ČD s kočárkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37145
10.4.19 10:58

@opija můžeš, mezi vagóny se normálně prochází

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
10.4.19 11:03

Já občas jezdím a kupuji jízdenku pro sebe a kočárek, ve kterém je dítě. Kdybys ho koupila zvlášť, je to bráno jako zavazadlo a platí se. Dokonce jsem jednou vezla i autosedačku, ve které malý seděl a pokladní mi řekla, ať ho raději přendám do kočárku, jinak, když narazím na blba průvodčího, tak po mně bude chtít kočárek doplatit, když je prázdný. Zeptala bych se ještě přímo na pokladně před odjezdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.19 11:47
@Kriss Tina píše:
@opija můžeš, mezi vagóny se normálně prochází

Ale hodne kocarku neprojede v CD chodbickou uvnitr vagonu, takze jestli myslis. Jezdit s kocarem zkrz vagony, tak bych na to moc nespolehala. Ty a dite samozrejme projit muzete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.19 11:52
@opija píše:
Ja ale kupovala z eshopu a tam moznost zavazadla za 0kč nebyla … tak si mam dojit pro listek pro kocar na přepážku?

Taky kupujeme na eshopu, a nulovou pro dite nam vzdycky vytiskne pruvodci pri kontrole. Bez doplatku a v 90% bez reci. Mame teda za sebou jizdy jen na dalkovych vlacich, jako EC nebo pendolino, ale asi tak 16 aspon. Co ti naopak mozna neuznaji je mistenka pro neplatici dite, ale vetsinou to taky neresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.4.19 11:55
@opija píše:
Dobry den,Pojedu na velikonoce do Tabora (z Prahy) a mam místeknu pro me i syna (2roky) ale chtela bych se zeptat mam mit i nejakou jizdenku pro kočárek?

Ne, nepotřebuješ. Kde přesně máš místenku? Vystavuje se pouze 0,– jizdenkan za dítě do šesti let kvůli evidenci počtu cestujících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.4.19 11:56
@malytlustyhroch píše:
Taky kupujeme na eshopu, a nulovou pro dite nam vzdycky vytiskne pruvodci pri kontrole. Bez doplatku a v 90% bez reci. Mame teda za sebou jizdy jen na dalkovych vlacich, jako EC nebo pendolino, ale asi tak 16 aspon. Co ti naopak mozna neuznaji je mistenka pro neplatici dite, ale vetsinou to taky neresi.

Místenku jsem kupovala pro dítě a uznali mi ji. Seděla jsem ve vagonu pro matky s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17021
10.4.19 12:06
@hapolda píše:
@chs.jasmin fakt? My jezdime hodne casto napric celou republikou a kocar nikdy nikdo nechtel. Jen jizdenku za 0kc pro dite mladsi 6 let :nevim:

Já když jela poprvé, tak jsem jela ještě jako těhotná + starší v kočárku a hlásila jsem dítě a ona se ptala jak staré a já že v kočárku roční a tak mi právě říkala, že mám hlásit kočárek s dítětem - prázdný je zavazadlo a platí se a s dítětem je zdarma :nevim: Takže ted kupuju dospělý + kočárek s dítětem + dítě do 6 let :nevim:

@opija Já když jezdím vlakem, tak nasedám do vagonu pro kočárky - bývá na konci soupravy a kočár mám na očích a po ruce :nevim: Představa, že vše z kočárku tahám do jiného vagonu :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
10.4.19 12:53

@opija idealne hned na perona najit pruvodciho. Smerovat na nej vsechny sve otazky a pozadavky. Vyhovi. Vetsinou ochotne. Cestuji nekolikrat tydne s kocarem, detskym kolem a dalsimi zavazadly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí