Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Primou konfrontaci asi nechces, tak co kdybys rekla ze mas dojem ze na Tebe jde chripka a at se Ti ve vlastnim zajmu radeji vyhne?
Je to příbuzný? Jestli, jak blízký? Já jsem v tomhle rázná, dám jasně najevo, že společnost nechci. Ale chápu, že ne vždy to jde. Můžeš vsadit na úplnou ignoraci, když tě osloví, znuděně oznam, že si jdeš pro pití. A hlavně neposkytuj žádné info o sobě, ani záminku k rozhovoru. I když třeba bude provokovat kontroverzním prohlášením, neargumentuj, prostě pokrc rameny a oslov někoho jiného
@Lalelale díky, zkusím to. Jenže on bude rýpat co mi jako je
A to zase bude něco na mě ![]()
@Anonymní píše:![]()
Zítra mě čeká setkání s člověkem kterého nemusím a nemám ráda, bude nás tam vícero ale vím že ten člověk zase poleze za mnou.
Chci ho nějak odbýt, nevšímat si ho, beztak tam jde jen aby pak drbal ostatní, jako vždycky.
Bude se mě vyptávat na vše možné a až si vynucovat pozornost, skákat do řeči, hrůza. Už teď mám stažený žaludek, je to energetický upír, je mi s ním hodně nepříjemně, naštěstí ho vídám 1× měsíčně ale stojí to za to.Máte nějaké rady jak ho setřást? Neumím být odměřená či si ho nevšímat, jak píšu, bude si mou pozornost vyžadovat![]()
Sednout si co nejdál a tvářit se hodně nepříjemně.
@Anonymní píše:![]()
Zítra mě čeká setkání s člověkem kterého nemusím a nemám ráda, bude nás tam vícero ale vím že ten člověk zase poleze za mnou.
Chci ho nějak odbýt, nevšímat si ho, beztak tam jde jen aby pak drbal ostatní, jako vždycky.
Bude se mě vyptávat na vše možné a až si vynucovat pozornost, skákat do řeči, hrůza. Už teď mám stažený žaludek, je to energetický upír, je mi s ním hodně nepříjemně, naštěstí ho vídám 1× měsíčně ale stojí to za to.Máte nějaké rady jak ho setřást? Neumím být odměřená či si ho nevšímat, jak píšu, bude si mou pozornost vyžadovat![]()
vubec se neschazet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az by se zacal vyptavat, rekla bych mu, ze mu do toho nic neni. Kdyby se ptal dal, tak rict, hmmm a jeste neco? A furt dokola. A pak bych rekla, takze vsechno. Bezva, tak sbohem a odesla bych.
Pokud neumíš odpálkovat, tak odpovídat neurčitě, případně tak, aby nebylo co napadnout. Máš se dobře, nic nového není, nikdo tě neštve, nic o nikom nevíš. Nemluvit ve větách a hlavně se neptat jeho. A když se bude ptát, co ti je, tak prostě „nic, jsem v pohodě“ a proč si nepovídáš „nevím, nemám co říct“. Lapit se prvního, kdo půjde okolo a začít mluvit na něj nebo se omluvit, že potřebuješ na toaletu.
@Jennifer99 píše:
@Lalelale díky, zkusím to. Jenže on bude rýpat co mi jako jeA to zase bude něco na mě
Odpalkuj ho, nic mu do toho není. Pokud to není šéf nebo někdo, tak bych řekla, že ani nejsi povinna se s tím člověkem scházet
Bude se mě vyptávat na vše možné a až si vynucovat pozornost, skákat do řeči, hrůza. Už teď mám stažený žaludek, je to energetický upír, je mi s ním hodně nepříjemně, naštěstí ho vídám 1× měsíčně ale stojí to za to.
Máte nějaké rady jak ho setřást? Neumím být odměřená či si ho nevšímat, jak píšu, bude si mou pozornost vyžadovat