Cbd pro dite

Anonymní
25.8.22 15:46

Cbd pro dite

Ahoj, máte někdo zkušenost s podáváním CBD kapek dítěti s úzkosti? Jsme objednání k psychologovi, je jí 10,hodne stresar a aktuálně puberta vše ještě zhoršila, začíná i somatizovat… Bolest břicha, pocit na zvracení. Přemýšlím, jak pomoci, nez dojdeme k psychologovi, zkoušela jsem různé bylinkové čaje, homeopatika z lékárny, nácvik dýchání, relaxace, mluvíme o tom horem dolem, ale zatim nic extra nepomáhá. Teď mi bylo doporučeno CBD… něco jsem nacetla, ale ráda bych zkušenost od někoho. Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
788
25.8.22 16:05

Mě také v lázních různé maminky doporučovali CBD kapky pro mého syna, vzhledem k jeho nestandardnímu křiku a pláči během odpoledního spánku. Ale naše neuroložka mi to rozmluvili, říkala, že zkušenosti a výzkumy nejsou zatím moc dlouhé a měla by osobně velký strach, co to může udělat s malým mozečkem do budoucna, i třeba s ohledem na případné závislosti v pubertě. Že ona sama by do toho nešla. Tak jsme do toho nešli. Ale spousta maminek to v lázních dávala, hlavně teda maminky autistů a dětí s mentálním postiženim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.22 16:18

@bibi2233 děkuji za reakci, o tom autismu se právě nejčastěji docitam. Mám o tom právě pochybnosti… Ač mi bylo doporučeno volné prodejně cbd, tak nějaké stopové množství THC má. Do toho se mi jít vůbec nechce. A pak jsou i vyloženě bez THC, ale i tím si nejsem jistá… Přeci jen je to dítě, clovek se bojí, aby mu nezpůsobil další problém. No uvidím, zda ještě někdo něco napíše.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi