Čeká mě nepříjemné setkání

Jennifer99
29.1.19 23:03

Čeká mě nepříjemné setkání

:mavam: :mavam:
Zítra mě čeká setkání s člověkem kterého nemusím a nemám ráda, bude nás tam vícero ale vím že ten člověk zase poleze za mnou.
Chci ho nějak odbýt, nevšímat si ho, beztak tam jde jen aby pak drbal ostatní, jako vždycky.
Bude se mě vyptávat na vše možné a až si vynucovat pozornost, skákat do řeči, hrůza. Už teď mám stažený žaludek, je to energetický upír, je mi s ním hodně nepříjemně, naštěstí ho vídám 1× měsíčně ale stojí to za to.

Máte nějaké rady jak ho setřást? Neumím být odměřená či si ho nevšímat, jak píšu, bude si mou pozornost vyžadovat :nevim: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5006
29.1.19 23:12

Primou konfrontaci asi nechces, tak co kdybys rekla ze mas dojem ze na Tebe jde chripka a at se Ti ve vlastnim zajmu radeji vyhne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
29.1.19 23:14

Je to příbuzný? Jestli, jak blízký? Já jsem v tomhle rázná, dám jasně najevo, že společnost nechci. Ale chápu, že ne vždy to jde. Můžeš vsadit na úplnou ignoraci, když tě osloví, znuděně oznam, že si jdeš pro pití. A hlavně neposkytuj žádné info o sobě, ani záminku k rozhovoru. I když třeba bude provokovat kontroverzním prohlášením, neargumentuj, prostě pokrc rameny a oslov někoho jiného

• Citovat
  • Upravit
Jennifer99
29.1.19 23:18

@Lalelale díky, zkusím to. Jenže on bude rýpat co mi jako je :? A to zase bude něco na mě :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
53518
29.1.19 23:50
@Anonymní píše: :mavam: :mavam:
Zítra mě čeká setkání s člověkem kterého nemusím a nemám ráda, bude nás tam vícero ale vím že ten člověk zase poleze za mnou.
Chci ho nějak odbýt, nevšímat si ho, beztak tam jde jen aby pak drbal ostatní, jako vždycky.
Bude se mě vyptávat na vše možné a až si vynucovat pozornost, skákat do řeči, hrůza. Už teď mám stažený žaludek, je to energetický upír, je mi s ním hodně nepříjemně, naštěstí ho vídám 1× měsíčně ale stojí to za to.Máte nějaké rady jak ho setřást? Neumím být odměřená či si ho nevšímat, jak píšu, bude si mou pozornost vyžadovat :nevim: :roll:

Sednout si co nejdál a tvářit se hodně nepříjemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
29.1.19 23:57
@Anonymní píše: :mavam: :mavam:
Bude se mě vyptávat na vše možné a až si vynucovat pozornost, skákat do řeči, hrůza. Už teď mám stažený žaludek, je to energetický upír, je mi s ním hodně nepříjemně, naštěstí ho vídám 1× měsíčně ale stojí to za to.Máte nějaké rady jak ho setřást? Neumím být odměřená či si ho nevšímat, jak píšu, bude si mou pozornost vyžadovat :nevim: :roll:

vubec se neschazet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.1.19 00:47

Řekni, že máš lepru, mor a černý neštovice..... :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22614
30.1.19 01:08

Poslat ho do p.rdele. jediná a zaručená rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
30.1.19 04:33

Az by se zacal vyptavat, rekla bych mu, ze mu do toho nic neni. Kdyby se ptal dal, tak rict, hmmm a jeste neco? A furt dokola. A pak bych rekla, takze vsechno. Bezva, tak sbohem a odesla bych.

• Citovat
  • Upravit
16694
30.1.19 07:02

Pokud neumíš odpálkovat, tak odpovídat neurčitě, případně tak, aby nebylo co napadnout. Máš se dobře, nic nového není, nikdo tě neštve, nic o nikom nevíš. Nemluvit ve větách a hlavně se neptat jeho. A když se bude ptát, co ti je, tak prostě „nic, jsem v pohodě“ a proč si nepovídáš „nevím, nemám co říct“. Lapit se prvního, kdo půjde okolo a začít mluvit na něj nebo se omluvit, že potřebuješ na toaletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
30.1.19 09:38
@Jennifer99 píše:
@Lalelale díky, zkusím to. Jenže on bude rýpat co mi jako je :? A to zase bude něco na mě :potlesk:

Odpalkuj ho, nic mu do toho není. Pokud to není šéf nebo někdo, tak bych řekla, že ani nejsi povinna se s tím člověkem scházet

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak