poradit, že pokud řešíš zdravotní dopady autosedaček na záda dětí, tak že jsem založila v sekci Autosedačky diskuzi právě na toto téma. Jmenuje se autosedačka - zdravá páteř.Třeba se tam dočtteš něčeho podnětného. Jinak já bohužel žádnou zkušenost s autosedačkou, kterou hledáš ty, nemám… Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
5.3.07 15:01

Zizo, díky;o)
ale zase som z toho jeleň - to čo sa tam popísalo, som tak nejak vedela… ale zase ten Mutsy traveller, čo tam o ňom hovoria ako o „malej korbičke“ vyzerá presne tak, ako toto „polohovateľné vajíčko prima easy“.
Tak som z toho jeleň;o)))

Inak som tiež skor zástanca hlbokých korbičiek, tak sa asi vykašlem na design;o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.1.15 22:04

Dobrý den, říká se že jde obnovit (obarvit) stříška u kočárku Casualplay, nevíte jaká barva se dá použít? Jaká značka barvy? Děkuji za odpověď. Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí