Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Judy moc držím palečky ať máš pěknou úrodu
![]()
Dej potom vědět jak jsi na tom jo???
Já jsem na tom stejně jako ty taky jsem se dala do uklízení ![]()
No co se dá dělat musí to být brrrrrrrr ![]()
Tak se opatruj a ať ti to dobře vyjde a brzy napiš ahoj ![]()
Ahojky Méďo,
No, asi už s uklízením končím. Jsem unavená. Tak si půjdu na chvilinku asi dáchnout.
Moc ti děkuju za držení palečků. Jen doufám, že urodička bude opravdu lepší než ta minulá. A že se nám hezky oplodní, abych už se dočkala ET.
A co ty? Nepodařilo se mimi třeba přirozeně?
A jak jde práce?
Ahoj, tak Ti budu držet pěsti Judynečko, aby to vyšlo. Kdy půjdeš asi na punkci? Jsi na neschopence? Radši odpočívej, ať je všechno tak jak má. Já začnu stimulovat taky v srpnu, to je jako Méďa, jestli se nemýlím. Mám napsané dávky gonalu, ale úplně pidi malý dávky (4 dny po 37,5, tři dny po 75, pak se uvidí). Mám strach, že z toho bude houby. Držím pěsti.
Jéé, ahojky Martinum . Děkuju moc. Já to vidím asi na příští pondělí, ale ještě jsem nebyla na UTZ, tak nevím, co na to dr. Jestli třeba nebudu mít hyperstimulák. Ale doufám, že ne. To by mě fakt naštvalo. A neschopenku si nechám napsat až od odběru. A to možná taky ještě ne. To bych si možná vzala dovču. Záleží jek bude manžel doma. Tak to máš asi hodně malé dávky. A tolik si měla i minule?
Ahoj, jo, měla jsem to tak i minule. Mě dal doktor tak málo právě kvůli hyperstimuláku, protože mám polycystické vaječníky a hrozí mi. Ale asi ho zkusím ještě zlomit aspoň na trochu vyšší, fakt se bojím, že z toho bude kulový
. Tak se opatruj a doufám, že odstartuješ úspěšnou řadu druhých pokusů ![]()
Ahojky holky, přeju krásný den. Mám také před 2. IVF, ale přemýšlím, že v srpnu zkusím KET, třeba to vyjde
Máme jednoho zmrzlíka, tak už aby to bylo. 1.IVF bohužel nedopadla, psala jsem to v jiné diskuzi, bylo mimoděložní. Judynečko, Tobě držím palečky, sleduju Tvůj příběh celkem dlouho, chodila jsem nakukovat, ale přihlásila jsem se až nedávno. Uvidíš, že to tentokrát všechno vyjde a vajíčka se oplodní a budou silná.
Přeju všem bolavým dušičkám krásný den. ![]()
Ahoj holky jak se máte??? Koukám, že na stimulaci v srpnu nás bude víc to je super!!!!!
To si budem notovat ![]()
Jinak Judy já jsem přišla do jiného stavu přirozeně dvakrát!!!!! A to po roce a taky jsem ve stejném měsíci potatila ![]()
Je to také o štěstí to je k tomu taky potřeba.
Tak se zatím mějte a brzy pa, pa ![]()
Ahoj, aspoň si můžem vzájemně držet pěsti, Méďo! Akvy, to určitě zkus ten KET, lepší než znovu stimulace. Tak ať si holky přes léto pěkně odpočinem a v srpnu to musí vyjít!
Ahojky, tak jsem přišla od doktorky a musím se s váma podělit o zprávičky. Takže to vypadá, že se moje tělo zotavuje po mimoděl. dobře, dokonce jsem měla i ovulaci, žádný cysty. Takže jsme se domluvily na srpen na KET, když bude vše v pohodě. Těším se moc na zmrzlíka. Jinak před týdnem jsem byla na krvi a měla jsem hcg už jen 20. Předevčírem jsem si dělala pro kontrolu test, druhá čárka nebyla, ale asi po hodině se tam objevila skoro neviditelná druhá čárka. Tak vám holky nevim, jsou to pozůstatky z minula nebo jsem nově těhu?
No, každopádně si mám po 14. hod. zavolat na výsledky hcg, tak pak budu chytřejší. Tak jsem se vykecala a přeji krásný den ![]()
Ahojky holčinky,
jakpak se daří?
Akvy , tak to jsou dobré zprávičky. Špatné by nebylo, kdyby si nakonec byla těhu přirozeně, vid?
Martinam a MéĎo , co vy?
Já byla dneska na druhém UTZ a ještě jsou folíci malé jen cca 11-12mm, ale prý jich je dost. Tak další UTZ v pondělí v 10:15. Tak snad se dočkám odběru a pak, že se mi hezky vajička oplodní.
Holky musím vám to sem taky napsat a poradit se.Já si píchám do bříška Orgalutran běžně v 10h dopol. Ale včera jsem si jí omylem nechala doma a píchla až před 19hodinou. Myslíte, že si jí mám píchnou v těch 19h a nebo dřív? Já se to bála říct dr. Tak jen nevím v kolik to bude nejlepší.
Děkuju za rady
Ahojky Judynečko, MOC gratuluju k folíkům, neboj, oni vyrostou a budou z nich super mimísci a teď už se to konečně povede, uvidíš.
Já už mám hodnotu hcg jenom 6, takže v srpnu KET-hurá
Koukám jak blázen, jak je tt Mamatest citlivý, že rozezná i takhle skoro nulovou hodnotu. ![]()
Ahoj Judy to je dobře, že hezky rostou ![]()
Já to dneska dostala
tak jsem otrávená jak šváb brrrrrrrrr
Zuřím kudy chodim!!!!!
Jsem moc zvědavá jak se ti zadaří
Holky chodíte někdo do Podolí?????
Tak se opatrujte a brzy ahoj ![]()
Ahojky holky,
Méďo do Podolí nechodím. Taky MS nemám nikdy moc ráda, ale pak když se má stimulovat, tak se na ní i vždy těším ![]()
Akvy jsem ráda, že už máš tu hodnotu takhle nízkou. A to je dobře, že ty testy jsou tak citlivé. Pro ty, co čekají na mimiska je to jen dobře. Urychlí jim to to hrozné čekání
A srpen tu bude za chvilinku, tak se hezky dočkáš KETu.
Holky jinak jsem byla na UTZ ještě v pondělí ve středu a jdu i zítra. Ve st. měli folíci jen 14mm. Rostou, ale hrozně pomalinku
. Už jsem platila i za léky. Od pojišťovny jsem to vyčerpala. Tak jsem platila 2700 kč. Tak doufám, že zítra folíci hezky dorostou a už se dočkám OPU. Dr. mí zvýšila na ty poslední dny dávku. Jinak sliznice mi roste pěkně. Prý je v tělě vše hormonálně v pořádku,ale že zřejmě působí něco navenek. v mém případě je to velký stres. Tak jsem od včera se rozhodla, že se dám do klidu a budu myslet jen na sebe a svoje pohodlí, aby folíci už krásně dorostly. Tak mi prosím zítra držte palečky. Už stimuluji 15.den. A už jsem celá rozpíchaná. ![]()
Ahojky Judynečkko, tak jakpak to s Tebou vypadá???
Já jsem překecala doktroku na červenec na IUI, to čekání je fakt dlouhý, tak to zkusíme. No a v srpnu máme KET (6-ti buněčný embryjko), už se moc těším. ![]()
Všem přeji krásný den. ![]()
Ahoj holky, teda to to letí, Judynečko, to už budeš mít co nevidět punkci, že? Mě se to čekání taky vleče,Akvy. Uvažovali jsme tento měsíc ještě o IUI, ale jsme tak nějak už otrávení, manža mi včera řekl „tak tam nechoď, zkusíme to teď doma, vždyť je to to samý“, pak se zarazil a říká „teda doma je to samozřejmě příjemnější“ - taky IUI už nevěří
. Stejně jsem dnes 14.den cyklu a folikl 12mm, takže to je o ničem, asi se prostě do srpna přestanu nervovat a do CAR jdu až zahájit stimulaci na IVF. Taky máte pocit, že se Váš život točí jenom kolem toho, kdy budete těhotní? Judynečko, držím pěsti a napiš, jaká pak byla úroda.