Cavalier king charles

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
30.4.20 08:12

@chs.jasmin já mám právě taky kavalirku přes Naději kavalira. Už ji mám šest let a byly ji minimálně tři, ale spíš víc, kdyz jsem si ji brala. Už chudák je dost pomalá, spí, ale je pořád spokojená a lezli se pořád strašně ráda. Umi se úplně pritisknout tváří na tvář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
30.4.20 08:15
@g.sandova píše:
@chs.jasmin já mám právě taky kavalirku přes Naději kavalira. Už ji mám šest let a byly ji minimálně tři, ale spíš víc, kdyz jsem si ji brala. Už chudák je dost pomalá, spí, ale je pořád spokojená a lezli se pořád strašně ráda. Umi se úplně pritisknout tváří na tvář

Jé, to je super. Oni jsou velcí srdcaři. Byli jsme v kontaktu po celou dobu, zajímali se. Mužu jedine doporučit, je užasné, že existují takové organizace a v nich jsou srdcaři. :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42512
30.4.20 08:31
@chs.jasmin píše:
Jo a ještě dodám, že Charlinku jsme měli ze spolku na záchranu Kavalírků. Zachránili ji z množírny, neskutečně zbídačený pes jak fyzicky, tak psychicky. Když jsme si ji brali, měla 5let, další tři s námi zvládla. Nějakou chvíli trvalo, než našla důvěru, ale myslím si, že ty tři roky se měla skvěle :-)
:potlesk: :potlesk: Ty jsi skvělá :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42512
30.4.20 08:32
@g.sandova píše:
@chs.jasmin já mám právě taky kavalirku přes Naději kavalira. Už ji mám šest let a byly ji minimálně tři, ale spíš víc, kdyz jsem si ji brala. Už chudák je dost pomalá, spí, ale je pořád spokojená a lezli se pořád strašně ráda. Umi se úplně pritisknout tváří na tvář
:potlesk: :potlesk: Ty taky :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.4.20 08:50
@g.sandova píše:
@Betty MacDonald no, deri mam, proto mam bytelnejsi psy. Moc se mi ale líbí. Já už asi zůstanu věrná pudlum.

Toho jsem desne chtěla na stredni skole - v apricot zbarveni.
Nakonec jsem dostala springrspanela, pac strejda byl myslivec a stene zbylo a mělo se utratit, pak z neho vyrostl tak chytry a krasny pes, který ve zkouškách hrave predcil sve sourozence.
Teta mely dve Sary - cerne male pudlice, strasne chytri pejsci. Nedavno jsem v Praze ještě před virem videla velkého bileho pudla jako asistenčního psa v treninku. Velkého cerneho pudla mela vždy nase sousedka v detstvi a to byval pan pes, jak on se vždycky krasne nesl…ona byla pajdava po zkazene operaci obou kycli a on ji vždy vedl jak beranek…

• Citovat
  • Upravit
19388
30.4.20 08:54

@Hanka1 no oni ale celkově španělé jdou strašně milí psi a springrove, to už je docela velký pes. Náš kokr prerostl a má skoro 20 kg teda.
No pudlove, taky se ale musí dobře vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42512
30.4.20 08:54

@Hanka1 Podle tabulek psí inteligence je to jasné :srdce: Vedou borderky a pudlici :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
30.4.20 09:09

@Hanka1, pudlíci se vždycky nosí jak h. vín. o na lopatě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.4.20 10:27

Nám odešla kavalírka před pár dny, měla 13 let. Srdíčko měla v pořádku. Veterinář říkal, že to je unikát. Ale bohužel ji dohnala jiná nemoc, měla lymfom.
Jak už jsem psala, jsou to fakt úžasní pejsci. Třeba si časem ještě nějakého pořídím, ale nejdřív se musím srovnat se ztrátou této fenečky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
30.4.20 10:45

@KovarovaV to mě mrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
4.5.20 16:03

Kavalírek je super společník. Jednoho máme budou mu letos tři roky. Máme ho teda bez papírů, ale chovatelé, kteří mají kavalírka s papíry a jezdí na výstavy si mysleli, že je s PP. Zdravotní problémy zatím nebyly, musím zaklepat! Jen teda jsme dlouho hledali vhodné granule, protože trpěl na průjmy. Česat se musí opravdu častěji, jak už bylo zmíněno. Pejska máme v bytě, takže se každodenně vysává. S ostatními psy vychází skvěle není agresivní. Má rád i dlouhé vycházky, pokud tedy neni velké vedro. Akorát teda hodně chrápe :lol: spí s náma v posteli, a jeden by nevěřil jak takto malý pes může takto chrápat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42512
4.5.20 16:12
@Angry_birds píše:
Kavalírek je super společník. Jednoho máme budou mu letos tři roky. Máme ho teda bez papírů, ale chovatelé, kteří mají kavalírka s papíry a jezdí na výstavy si mysleli, že je s PP. Zdravotní problémy zatím nebyly, musím zaklepat! Jen teda jsme dlouho hledali vhodné granule, protože trpěl na průjmy. Česat se musí opravdu častěji, jak už bylo zmíněno. Pejska máme v bytě, takže se každodenně vysává. S ostatními psy vychází skvěle není agresivní. Má rád i dlouhé vycházky, pokud tedy neni velké vedro. Akorát teda hodně chrápe :lol: spí s náma v posteli, a jeden by nevěřil jak takto malý pes může takto chrápat.
:mrgreen: Moje čivava taky řeže jak starej chlap a je to takové mini stvoření :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný