Čeká nás 2 IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2366
10.5.08 11:12

Ahojky Méďo,

a pročpak ti nevyšlo být kadeřnicí? A jak se jinak daří? Já konečně dostala včera MS, tak mám radost. Hned v pondělí zavolám do CARu a objednám se na konzultaci před dalším IVF a taky zažádám pojišťovnu o cyklus. Už se těším. :lol:
A ty by si vážně chtěla podnikat teď před dalším pokusem o mimi? TO nevím jeslti je dobrý nápad. Co když se opavdu zadaří. Co pak?

Jinak ti přeju krásný slunečný víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
12.5.08 20:59

Ahoj Judy jak se máš????
Ty už budeš stimulovat????
Já jdu až 30.5 na tu štitku :roll:
To doufám, že nám to vyjde společně.
Jinak už jsem začala podnikat a než bude červen tak to budu mít zmáknuté tak tam bude kolegině sama, je moc šikovná tak to snad zvládne a já budu dohlížet :oops:
Kolik ti je vlastně let?????
A máš nějaké děti??? Mě je 35 let a mám 12 letého kluka :lol:
Moc bych chtěla mimčo, protože to co mám doma už je kusanec chlapa a mazlení žádné :cry:
Tak se zatím měj hezky a brzy ahoj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
1.6.08 13:09

Ahojky MéĎo,

promin, dlouho jsem tu nebyla. Jak ti dopadla ta štítná žláza? Já jdu teprve teď ve středu na konzultaci před 2.IVF, tak pak dám vědět. Taky se tam dozvím výsledky z imunologie. Tak drž palečky prosím.
Jinak mě je 25 let. No, v červenci mi bude o rok víc :( a děti bohužel žádné nemám. Proto si tak mimi přejeme :( To máš skvělé, že máš alespoň jednoho klučíka doma, ale chápu, že když se nechce mazlit, tak by si ráda nové mimi. :wink:
Tak ty už podnikáš? NO, to je bezva. A jak to jde?

Přeju krásný zbytek neděle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
2.6.08 09:17

Ahoj holky tak MS se v sobotu rozjela takze dneska rano sem si byla pro Puregon a za asistence sestricky sme si ho sama pichla a nic to neni :-) :lol: a ve ctvrtek du na krev a ultrazvuk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
2.6.08 20:48

Ahoj Judy
tak se štitkou jsem dopadla dobře, dostala jsem léky a můžeme jít na 2 pokus. Dohodli jsme se s manželem, že to necháme až na srpen, protože mě musí v práci vystřídat kolegině nemůže to tam být bez nikoho :oops:
Tak v srpnu jdu do toho!!!! :lol:
Začnu zase brát listovku a baby plane a pít kontrzhel.
A co ty???? Baštíš něco?????
Držím ti palečky ať ti to dopadne dobře!!!!
Dej vědět kdy na to jdeš :lol: Pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
4.6.08 22:31

Ahojky Méďo,

tak jsem dneska byla na té konzultaci a vše je v pořádku. Imuno dopadla negativně a sliznici mám hezky vysokou. Tak teď čekám na MS a hurá do boje. Já beru babyplan už druhý měsíc. Koupila jem si po tom nepodařeném IVF 3 balení. :lol:
Jsem ráda, že ti štítka vyšla dobře a že s tím nebudou díky lékům problémy. To je dobré znamení :wink:
Tak,že až v srpnu? :( Myslela jsem, že budeme stimulovat spolu. Ale to nevadí. Hlavně to v práci všechno zvládni a v srpnu budu moooc držet palečky.

Měj se moc krásně a zase se mi ozvi. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
5.6.08 09:14

Můžu Vám sem vlézt? Vidím, že Vás čeká taky druhé IVF. Nás asi stejně jako Méďu v srpnu. Judynečko, můžu se Tě zeptat - začínáš teda stimulovat už třetí cyklus po IVF? Mě to tak vyjde asi taky a zdá se mi to dost brzo (mám po IVF úplně rozhozený cyklus). A ještě jsem se chtěla zeptat, jaká vyšetření se mají před IVF zase dělat? Hormonální profil z krve a podle toho by mi měl doktor navrhnout protokol? Jdem příští týden na konzultaci, tak chci být informovaná :). Díky a držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.6.08 21:18

Ahoj Judy
budu ti moc držet palečky!!!! :lol:
Ty léky ti hradí pojišťovna????
Já jsem měla Fostimon. Může to být taky lekáma co myslíš?????
Fostimon hradila pojišťovna. Měla jsi možnost si vybrat???
Já se už taky těším :lol:
Doufám, že budu mít víc vajíček :(
Dej vědět budu na tebe myslet
Jinak cyklus po IVF mám taky pěkně rozházenej a je to už skoro
10 měsíců. Jednou to mám o týden dřív a pak zase o 4 dny prostě bordel :roll:
Tak se zatím měj moc hezky a brzy ahoj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
8.6.08 13:05

Ahojky holky,

Méďo , já budu stimulovat Merionalem. Jako minule. Vyhovovali mi. Akorát mi na 2 prnví dny zvýší teĎ dávku, abych měla víc vajiček. Měla jsem jich 7. A hradí mi je pojišťovna. Příjde mi zbytečně dávat za léky penízky, když je rozdíl vlastě jen v aplikaci. A tenhle rozdíl stojí 5.000 kč.
Martinam , určitě se k nám přidat můžeš. Jo, jo a začnu stimulvat při třetím cyklu po první IVF. A copak, že se u vás nezadařilo? A vyšetření mě žádné nečeká krom předoperačního. A protokol ti udělá podle toho, jak se domluvíte. Mě se teď taky na to ptala a já chtěla zase ten krátký. A kam chodíš do CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
9.6.08 08:31

Judynečko, já nevím, proč to nevyšlo, řekli nám pravděpodobnost kolem 40%, měli jste prostě smůlu. Ptala jsem se, protože všude se píše pauza minimálně tři měsíce. A vyšetření bych taky chtěla, o imunu uvažuju, že si ho prostě vydupu, pokud by to ani tentokrát nevyšlo. Chodíme do FN Olomouc. Držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
9.6.08 09:41

Martinam , ty nemáš ještě imuno? Tak to si určitě vydupej. Mě ho taky dělali.Naštěstí je negativní, tak se mi ulevilo. A jak jste se dlouho snažili přirozeně a jaký je u vás problem? Jestli nevadí, že se ptám.
I já tobě držím pěstičky. Jinak mrška MS zatím nikde. To dělá zase naschvál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
9.6.08 10:55

Judynečko, to tak bývá, když na něco čekáš :). Imuno nemáme, měli jsme zatím IVF jen s minimálkou, všechny tři „hrazené“ pokusy mám ještě před sebou. U nás v CAR se na imuno moc netváří, řekli nám, že je to taková mediální bublina, rozhodli jsme se, že tenhle pokus ještě zkusíme a pak si to imuno prostě vyžádáme a basta. Taky bych chtěla nějaký podrobnější test na štítnou žlázu (mám asi jen z krve), genetiku máme. Problém jsem já, mám PCO, snažíme se vlastně od začátku plánovaně, tři roky. A co byt, jak pokračují úpravy? Viděla jsem to dole v diskuzi, žes psala, že renovujete - my taky, tak mě to napadlo. Dětský pokojík je zatím úplně prázdný, jen s jednou postelí pro hosty, z druhého máme zatím pracovnu, ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
9.6.08 11:25

Jak to myslíš IVF s minimálkou? Co to přesně znamená? Tak snad ti příště imuno udělají. :wink: Jak píšeš, že všechny 3 hrazené cykly máte před sebou. No, nevím jestli víš, že si stejně pak spousty penízků doplácíš pokud chceš třeba něco víc než standartní IVF. Ani nevím, co dělají za testy ještě na štítnou žlázu. Mě dělali jen z krve a je to asi jediné, co mám opravdu v pořádku.
Jinak byteček jen kvete. Dneska děláme (malujeme) bud. dětský pokojík, ale taky jak u tebe tam máme jen jednu postel pro hosty a skříň a mám tam sušák na prádlo. Tak už se těším až to bude vyložene pokojík drobečka. A nebo rovnou dvouch drobečků. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
9.6.08 12:13

Měli jsme IVF s minimální stimulací, to byly malé dávky injekcí, aby si to u mě doktor odzkoušel - kvůli PCO a hyperstimuláku. A tu jsme si platili sami, takže „hrazené“ pokusy mám ještě všechny. Že nejsou zadarmo víme, naštěstí jsme teď nepořebovali ICSI ani asist.hatching, jen prodl.kultivaci. Kdybysme měli platit všechno, co Ti nabídnou, tak jsme na 20 tisících bez léků. Takhle jsme to zkusili a oplodnili se nám sami, takže ICSI teď taky nebudeme chtít. Já si nejsem jistá, jestli mi tu štítnou žlázu dělali, brali mi krev na horm.profil, tak leda u toho. My jsme zatím taky jenom vymalovali na bílo, nic tam nebudujeme, prostě jsem ten pokoj zatím zavřela a doufám, že se jednou dočkáme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
15.6.08 11:47

Ahojky holčinky http://www.sirmi.ic.cz/smajl/59.gif

jakpak se máte? Já už od čtvrtka stimuluju a zatím ok. Na utz jdu příští středu. Tak jsem na to zvědavá. Doufám, že teď budeme mít už větší úrodičku než minule. Tak mi prosím držte palečky. Já na vás zase budu myslet v srpnu. A copak děláte? Já jsem sama doma,tak doháním resty a musím uklízet a pod. Samy to znáte, viĎte?

Mějte se krásně a brzo se mi zase ozvěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí