Casualplay vintage

338
19.6.10 16:12

casualplay vintage

A ještě poprosím o jednu radu.....
zkušenosti s tímto kočárkem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2054
19.6.10 19:57

Dobrý večer.Kočárek používám denně už 18měsíců.Bez závad,uplně úžasný.Často cestujem takže ho pořád rozkládám a to má casuaplay výborný,že je snadná manipulace a je lehký.doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
19.6.10 20:02

Díky za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
20.6.10 08:38

jeste se zeptam, jak zime s fusakem???mam aesthetic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
21.6.10 12:48

Ahoj tak ten neznám.Já originál casuo.neměla,koupila jsem si něco jako má emitex dole na odepnutí,hlavně že měl 5ti bodoví nastavení aby šlo provléct zapínání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
21.6.10 13:09

aesthetic je totez vzhledove i funkcne co ten emitex combi,jen drazsi varianta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
21.6.10 20:18

Aha tak ty budou dobrý :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.6.10 13:09

Ahojky, mám casualplay S 4, ted to bude rok, co ho používám, koupili jsme hned všechno naráz sedačku, hlubokou korbu a sporták,a nevím teda zima byla šílená! Sedačka dobrá, hluboká korba se mi po dvou měsících tak nějak divně naklonila k madlu tak mi malá pořád sjížděla a je docela uzká ! Určitě už bych si nekoupila trojkolku, protože v zimě se do předního kola dostal sníh a nedalo se s tím jezdit, hrozný !!! Ted ho budu reklamovat, manžel jak je vysokej tak vysouváme hodně rukojet a je totálně uvolněná a hrozně to vrže!! Jo originální fusak je na nic je v tom zima to mi řekla kamarádka tak jsme koupili emitex 5 bodovej a super! Akorát plus je že vypadá dobře a krásně se skládá to je ale asi tak vše !Za tu cenu jsou určitě i lepší Určitě zvaž ty přední kola!!! X lander je hodně dobrej!! Známá ho užila na tři děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
23.6.10 13:35

Já mám normální 4kolák,vzadu jsou teda zdvojený a jezdí dobře.S korbou jsem problém neměla,ale na každym je asi něco.Kamarádka pracuje v prodejně s kočárkama a říkala že na každym je fakt něco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.6.10 13:47

to že do předního zdvojeného kola leze sníh, to je docela očekávatelné.. není to trojkolkou, je to tím zdvojením.. dvě zimy jsem odjezdila s 3kolkou od quinny a dobrý..

bohužel, S4 je docela hodně poruchová, v několika obchoděch už mi řekli, že je neprodávají, protže jim nestojí za to pak ten objem reklamací 8-o celkem se hodně ví, že přední kolo se rozkmitává, jsou problémy s rukojetí a podobně.. :(

ano, každý má něco, ale některé typy toho bohužel mají víc :(

na vintage by mi jako na jediném kočárku vadilo nepolohování nohou, ale náhodou vím, že tady se jedná o druhý kočár .. ke sporťáku..

no a ještě k emitexu – jj, je to - a to doslova - kopie aesthetiku. originál je vždycky lepší a platí to i tady. jestli se někam vejde emitex, vleze se stopro i aesthetic, je celkově méně naducaný a objemný, je více tvárný.. vím, že ho maminky používaly i do zappek, kam se emitex teda 100% nevleze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
29.6.10 20:43

aesthetic mame po prvnim ditku a hodlam ho pouzivat i ted.
vintage jsou doma,zatim spokojenost. je pradou ze mala v sede vic sjizdi (poradne jeste nesedi (v peregach problem nema)tak ji zadicka stahnu do pololehu a dobry

jinak predni zdvojena kola, strach nemam,jezdila jsem dve zimy s nomadem a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jamate
2.4.12 21:23

Vintage

Ahoj maminky,
dostala sem Casualplay vintage. S autosedačkou,korbičkou a klasika - sporťák. Nechápu jak sundat z konstrukce tu látku sporťáku - pokud to jde a taky, protože se mi prcek už nevejde skoro do korbičky a ještě nesedí nevím, jak to udělat abych mohla Vintage používat protože se bojím, že budu muset na nějakou dobu přesedlat na starý rozvrzaný typ co máme poděděný (kočár) než bude sedět.
Máme to na adaptéry. Můžete mi poradit, jestli existuje někde nějaký manuál jak s tím manipulovat a co to vůbec všechno umí a jde? A také - servis, obávám se, že kolečka na kočičích hlavách dostanou brzy pěkně zabrat. Děkuju moc Tereza

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4