Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všem,
chtěla bych Vás poprosit o radu,názor, po 6 letech nám začne běh za mimčem, teď mě čeká laparoskopie, od doktorky jsem dostala vyvolávačku Agolutin abych odmenstruovala v termínu než půjdu do nemocnice, vyvolávačka byla 20.3., normálně jsem to měla dostat 29.3., s vyvolávačkou to mělo být cca stejně, alespoň podle doktorky, dnes je 30.3. a menstruace nikde, jen mě malinko pobolívá v podbřišku, drobet prsa , to mám vždy před menstruací cca 3 -4 dny před. Tak nevím, jsem z toho zmatená, laparoskopie naplánovaná na 7.4., menstruace nikde, MS trvá vždy 7 dní tak už je nejvyšší čas. Nemáte někdo zkušenosti, s agolutinem, nebo síím napište své popř. zkušenosti.
Už jsem měla vše zařízené předoperační vyšetření taky ještě chybí interna a nakonec snad nic, v práci už si budou myslet že si z nich střílím
Díky předem Eva
Ahoj,
mne vetsinou po Agolutinu chodila MS presne paty den. Jinak dr. rikal, ze normal je do sedmi dnu po aplikaci.
Asi bych byt Tebou dosla za dr., at neco vymysli.
A v praci to urcite pochopi.
Drzim pesticky, at vse dobre dopadne!!! ![]()
No, 10 dní už je fakt dost, mně sice u Dr. vždy sestřičky říkají, 5-10 dnů, ale např. u mě je to vždy naprosto přesně 6 dní a i ostatním, co tak čtu, chodí MS dřív. Dělala jsi si test? ![]()
Já měla 3× vyvolávačku, 2× jsem MS dostala po 12 dnech (bylo mi řečeno do 14 dnů), potřetí MS nepřišla, nikdo nechápal, ale byla jsem těhu (otěhotněla jsem 30DC, takže na utz. 40 den nic, na testu taky, takže ta vyvolávačka). Nevím, jestli jde o stejnou vyvolávačku, ale asi je jen jedna. No snad to stihneš. . .a hlavně přeju brzy miminko!!!!!
Na vyvolávačce jsem byla xkrát. Bylo mi řečeno, že pokud MS nedorazí do 14 dnů (i toto je období, kdy MS může dorazit), tak si udělat test a kdyžtak se dostavit na gyndu.
Moc bych ti přála pozitivní test, zkus testnout a pak uvidíš. Dej nám vědět, myslím že všechny ti tady držíme palce, ať je cesta za miminkem úspěšná.
Hodně štěstí!!!! ![]()
Taky bych zkusila test. Bylo by to hezké překvápko, tak držím palečky a dej vědět.
ahojky všem, tak jsem si dělala test a nic
,už jsem se snažila i tu čárku jak bych to řekla vykoukat , určitě víte co myslím
, doktorce jsem ráno volala a ta mi řekla, že mi nemůže pomoci, že hormony jiné mi dát nemůže před laparkou, tak mám počkat a popř. se domluvit v nemocnici. Jo domluvit, se řekne posunou mi termín a opět nanovo, už je to děs, konečně po těch letech se něco děje a teď toto. Tak mi nepomohla, dále mi řekla, že pokud to dostanu, tak si mám koupit ascorutin, aby mi tetka dříve odešla, jo to by musela nejdříve přijít. Holčiny nevím , ale už jsem fakt z toho na dně. Kdyby ty //, hm ale ne
, třeba je brzy, ale jsem pesimista a vždy , když jsem měla něco naplánované, nikdy to nevyšlo. Tak si dám asi svařáček a uvidím. Děkuji za podporu ![]()
jo a ještě, kdyžmi píchla agolutin tak do 10 dnů mibylo řečeno přijde tetka, dnes , když jsem tam volala, tak prý ndo 14 dnů
, hm tak to už vůbec nevím. ![]()
ahojky, já jsem po agolutinu dostala MS 10.den, ale moje kamarádka až 15. den, takže je to fakt individuální, taky záleží jak silnou dávku ti Dr. dala, vím, že jsme u nás na klinice dávali některým ženám i dvě ampulky najednou, tak nevím. Jinak hodně štěstí ![]()
jo a ještě mě napadlo, že můžeš zkusit svařáka se skořicí a teplý zábal, u mě to dříve zabíralo
, jinak vím, že aby ti MS brzy skončila je doporučováno jíst kyselé, třeba okurky…ale nevím jestli je to pravidlo ![]()
jé děkuju za rady, už mám v sobě tuplák svařáku fuj blé, ještě v takovém horku, hnus jeden červenej......
, naložila jsem se do do vany / no mimi vana
- teplá / , tak uvidím, jestli ta potvora nepřijde…No nikdy jsem ji nechtěla tak ,jako teď, věříte tomu, jen kvůli tomu , abych mohla jít na laparku a konečně zjistit co mi je. Tak jdu na zábal, díky moc za rady, jsem zvědavá.Přijdu si jako blázínek
.Přeju všem snažilkám co nejdříve // čárečky a co nejméně starostí.Psychika dělá hodně ![]()
Ahoj všem,
chtěla bych Vás poprosit o radu,názor, po 6 letech nám začne běh za mimčem, teď mě čeká laparoskopie, od doktorky jsem dostala vyvolávačku Agolutin abych odmenstruovala v termínu než půjdu do nemocnice, vyvolávačka byla 20.3., normálně jsem to měla dostat 29.3., s vyvolávačkou to mělo být cca stejně, alespoň podle doktorky, dnes je 30.3. a menstruace nikde, jen mě malinko pobolívá v podbřišku, drobet prsa , to mám vždy před menstruací cca 3 -4 dny před. Tak nevím, jsem z toho zmatená, laparoskopie naplánovaná na 7.4., menstruace nikde, MS trvá vždy 7 dní tak už je nejvyšší čas. Nemáte někdo zkušenosti, s agolutinem, nebo síím napište své popř. zkušenosti.
Už jsem měla vše zařízené předoperační vyšetření taky ještě chybí interna a nakonec snad nic, v práci už si budou myslet že si z nich střílím
Díky předem Eva