Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj, zajímají mě vaše zkušenosti s CBD, hlavně co se týká migrén. Už jsem v minulosti 10% CBD zkoušela, ale za mě úplně bez efektu. Tenkrát šlo o psychicky náročné období. Jinak mě trápí pořád to samé - migrény, nekvalitní spánek a následné vyčerpání a lepší nálada by se také hodila. Jen nevím jakou značku atd. Díky ![]()
Ahoj, můžu říct, že mám docela velké zkušenosti s cbd a svými migrénami. Jsem člověk, který migrény mívá, když se špatně vyspí nebo kvůli stresu, takže celkově kvůli mé divné psychice. Většinou mi pomáhá. Nedávám si doporučenou dávku, nějakých 6 kapek, ale šupnu si půlku nebo někdy i celé kapátko a po 10-15 minutách cítím se mi uleví a migréna je slabší, snesitelnější. Co jsem tak slyšela od jiných lidí, tak na někoho to má lepší vliv, na někoho menší. Je to různé, stejně tak jak je každé naše tělo různé a někomu pomůže půlka ibalginu a někdo je rezistentní i vůči 2 tabletkám. Taky má na to vliv, jestli jsi měla cbd od nějaké pofidérní značky, většinou průhlednou tekutinku bez chuti nebo něco kvalitního - hustší, tmavší a hořčí tekutina, pro někoho těžko poživatelná
jestli tomu dáš ještě šanci, tak já ti doporučím cbd star natural . Mrkni i na recenze na google, trochu pohledej a uvidíš, co v rezencích uvádějí, většinou se tam objevuje pár značek, protože těch dalších xmilion je prostě nekvalitních. Držím palce ať migrény ustoupí! ![]()
@Elenmaki píše:
@mavroidis za mě doporučuji objednat z bombatrava.cz
Mám s nimi tu nejlepší zkušenost. Mají i gummídky nebo kapsle. Ty kapky jsou dost hořký, někdo je nemusí snášet.
U oleje bych začínala třeba jednou, dvěmi kapkami a postupně navyšovala. Podle toho jestli ti budou dělat dobře. Zkus ty 10%, je to taková zlatá střední cesta.
@admin spamuje reklamy
Na každého CBD bohužel nezabírá, ale v naši rodině to používáme už leta a na nás to funguje
. Už jsme vystřídali hodně značek a je pravda ze občas něco vůbec nezabralo. Ale obecně pokud je to plnospektrální a není to z izolatu, tak většinou Ok. Kupuji české značky a vždy koukám jestli někdo nemá slevu. Na sile moc nezáleží, regulují si to počtem kapek. Na me zabere když si vezmu asi 10mg.,Na posled jsem koupil https://www.carun.cz/…d-cbda-10-ml měli tam slevu a toho beru 3 kapky. Držím palce, migréna je mrcha ![]()